Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

İlgileri üstünde toplayacağın bir gün olabilir. Direkt olarak bir aşk etkisi görmesen de flörtleşmelere daha yakın olabilirsin. İnsanların ilgisi seni şımartabilir de. Daha keyifli şeylere kendini açabilirsin.

Bir şey veya birileri sizi büyük bir hamle yapmaya zorluyor olabilir. Bu hamleyi doğru yöne yaptığınızdan ve gücün rakamların altında yattığını unutmayın. Fethetmek için bir olmalıyız! Kendi aralarında kavga eden insan gruplarını tutmak, ağır basan bazı sorunları daha da kötüleştirir. Anahtar, birbirinizin farklılıklarını kabul etmek ve hepinizi etkileyen daha büyük konularda birlikte çalışmak olacaktır.

Maddi gücünü etkileyecek masraflar yapmak zorunda kalabilirsin bugün. Bu harcamaları ertelemek masrafların ileride daha da artmasına sebep olabilir, o yüzden bazı şeyleri bugünden halletmen daha iyi olacak. Bu konularda kaygılanmaman gerekebilir.

Diyet rutinin canını sıkmaya başladıysa arada kendini ödüllendirmeyi ihmal etmemelisin. Diyet sana bir işkence gibi gelmemeli. Bu tür konularda kendini iyi hissetmen gerektiğini kendine hatırlatman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Senden destek isteyen insanlar olabilir bugün etrafında. Arkadaşlarına daha fazla vakit ayırman da gerekebilir. Bugün sıkıntıda olan bir sevdiğine destek olmak önemli bir konu haline gelebilir. Bu tür şeylere zaman ayırmalısın.

20 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün diğer insanların gözden kaçırdığı bir dizi şeyi göreceksiniz, ancak geri kalanını önemsiz kılan bir şeyi gözden kaçırma tehlikeniz de var. Büyük resmin birçok küçük resimden oluştuğunun farkında olmalısınız.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhtiyaçlarından ziyade kendi isteklerine odaklanıyorsun. Bu durum finansal açıdan olumsuz etkilenmene de yol açabilir. Çalışan bir Kova burcuysan, fikirlerinle öne çıkmayı başaracaksın. Terfi ya da ikramiye gibi konular gündeme gelebilir. Çevrende ikili oynayan kişiler ile arana mesafe koymak istiyorsun.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuk sahibi olmak ya da çocuklarınız ile ilgili sorumluluklar gündem yaratabilir. Sevdikleriniz hakkında alacağınız haberler şaşırtıcı olacaktır. Yakın dostluklarda kırıcı konuşmalara gitmeyeye özen gösterin.Dedikodulara ve yanlış anlaşılmalara lütfen daha dikkat.

20 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Nedenini bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde belirsizlikler stres yaratabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı tartışmalar çıkabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi gerecek ve uğraştıracak durumlardan uzak durmaya çalışın. Akşam saatlerinde daha keyifli ve enerjik programlar yapabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tansiyonunuza dikkat etmenizde fayda var. Ödeyeceğiniz meblağlar varsa eğer mümkünse ötelemenizde fayda var çünkü verdikçe elinizden çıkabilir.

20 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aklınız bugün hayali bir takım senaryolarla dolu olduğu için Psişik duyularınız bugün keskin olma eğiliminde. Kafanızdaki resimler, düşündüğünüz kadar uzak ihtimalde gerçekleşecek şeyler değil. Bugün iç sesinizi dinlemek için iyi bir gün ve sadece belirli insanların çarçabuk kavrayabileceği önemli mesajları duymak açısından da uyumlu bir gün.

20 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu,ve para için ilginç bir gün olabilir. Daha fazlasını isteyebileceğinizi ve biraz ilham almanız gerektiğini anlamanın zamanı geldi. Kaynaklarınızı yönetmek veya yeteneklerinizi kullanmak için alışılmadık ve yaratıcı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. Ne istediğinizi hayal etmek ve hayal gücünüzü serbest bırakmak için iyi bir zaman. Daha güçlü bir amaç veya anlam duygusundan ilham alıyorsanız, çok şey başarabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle duygusal bağlarınızın güçlenmesini sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Çok yönlü, sempatik kişiliğinizin arkasında birçok gizli yeteneğiniz var ve açığa çıktığı zaman, kendinizi rahat ve enerjik hissediyorsunuz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

20 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızdaki dönüşüm fırsatlarını görmeye başlayabilir, bazı adımlar atmaya istekli olabilirsiniz. Özellikle öğleden sonra Ay burcunuza geçtiğinde plan ve projelerinizi somutlaştırmaya başlayabilirsiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz duygu insanı olmanız rağmen, mantık söz konusu olduğu zaman, herkesten çok daha akıllı kararlar alabiliyorsunuz. Gizemli yapınızın altında güçlü olma isteği var ve bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Fikirlerine ihtiyaç duyacağınız bazı özel dostlarınızı aramak isteyeceksiniz.

20 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 25' 27" R
Ay
Koç
08° 32' 45"
Merkür
Koç
19° 45' 24"
Venüs
Boğa
07° 20' 52"
Mars
Koç
03° 41' 33"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 00' 54"
Uranüs
Boğa
22° 38' 35"
Neptün
Balık
29° 03' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 45"
Lilith
Başak
23° 54' 33"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>