Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Öğrenmeye Hevesin Var Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Uzun zamandır görüştüğün biriyle olan ilişkin daha da derinleşebilir. Hayat sizi bir araya getirip beraber zaman geçirme fırsatları verebilir hatta. Bu sürede iletişime özen gösterip daha da samimi bir ortam kurman olası.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize yakınlık duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Verimli çalışmanın karşılığını alman mümkün olacak bugün. Kararlılığının maddi olarak karşılığını alabilirsin. Verimli yanını öne çıkaracak şeylere odaklanman sana iyi gelebilir.

Modunu düşüren, seni yavaşlatan insanlardan ve düşüncelerden uzaklaşmakta yarar var bugün. Motivasyonda sorun yaşamamak için egzersizi yoğunlaştırmak sana iyi gelecek. Gün içinde aktif kalmak daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak insanlar senin yardımına ve deneyimine ihtiyaç duyabilir. Yardım ederken seçici olmakta fayda var o yüzden. Bazı insanlar senin dikkatine layık olmayabilir çünkü. Kime öncelik verdiğine özen gösterebilirsin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aile bireylerinden birinin gelirindeki artış tüm ev halkının mutluluk kaynağı olacak. Akşam hep birlikte mutfakta toplanıp iyi şansa kadeh kaldırmak isteyebilirsiniz. Herkesin dahil olduğu yeni bir alışkanlığa dönüşebilir bu. Bu yüzden, kutlamanız sırasında çığırından çıkan hayaller paylaşılırsa şaşırmayın. Bu, başarının doğal bir sonucudur. Ciddiye almayın ama keyfini çıkarmayı da ihmal etmeyin.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğrenme hevesin artıyor. Öğrendiklerini uygulama konusunda ise bir süre problem yaşasan da işin mantığını çözdüğünün farkındasın. Çalışmayan bir Kova burcuysan, birden fazla yerebaşvurusunda bulunabilirsin. Eğer evli bir Kova burcuysan, eşinin sosyal medya kullanımının aşırılığı seni rahatsız edebilir.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde gerçekleşen yaralayıcı konuşmalara karşı tepkisiz kalıyorsunuz. Suskunluğunuz en büyük cevap olacaktır. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Yeni başlangıçlar içine giriyorsunuz. Duygusal bir konuşma bugün yapmak zorunda kalabilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili belirsizlikler kendinizi stres altında hissetmenize neden olabilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk almak zorunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda uğraştığınız işlere daha ciddi bakış açısıyla bakmanız gerekebilir. Elinizde olmayan nedenlerle kayıplar yaşayabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu hafta evinizle ilgili planlarınız ya da emlak yatırımlarınızla ilgili büyük gelişmeler söz konusu olabilir. Aynı zamanda sosyal hayatınız da yükselişte.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çizgili gömleğini, puantiyeli pantolonunu, ekose fularını dolaptan çıkar ve giy. Dış dünyayla ne kadar çatışırsanız o kadar iyi. İlk başta kendinizi yabani gibi hissedeceksiniz ama kalabalığın çinde bu şekilde durmanın güzelliğini, önemini ve saygı değerliğini göreceksiniz. Genelde kalabalığın içinde durmaya daha meyilli biri olarak bu tarz bir değişim size iyi gelecek. Yaşamanın yeni bir yolunu keşfedeceksiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle sohbetleri hafif tutarsanız, sosyalleşmek bugün sizin için faydalı olabilir. Bununla birlikte, siyaset veya din gibi ağır konular hakkında bir tartışma başlatmak ters tepebilir, çünkü insanlar kendi değerleri konusunda kolayca kontrolden çıkabilecek bir şekilde tutkulu olabilirler. Son zamanlarda bazı temel konularda yaptığınız değişikliklerden memnun olsanız da, herkesin aynı yerde olmayacağını unutmayın.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Sevilme duygunuzun yoğun olması, sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için, bu duyguyu aşkta da arıyorsunuz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü kendinizle kalarak, evinizde yalnız zaman geçirerek değerlendirmek size iyi gelebilir. İçsel olarak kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Yeni farkındalıklarınızı hayata geçirmek yönünde istekli olabilirsiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Farklı istekleriniz var ve bugün koşullarınızı zorlamamalısınız. Düşüncelerinizi başkalarına kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmak istemiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda, suskun bir tavır içinde olacaksınız. Genelde yorumlarınızı kendinize saklayacağınız bir gün içindesiniz.

19 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 40' 23" R
Ay
Koç
12° 19' 15"
Merkür
Koç
19° 56' 40"
Venüs
Boğa
07° 39' 51"
Mars
Koç
03° 53' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 25"
Satürn
Balık
17° 02' 10"
Uranüs
Boğa
22° 39' 29"
Neptün
Balık
29° 03' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 36"
Lilith
Başak
23° 56' 16"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>