Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygularını İzliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2021, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Kabuğunuzdan çıkın ve hassas tarafınızı ortaya koyun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız hissediyor olsanız da, bu gerçeği saklamanız gerektiği anlamına gelmez. Hayatınızın bu bölümünde herkesin bir araya geldiğini düşünebilirsiniz, fakat ön cephelere kanmayın. Onlar da sizin kadar güvensiz! Devam edin ve kişiliğinizin bu tarafının ortaya çıkmasına izin verin. Savunmasızlığınızı kabul etmek gerçekten güçlendirici ve çekici.

Bugün oradan oraya koşturabilirsiniz. İş seyahatleriniz bugün normalden daha uzun sürebilir, ya da evden ya da ayrı bir şirket merkezinizden çalışabilirsiniz. Yalnızca gezdiğiniz süre boyunca ihtiyacınız olan her şeyin yanınızda olduğundan emin olun. Mevcut dosyaları dizüstü bilgisayarınızda saklayın ve ihtiyaç duyduğunuz durumlarda telefonunuza kaydedilmiş gerekli adreslerin bulunduğundan emin olun.

Bugün size oldukça moral bozucu bir telefon gelebilir. Bu, geçici olan projelerinizden biriyle ilgili bir aksilik haberi olabilir fakat yine de size bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Sizi raahtsız etmeyen bazı küçük detaylarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz ve bu da çok fazla zamanınızı alabilir. Metanetli olun, hala iyisiniz. Hayal kırıklığının size galip gelmesine izin vermeyin.

Düşüncelerin uç boyutlarda geziniyor. Bugün yumuşak ve yönlendirilebilir hissediyorsun ve duyguların belirsiz. Sakinleşip durulma dürtüsüne karşı savaş veriyor olabilirsin. Fakat diğer bir yanın da kalkıp hareket geçmeyi heyecanla bekliyor. Yavaşlamak böyle bir günde ihtiyacın olan bir şey. Bu sırada, beynin seni hiç farkına varmadan sarkacın bir ucundan öbür tarafına götürüyor.Bugün maneviyatın farklı yönlerini araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir Kova olarak, inançtan ziyade somut olgulara eğilim gösteren biri olabilirsiniz, ancak bu demek değildir ki bu durum değişemez ya da bu engin konu hakkında yeni bir şeyler öğrenemezsiniz. İnançlı iseniz dininizin tarihine bir göz atın ya da dünya dinlerini araştırın. Bakalım bunca farklı inanç sistemi arasında neler keşfedeceksiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi söylediğin şeylere aşırı tepki gösterdiğinde çok şaşırma. Günün gezegensel etkileri, duygusal tepkileri on kat artırabilir ve bununla, yanlış anlaşılmayı daha kolay hale gelebilir. Şaka yapmadan önce düşünün ve iletişim sırasında son derece net olduğunuzdan emin olmak için ekstra adımlar atın. Bu, duygusal bir takım durumların oluşmasını engellemek için önemli. Aynı şey sizin için de geçerli - söylenen bir şeye duygusal olarak tepki verirseniz açıklama isteyin.

21 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle finansal bir şans elinize geçebilir. Satın alımlar yapabilir, elinizdeki paranın bereketlendiğini fark edebilir, bolluk ve bereket çalışmalarınızdan sonuç alabilirsiniz. Şükür ve kabul enerjisi içinde olmanız bugün size yeni ve kadersel kapılar açabilir.

21 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerine güvendiğin kişilere danışmak istediğin konular olabilir. İşinden memnun olmayan bir Kova burcuysan,ortamında sabrını zorlayan olaylar karşısında bir süre sessiz kalmayı tercih edeceksin. Son zamanlarda artan baş ağrıların, sana rutin kontrollerini hatırlatabilir. İkili ilişkilerde bağları kuvvetli tutma eğilimindesin. Duygusal iniş çıkışlarını kontrol ettiğinde, taşlar yerine oturacak.

21 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

"Dönüştüm" derken aslında kendinizi kandırdığınızı fark ediyorsunuz. Merhametini, kaynaklarınızı her zaman olduğu gibi ortaya dökmenize neden oluyor. Kime ne kadar değer vermeniz gerektiği konusunda daha özenli olmalısınız.

21 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içindeki ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız ticari görüşmelere özenli davranmalısınız. Uğraştığınız işlerde tamamlanma söz konusu. Sosyal konular dikkatinizi dağıtabilir.

21 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda tecrübeli ve yol gösterici davranabilirsiniz. Partnerinize beklentilerinizi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen işleri kendi bildiğiniz gibi halletmek konusunda oldukça inatçı olabiliyorsunuz. Özel hayatınızda, artık bir dürtüye dönüşmüş alışkanlıklarınız var. Aksamayan ve şaşırtmayan bir günlük rutininiz olabilir. Bu ritim bozulduğunda, Bay #burç adı# oldukça nemrutlaşabilir! Bugün öğrenmeniz gereken ders ufak tefek aksaklıkları kafanıza takmamak olabilir. Pireyi deve yapmayın. Daha ılımlı davranmalı ve olumlu düşünmelisiniz.

21 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılacaklar listenizden bazı şeyleri çıkarabilirseniz, kendinizi daha tatmin olmuş hissedebilirsiniz. Şu an ihtiyacınız olan şey daha fazla görev değil, bir şeyleri tamamlamış olma hissi. Günlük rutinleriniz nihayetinde hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacağından bir süre daha bu düzeni devam ettirebilirsiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık, akıl olduğu zaman, kafanız oldukça işlek ve hızlı çalışıyor. Bugün dostlarınızın size vereceği desteklerin önemli olduğunu farkındasınız.

21 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

21 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın güzel kısımlarıyla ilgilenmek isteyeceksiniz. Sizi zorlayan her ne varsa ondan da uzak durmak istiyorsunuz. Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasıyla beraber kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

21 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün biraz flört etmeye ihtiyacınız var. Sevdiğiniz insana naz yapın, onun sizi mutlu etmesi için isteklerde bulunun, belki biraz da kapris yapabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişinin davranışları sizin üzerinizde zorlanma yaratabilir. Aranızda yaşanabilecek kişilik çatışmalarına karşı hazırlıklı olmaya ve olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız. Yaşanan olaylar sizin kendi gücünüzü fark etmenize neden olacak. Parasal sorunlarınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

21 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 02" R
Ay
Akrep
19° 15' 36" R
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
24° 44' 08"
Mars
Balık
25° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 34"
Satürn
Balık
16° 06' 50"
Uranüs
Boğa
22° 03' 32"
Neptün
Balık
28° 44' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 09"
Lilith
Başak
22° 46' 26"
True Node
Koç
15° 35' 52"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>