Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde sağlam durmanızda yarar var. İlgi alanına girdiğiniz pek çok kişi var. Uyarılara kapalı olduğunuz şeklindeki iddialarınıza fazla güvenmeyin. Bunun nedenini siz de biliyorsunuz.

Ödemelerinize karşı gösterdiğiniz hassasiyet, aynı şekilde size gösterilmiyor. Bununla ilgili sürekli plan değişiklikleri yapmak yerine, artık talep etme yoluna gidebilirsiniz.

Son zamanlarda izlediğiniz para politikası her zamankinden daha çok uyanık olmanızı gerektirecek. Kafanıza koyduğunuz atılımlar, sizi bir çok konuda bağlayabilir.

İkili bir ilişkinizde karşınızdakiyle monolog halindesiniz. Bir sonuca varabilmeniz için üçüncü kişilerin devreye girmesi yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutarlı bulduğunuz ilişkilerde girişken kişiliklerin olumlu anlamda yönlendirmeleri olabilir. Bu konuda istekli görüneceğiniz etkilenmeler söz konusu. Kendinizi özellikle sakındığınız bir oluşum, bu günlerde ısrarcılığını arttırabilir. Bununla ilgili fikir alışverişlerinden yararlar görebilirsiniz. Sevecen yaklaşımlarınız, önümüzdeki günlerde yeni dostluklar getirecek.

18 Şubat 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar Perşembe günümüz, saat 05:25 Mars-Kuzey düğüm görünümüyle başlıyor. Bu görünüm, başarı hırsı,  kazanma arzusu, ele geçirme isteği ve hakim kişi olma ihtiyacımızın göstergesidir. Bütün bunların ardında çıkarlarımız yatmaktadır. Hakkımız olduğunu düşündüğümüz paraya, güce, işe sahip olmanın mücadelesini veririz. Bu mücadele bazen bir mirasın paylaşımı, birsözleşmesi, bir davanın sonuçlanması veya bir kredi çekimi gibi durumların da göstergesidir. Dikkat edilecek nokta, parasal konularda bilinçli hareket etmektir. Geleni en iyi şekilde değerlendirmek zamanıdır. Eğer zor bir dönemden geçiyorsak, sıkışıklığımız varsa bir borcun altına girmemenizi,araştırmanızı,bulmadan işten ayrılmamanızı tavsiye ediyorum.  Saat 13:49 Ay-Neptün görünümü, maddi ve manevi anlamda bize kendimizi güvende hissettirecek işlere eğilmemizi sağlıyor. Ailemize oldukça düşkünüz. Onların rahatı ve emniyeti bizim için önemli. Hayallerimizde mutlu bir hayat, sağlıklı bir yaşam sürme arzusu yoğunlaşıyor. Hassas düşünebiliriz. Huzur bulacağımız bir dünya dileğimle,

18 Şubat 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni değişimlere hazırsınız. Bazı konularda, partnerinizle geliştirdiğiniz ortak gayretlerinizin ve özel yeteneğinizin ortaya çıkarmak isteyeceksiniz.Bugün katılacağınız davetlerde, fevri düşünceleriniz başlangıçta ilgi çekebilir fakat daha sonra size performans kaybettirebilir. Değişim konusunda dikkatli olmalısınız.

18 Şubat 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aranızda yaş farkı olan kişilerle olumlu vakit geçirebileceğiniz günler. Sevdiğiniz kişilere veya kendinize dürüst olmanız durumunda, dikkatleri üzerinize çekebilir ve talihli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizi daha konforlu hale getirme olasılığını doğru kullanın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, ülke başlıklı konuların, milli değerlerin ön plana çıkacağı bir gündeyiz. Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir. Birbirimize yardım etmek, şefkatli davranmak veya önceki anlaşmazlıkları unutmak için, özellikle daha anlayışlı olabileceğimiz öğle saatlerini seçebiliriz. Koşullar farklılaşıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Şubat 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki karşılaştığınız engeller gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konuları ilerletebileceksiniz. Öğlenden sonra hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz.

18 Şubat 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Pişmanlık... Söylediğiniz sözlerden ve görüştüğünüz kişilerden dolayı partnerinizle aranıza giren husumetten pişmanlık duyuyor, değişmek için çabalıyorsunuz.

18 Şubat 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile arkadaş çevrenizle keyifli etkinliklere katılabilir,hayatınızda organizasyonlar ve toplantılarda yer alarak kendi düşüncelerinizi, yeteneklerinizi ve iletişim gücünüzü en iyi şekilde sergileyerek insanları etkileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile özel hayatınızda partnerinizle davetlere katılabilir, olumlu iletişim kurabilir ve bekarsanız yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

18 Şubat 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, çalışma koşullarınıza odaklanacak ve para harcamaya meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda bencilliğinizi kontrol etmeye çalışın. Kendinize yapacağınız yatırımlar artıyor.

18 Şubat 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sağlığınızı zinde tutmak için bol bol su tüketmelisiniz. Uzun bir banyo yapabilir, cildinizi nemli tutabilir ve suyun tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz. Venüs'ün sizin burcunuza giriş yapması, ilişkilerinizde uzlaşıcı, empati kurma esnekliği ve toplumsal hedeflerinizde daha kollayıcı bir tavır kazanmanıza neden olacaktır. Genel olarak ise; Ay tüm gün Yengeç burcunda kalacak. Ayrıca bugün Venüs Kova burcuna geçiş yapıyor. Ay‘ın Yengeç burcundayken duygusal yönümüz ağır basar. Anaç duygularımız tetiklenir. Sevdiklerimize bakmak, birilerini beslemek, çocuklarla ilgilenmek, evi çekip çevirmek isteriz. Sezgiler güçlenir. Anılar depreşir, nostalji isteğimiz artar. Ay‘ın su burçlarında ilerlediği günlerde su ile bedeni topraklamak ve bol bol su tüketmek gerekir. Ay‘ın Yengeç burcundaki seyahatinde de bu durum tekrarlanmalıdır. Venüs'ün Kova burcuna girmesi ise arkadaşlık bağları, sosyalleşme, iletişim kurmak ve fikirleri paylaşmak, fikir birliği oluşturmak, düşüncelerimize uygun fikir ve düşünce topluluklarına dahil olmak temaları ön plana çıkar. Sıra dışı kişilerle ilişkiler kurmaya yönelebiliriz. Özgürlük ve bağımsızlığa karşı olabilecek eylem ve hareketlere şiddetle itiraz edebiliriz.

18 Şubat 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireysel yönünüzü köreltmeniz gerekecektir. Belki de, çevrenizin ihtiyaç ve beklentilerine kulak verme zamanı gelmiştir. Onları memnun etmeye çalışır, fedakarlıktan da kaçınmazsanız, ihtiyaç duyduğunuzda onlar da sizin yanınzda olacaklardır.

18 Şubat 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 28" R
Ay
Başak
17° 03' 39"
Merkür
Koç
17° 13' 55"
Venüs
Koç
18° 21' 25"
Mars
Balık
21° 47' 55"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 09"
Satürn
Balık
15° 37' 04"
Uranüs
Boğa
21° 46' 17"
Neptün
Balık
28° 34' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 09"
Lilith
Başak
22° 12' 00"
True Node
Koç
15° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>