Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Beklenmedik Yüzleşmelerle Karşı Karşıyasın! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün sevdiğin kişi ile iletişime geçmek senin için zor olabilir. Birbirinizi anlamak zorlaşabilir veya kafanız tamamen başka konularda olabilir. O yüzden yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olmalısın.

Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı çok canınızı sıkabilir. O da yaptığının farkında olacak, ama bu durumu onarmak için de hiç bir şey yapmayacak. İşle ilgili problemleriniz onunla aranızın açılmasına neden olabilir.

Paranı bir yerlere yatırmak istiyorsan eğer, aceleci davranmamalı ve seçenekleri dikkatle değerlendirmelisin. Elinde daha fazla para olmasını istiyorsan eğer, karşına çıkan ilk fırsata atlamamalısın bugün.

Günlük rutinini sağlamlaştırmak, kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Canının sıkkın olduğu bir anda işleri sermek yerine egzersiz programına daha sağlam asılmalısın bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığını ve vücudunu ihmal edebiliyorsun. Bugün bu ihmal sonucu biraz kötü hissedebilirsin. Gerekli önlemleri almak ve bünyeni kuvvetlendirmek, bugün senin için önemli olacak. Başka konulara odaklanmak yerine kendine dikkat etmelisin bugün.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, bugün sevdiğiniz birinden geçici olarak ayrıldığınız için biraz üzgün ve biraz depresif hissedebilirsiniz. Sonuç olarak, enerjinizi yaratıcı projelere harcayabilirsiniz. Sonuçlar, genellikle beklemediğiniz bir güç ve yoğunluk gösterebilir. 

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde tanışacağın kişiler, hayata bakış açını değiştirebilir. İnsanların haksızlığa uğramasına kayıtsız kalamayacaksın. Fakat gereksiz kişilerin gazına gelmemeye çalışmalısın. Farklı bir çevreyle etkileşim içinde olabilirsin. Yakın bir arkadaşını ilişkileri konusunda uyarabilirsin. Bugün istemediğin bir karşılaşma yaşayabilir ya da beklemediğin bir konuşmayla yüzleşebilirsin.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş edinmekte problem yaşadığınızı düşünerek kendinizi sınırladığınız anlar olabilir. Bundan kaçınmak yerine doğru tecrübeler elde etmeye odaklanmalısınız. Hayatın kaçmakla değil, kalmakla ve üzerine düşünmekle yaşandığını unutmayın.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda biraz daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni konular gündeme gelebilir. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. Akşam saatlerini sevdiklerinizle birlikte geçirebilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çalışmalarınızda vizyonunuzu ortaya koyarak dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Kariyer konusunda oldukça başarılı olduğunuz bir dönemdesiniz.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkalarına karşı daha dikkatli davranmak daha iyi olabilir. İnsanlara daha kibar yaklaşmak onlarla aranın her zaman iyi olmasını sağlayacak. Güzel arkadaşlıkların bu sayede tadını çıkarmak mümkün olabilir.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mali durumunuzu iyi yönetmeniz muhtemeldir. Aşırı sıcaklıklar sağlığınıza zarar verebilir, bu yüzden dikkatli olun. Yıldızlar seyahat için uygun görünüyor, bu yüzden bir gezi planlayın. Yeni bir girişimde aileden tam destek bekleyebilirsiniz. Profesyonel cephedeki bir projeye olan ilginizin azaldığını fark edebilirsiniz, buna şimdilik büyük bir anlam yüklememeye çalışın.

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak.

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; eğitim, seyahat, kardeşler, para konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çocuk, aşk, hobilerinizden dolayı harcamalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Plüton2un kova burcuna geçmesiyle; güçleneceksiniz, karizmanız artacak ve gücünüzü doğru kullanmayı öğreneceğiniz bir dönemde olacaksınız.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark edin! İş hayatınızda kararlarınızı uygulamaya koymadan önce sakin olup, kendinizi iyi ifade edin. Sorunlarınızdan kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce ne istediğinize karar verip harekete geçin. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek. Aşırı yorgunluk ve gerilim sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir.

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 20' 45" R
Ay
Koç
22° 31' 57" R
Merkür
Koç
20° 28' 18"
Venüs
Boğa
08° 31' 10"
Mars
Koç
04° 25' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 12"
Satürn
Balık
17° 05' 34"
Uranüs
Boğa
22° 41' 53"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 53"
Lilith
Başak
24° 00' 53"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>