Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorgulayıcısın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Sosyal ortamlarda daha çok bulunabileceğin ve keyfini çıkarabileceğin bir gün olacak. Yeni insanlarla tanışmak ve flörtleşmek keyfini daha da yerine getirebilir. Bugün dış etkilere kendini açmalısın.

İş yaşantınızda bugünlerde fırsatın biri giderken biri gelecek. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandıracak, önünüzü yeniden görmenizi sağlayabilir.

Etrafındaki insanlara maddi konularda çok fazla şey anlatmamana gerekecek bugün. Senin parasal konularda çok fazla söylendiğini düşünebilirler bugün. Maddi konularda kime ne dediğine dikkat etmelisin.

Bugün yemek konusunda kaçamak yapmak isteyebilir veya tembellik edip sadece oturmak isteyebilirsin. Ancak bu dürtüleri aşmalı ve kendin için daha sağlıklı olanı yaparak yediklerine dikkat etmeli ve hareketten kaçmamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın ile alakalı güzel kararlar alırken duygularına danışmadan edemiyorsun. Bugün yeni adımlar atmadan önce kalbinin sesini dinleyeceksin. O yüzden etrafında seni destekleyen ve seni seven insanların olmasına dikkat etmeli ve kendini iyi şeylerle çevrelemelisin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün hayata dair daha cesur adımlar attığınızı göreceksiniz. Kontrolünüzün dışında gelişen ve hayatın size getirdiği sürprizlere hazır olun. Onları kabul edin ve kucaklayın. Aksi halde işlerin içinden çıkmak daha zor olabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorgulayıcı halin bugün biraz daha artıp, iletişimle ilgili konularda seni zorlayabilir. Ortakyaptığın insanlarla sorun yaşayıp belirgin kararlar almak isteyebilirsin. Hayatı akışına bırakmak istesen de gelecek kaygısı seni gereksiz harcamalardan uzak tutmaya zorlayacak. Çocukları olan bir Kova burcuysan, eğitimleriyle ilgili alternatifleri araştırabilirsin.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ağınızı geniş tutabilir, çalışmalarınızı derinleştirebilir. Tecrübe sahibi kişilerle bir araya gelerek araştırmalarınızı uygulama haline getirebilirsiniz. Umudunuzu korumak size daha fazlasını yapmak konusunda destek veriyor.

20 Mart 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapmanız söz konusu olabilir. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Bazı işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir dönemin ya da durumun sonu geliyor ve ruhsal bir dönüşüm yaşıyorsun. Hayata devam etme zamanı. Kapana kısılmışlık yanılgısı duyup, özgüven eksikliği yaşama. Harekete geçmekten sakın korkma.

20 Mart 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çok da iyi tanımadığın insanlarla konuşmalar yaşanabilir. Buna kapalı olmaman gerekecek. Açık fikirli olmak, yeni insanlarla konuşmaya bir fırsat vermek güzel arkadaşlıkların doğmasına vesile olabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kazançlı bir fikre rastlayabilirsiniz. Gün, dikkatinizi banka hesabınıza ve onu ne kadar iyi idare ettiğinize çeviriyor ve bu durum çok daha fazla kazanmanızı sağlayacak bazı ilham verici fikirlerle sonuçlanabilir. Belki de hedefe ulaşmak için daha az gidilen yolu seçmelisiniz. Biraz riskin getirisi büyük olabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişinizle iç içe yaşamak isteyebilirsiniz; eski özlemleriniz değer kazanabilir. Duygularınız karışık olduğu için hata yapmaktan korkuyorsunuz. Eski olayların üstüne bir sünger çekmeli ve yeni olaylara yelken açmalısınız.

20 Mart 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer kendiniz için doğru kişiyi arıyorsanız, bugünlerde aradığınız kişinin aslında çok yakınınızda olduğunu fark edebilirsiniz.

20 Mart 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kimseyi hatalı seçtiğiniz söylenemez, ancak iyi ilişkileri tutarsız beklenmedik karar ve uygulamalarla koparmamalısınız. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Elinizdeki işlerle ilgili bir yardım, destek isteyebilirsiniz. Yoğunluğunuz birkaç gün daha sürecek gibi. Gün içinde fazla harcama yapmayarak yatırımlarınıza dikkat ediniz. Yanılgılar yaşamanız mümkün. Sağlık konularında bazı koşuşturmalarınız olabilir.

20 Mart 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 03' 23" R
Ay
Koç
18° 08' 28" R
Merkür
Koç
20° 14' 29"
Venüs
Boğa
08° 09' 06"
Mars
Koç
04° 11' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 60"
Satürn
Balık
17° 04' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 51"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 54"
Lilith
Başak
23° 58' 54"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>