Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geçmiş Aklına Takılıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün ekstra tutkulu ve fevri hissediyor olabilirsiniz ve aşk hayatınızda cesur bir hareket yapabilirsiniz. Belki de hoşlandığınız biri vardır, bu kişiyi etkilemeye ve tüm dikkatini çekmeye karar verebilirsiniz. Veya şu anki ilişkinizde, biraz tuhaf olmaya ve beklenmedik bir şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, eğleneceğiniz kesin!

Bugün, yalnız çalışabileceğiniz görevleri ve projeleri ele almak için iyi bir gün olabilir. Başkalarıyla iletişim kurmak sabırsızlık ve hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir ve bu nedenle de verimli olmayabilir. Bugün aynı zamanda işlerinizi yürütmek için iyi bir gün değil. Trafik gibi kontrolünüz dışındaki faktörler, yaptığınız şeyin önüne geçebilir, buna değmez. Akşam: Bir filme gidin ve düşünmekten uzak durun.

Bugün çok "gerçekçi" bir gün olacak gibi. Diğer bir deyişle, kendinizi oldukça odaklanmış ve bir şeyleri somutlaştırmak isteyen bir halde bulacaksınız. Bu odaklanma bir kaç hafta sürecek ve bugün bazı meselelere çözüm getireceksiniz. Bu başarının sizi son zamanlardaki yoğun tempoya geri döndürmesine izin vermeyin. Bu kadar yoğunluk hiç kimseye iyi gelmez...

İşine gücüne bakmak için uygun bir gün. Artan miktarda fiziksel ve duygusal enerjiye sahipsin. Pozitif bir ruh halindesin. Zorlukların üstesinden gelebileceğini hissediyorsun. Yeni bir proje başlatacak cesarete sahip olacasın; hem kişisel hem de profesyonel olabilir. Ya da fiziksel mücadelelere girişebilirsin; dağ tırmanışı veya maraton eğitimine başlamak gibi...Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, bir parçası olduğunuz bir grupla yapmayı kabul ettiğiniz yazışmalar ve telefon görüşmelerini halletmeniz gerekecek. Telefonda çok fazla vakit geçirirseniz şaşırmayın. Ulaşmak istediğiniz kişileri ararken biraz daha ısrarcı olmanız gerekebilir. Her şeye rağmen, tüm işlerinizi halledeceksiniz. Kararlılığınız had safhada!

19 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda ekstra dikkatli olmalı ve gelir-gider hesabınızı iyi yapmalısınız. Unutulan ödemeler ve ertelenen borçlar karşınıza gelebilir. İlişkilerinizde daha bireysel veya özgürlükcü olmak isteyebilir, içinizden geldiği gibi hareket edebilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanın, günün tamamında gündeminde olacak. Yapacağın değişiklikler ile birlikte evinin havasını baştan aşağıya değiştirecek. Geçmiş anıları hatırlatacak bir eşya, seni çocukluğuna geri döndürebilir. Çocukları olan bir Kova burcuysan; sosyal ve zihinsel aktiviteleri birleştirme yeteneğin var, onlar için farklı oyunlar inşa edebilirsin.

19 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ve fikirlerinizi kendinize has hareketlerle göstermek isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz için sürprizler hazırlıyorsunuz. İyi yönde şaşırtmak, çevrenizde güzel etkiler bırakabilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başkalarından, özellikle ortaklıklardan yarar sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Güzel şeyler için alışveriş yapmak da gündeme gelebilir.

19 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aldığınız kararların arkasında durmanız öz saygınızı arttırabilir. Sosyal hayatınız ve arkadaşlık ilişkilerinizin en sevilen kişisi olabilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün teşvik edici enerjiler size felsefe, bilim ya da ruhsal konular hakkında ilham verebilir. Bilginizi artırmak için kitap okumaya, kurslara katılmaya ya da uzun sohbetlere dalmaya karar verebilirsiniz. Sezgileriniz artacak ve bu yolla bahsi geçen konuları daha iyi idrak edebileceksiniz. Peşlerinden gitmeyi bırakmayın. Hatta bir noktadan sonra kendinizi, bunlar hakkında insanlara bir şeyler öğretirken bulabilirsiniz.

19 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle daha fazla vakit geçirmek şu an birçok sorunuzu daha kolay çözmenize sebep olacaktır. Partneriniz duymak için can attığınız bir şeyi söyleyerek ayaklarınızı yerden kesebilir. Etrafınızdan aldığınız desteği kullanarak verimli bir döneme giriş yapın.

19 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Diplomatik yapınızla çalışma arkadaşlarınızı çok iyi idare ediyorsunuz. Rekabet etmeyi seviyor, esprili zekanızla problemlere ustaca yaklaşıyorsunuz.. Güvenli ortamların arayışı içinde olmanız, uygun bir davranış şekli.

19 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

19 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Dengeleri lehinize çevirmek için uygun zamandasınız ancak biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Sabırlı olmanız, sizin açınızdan çok daha iyi olabilir. Bakış açınızı değiştirmeye çalışın.

19 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi çok fazla sorguluyor, beraberliğinizi yıpratıyorsunuz. Beraberliğinizin hiç istemeyeceğiniz bir şekle dönüşmesinden sorumlu olmak istemiyorsanız, biraz dikkatli davranmanız gerekiyor. Eskibağlantılarınızla yeni görüşmelere girebilirsiniz. Bu doğrultuda bazı düşünceler sizi yönlendiriyor. İş ilişkilerinizdeki bir sürtüşmeyi ayrıntı olarak görmeniz, başınızaaçabilir. Alabileceğiniz bir para desteği hayatınızı hiç olmazsa geçici olarak biraz rahatlatacak.

19 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 53" R
Ay
Oğlak
12° 09' 46"
Merkür
Koç
16° 33' 47"
Venüs
Koç
29° 48' 08"
Mars
Balık
28° 58' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 50"
Satürn
Balık
16° 29' 22"
Uranüs
Boğa
22° 17' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 14"
Lilith
Başak
23° 13' 48"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>