Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
İlişki Odaklısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Şu anda hayatınızdaki romantik ilişkileri düşünün. Bir birlikteliğin ne kadar sıcak ve tutkulu olduğuna bakmadan önce, romantizm bittiğinde bu duyguların yerini alacak bir şeyin olması çok önemli. İlişkilerinizi sıfırdan oluşturun. Sevgilinizin aynı zamanda en iyi arkadaşlarınızdan biri olduğundan emin olun.

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Adeta doğal bir iyileştirici güce sahip biri olarak, dönüştürücü bir enerjiye şahit olabilirsin. Çeşitli bitkiler, aromaterapi veya masaj gibi doğal şifa yöntemlerine yoğunlaşmak için harika bir gün. Bunlar kendi yeteneğinle birleştir; sonuçlardan çok memnun olacaksın. Zihnin yeni düşüncelere oldukça açık bir modda ve öğrendiğinin büyük kısmını özümsemekte başarılı olabilirsin.Birisi söylediğin şeylere aşırı tepki gösterdiğinde çok şaşırma. Günün gezegensel etkileri, duygusal tepkileri on kat artırabilir ve bununla, yanlış anlaşılmayı daha kolay hale gelebilir. Şaka yapmadan önce düşünün ve iletişim sırasında son derece net olduğunuzdan emin olmak için ekstra adımlar atın. Bu, duygusal bir takım durumların oluşmasını engellemek için önemli. Aynı şey sizin için de geçerli - söylenen bir şeye duygusal olarak tepki verirseniz açıklama isteyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

20 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğleden sonra Ay boşlukta ilerliyor. Günün ilk yarısında her duygu ve düşüncede son noktaya gidebilir ve aşırılıklara açık olabilirsiniz. İçe dönmek, kendinizi keşfetmek, kişisel gelişim konularıyla ilgilenmek için harika bir gün. Sağlığınıza yatırım yapın.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim becerilerini etkili bir şekilde kullanman sana her kapıyı açıyor. Bugün özelinde motivasyonun ne kadar yüksek olsa da beklenmedik olaylar, iletişiminin önüne geçebilir. Teknolojik ürünlere yatırım yaparken, bütçeni aştığını fark edebilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinle aranızdaki sorunları geride bırakmak için atacağın adımlar aynı şekilde karşılık bulabilir ve ilişkinizdeki bağları kuvvetlendirebilir.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş hataları affediyorsunuz. Arkadaşlarınız size yapılan haksızlığın farkında ve sizi destekliyorlar. Bu durumun herkes tarafından bilinmesi, insanların size olan yaklaşımlarını gözden geçirmelerini sağlayacaktır.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklı konular gündeminizi oluşturabilir. Kişisel yeteneklerinizi işinize taşıyabilirsiniz. Hayatınızda başkalarından alacağınız destekle ilerlemenizin daha rahat olacağı zamanlar var. Gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İletişimden kaynaklı sürtüşmelere dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde keyif alacağınız konulara yönlenebilirsiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ve limitlerinizi zorladığınız ancak bu sayede geliştiğiniz bir süreç içerisinde olabilirsiniz, kendinizi fark etmelisiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların bugün söyleyecek çok fazla şeyleri olabilir, fakat sen sadece arkana yaslanıp dinlemeyi tercih edebilirsin. Böyle yapmakta rahat ol. Zaten konuşulacak şeylerin büyük çoğunluğu dedikodu ve sen de bu kazanın içine girmek istemeyebilirsin. Bu seçimin akıllıca. Konuşulanları duymazdan gel ve etliye sütlüye karışma. Sana uygun gelmeyen söylentileri süzmekten de çekinme.

20 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler yüzeyde iyi gidiyor gibi görünse de derinlerde bazı şeylerin sizi mutsuz ettiğini fark edebilirsiniz. Çoğu durum, aslında değiştirebileceğiniz ve kontrol edebileceğiniz şeyler. Sürekli aklınıza gelen eski bir sevgiliyle görüşmeyi deneyebilirsiniz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde her şey sizin lehinize kuşatılmış gibi. İsteklerinizde artışlar, sahiplendiğiniz olayların seyrini, olumlu bir şekilde koşullandırıyor. Şekillendirdiğiniz düşüncelerinizde, çevreniz tarafından destek var.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnuniyetsizsiniz. Çünkü herzaman olduğu gibi şimdi de elinizdekilerle yetinmiyorsunuz. Bu nedenle güzel şeylerin de tadına varamıyorsunuz. Sevdiğinize biraz zaman ayırmanızda fayda var. Kendisini çok ihmal ettiğinizi düşünmeye başladı.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sınırları zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gerekmekte. İçinde bulunduğunuz koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmek için uygun zamandasınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

20 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkiniz günbegün çıkmaza gidiyor. Yapabileceğiniz bir şey kalmadı. Kangren olmuş bu ilişkiden uzaklaşın. Eğer yalnızsanız bir önceki ilişkinizin etkilerini hissetmeye devam edebilir, yeni bir ilişki için kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkına varın. Size borcu olan kişiyle konuşmanızda fayda var. Paraya ihtiyacınız olacak!

20 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 05" R
Ay
Yay
09° 32' 08"
Merkür
Koç
16° 02' 57"
Venüs
Koç
26° 43' 17"
Mars
Balık
27° 02' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 58"
Satürn
Balık
16° 15' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 59"
Neptün
Balık
28° 48' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 41"
Lilith
Başak
22° 57' 09"
True Node
Koç
15° 30' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>