Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde bir misyoner gibi davranmayı yeterli görüyorsunuz. Onun sorunları var ve sizin tek işiniz onu teselli etmek. Önümüzdeki günlerde ilişkinizde bir hareketlilik olabilir.

İş yaşamınızdaki yükselişi sürdürüyorsunuz. Yakında yeni birteklifi daha alabilirsiniz. Bu birdeğişikliği değil, ek birönerisi olabilir.

Yakında yeni bir harcamanız olabilir. Ama giden paranın karşılığında çok istediğiniz bir şeye kavuşacağınızdan bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

İnsanlarla ilişkinize ancak mükemmel denebilir. Her zaman verdiğinizin karşılığını alamadığınızı fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde birbirinden farklı pek çok insan var. Siz hepsiyle iyi ilişkiler içindesiniz. Ama bu farklı kişileri bir araya getirme çabanız olumlu karşılanmıyor. Siz yine, hepsiyle ayrı ayrı görüşmeyi sürdürmelisiniz. Sabah saatlerinde yapacağınız bir program ancak akşama doğru gerçekleşecek gibi gözüküyor. Yakınlarınızdan biriyle ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kovalar 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. İşinizden, ilişkilerinizden emin olmak, geleceğinizi garanti altına almak arzusu bu dönemin özünde var. Siz Kovalar işinize ve bu anlamda ilişkilerinize önem vermeniz gerekiyor. Aşırı gurur, kıskançlık, hırsların terbiyesi şart. Benim tavsiyem dönemi olumlu yönde geçirmek için, sorumluluk bilinciyle hareket etmeniz ve neyi hedefliyorsanız o yolda dürüstlükle işinizi yapmanızdır. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Beklentilerin artıyor! Oldukça hareketli bir gün seni bekliyor. Uzun zamandır beklediğin etkinliğe katılabilirsin. Bilgi dağarcığın genişlerken, yeni alanlara yöneleceksin. Günlük hayatı kavramak, farkına varmak ve bilgi edinmekten geçiyor. Kendini geliştirmek için elinden geleni yapmaya karar vereceksin. Umulmadık konuşmalar gerçekleştirebilir, eşinle daha önce konuşarak aşamadığınız sorunları beraber aşabilirsiniz. Bir evlilikten beklentini her ne kadar en minör noktada tutsan da aslında fazlasıyla büyük beklentiler içine girdiğini sen de biliyorsun. Sevdiğin kişinin elinden tutup tekrar ayağa kalmak için tam sırası. Geride bıraktığımız günlerde eğer bazı planların ya da arkadaşlıkların istediğin gibi gitmediyse toparlamak sana görev gibi gelebilir. Özellikle geçen ay problem yaşadığın konularda çözüm vadeden bir gün seni bekliyor.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde iletişimin destekleyici tarafı sizinle olacak. Kendinizi ifade ederken insanların üzerinde ki çekiciliğiniz oldukça göz dolduruyor olacak.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güveniniz daha yüksek ve olaylara daha olumlu bakabilirsiniz. Uzaklar ve yolculuklar da dikkat çekebilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dış görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir aya girerken ortak maddi konular ve parakonuları konsantrasyon ve mücadele duygunuzu yüksek kılabilir ve keskinleştirebilir. Zor ve güçlü kişilerle bi araya gelebilirsiniz,görüşmeleri ve ziyaretler dikkat çekici olabilir.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kaynakların paylaşılması, hedeflerden sapma ve yakın çevrenin baskısına maruz kalma durumları bugün sonlanıyor. Gün boyu uyumlu ilşkiler ve idealler yaratma arzunuz yüksek. Bugün mantıksal beceriler yerini manevi tatminlere bırakıyor.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Ancak, tepkilerinizi kontrol edecek ve olayların gidişine göre kendinizi programlayacaksınız. Sorunları büyütmeden inceleyebilir, daha sakin ve olumlu bir tutum içine girebilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>