Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kısıtlandığını Hissediyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, geçmeniz gereken önemli bir geçit var. Yenilenmek için tıpkı bir yılan gibi kabuk değiştiriyorsunuz gibi. Tüm kıyafetlerinizi dolabınızdan atmaya başladınız. Fakat bir bakıyorsunuz ki, dolapta sadece bir pantolon ve bir gömlek kalmış ama en azından bunlar sevdiğiniz kıyafetler! Ve yakında yeni kıyafetlerinize kavuşacaksınız!

Bugün herhangi bir şey hakkında karar vermeniz son derece zor olabilir. İş ya da yapılması gereken şeyler konusunda stres yapmayın. Bugün dinlenmek ve enerji depolamak için uygun bir gün. Geçmişten gelen kötü enerjilere boğulmaması gereken yeni bir gün bugün. Her sabah uyandığınızda bir yeniden doğuş yaşarsınız. Yeni bir maceraya doğru ilerleyin.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Kendini ifade etmek sana kolay gelecek. Bazen toplum içinde yapacağın konuşmalar sende güvensizlik uyandırabiliyor; veya bir buluşmada yanlış şeyler söyleyecekmişsin gibi hissedebiliyorsun. Bugün ise harika kelimeler dilinden sen hiç çaba sarf etmeden çıkacak. Fikirlerinden emin olacaksın. Eğer akşama bir partiye katılıyorsan, yeni insanlarla tanışmaktan da keyif alacaksın!Hala eski küreğinizi kullanıyor ve tarlayı öyle sürüyorsanız, küreği artık yenileme zamanı. Koca dönümü çarçabuk sürecek o büyük makineyi alın. Özetle, daha verimli olabileceğiniz yolları düşünün. Hayatınızı daha kolay ve rahat bir hale getirmeye yardımcı olacak şeylere yatırım yapmaktan çekinmeyin. Büyük ihtimalle, günün doğal akışı sizi gitmeniz gereken yere götürecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün maneviyatın farklı yönlerini araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir Kova olarak, inançtan ziyade somut olgulara eğilim gösteren biri olabilirsiniz, ancak bu demek değildir ki bu durum değişemez ya da bu engin konu hakkında yeni bir şeyler öğrenemezsiniz. İnançlı iseniz dininizin tarihine bir göz atın ya da dünya dinlerini araştırın. Bakalım bunca farklı inanç sistemi arasında neler keşfedeceksiniz?

22 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle finansal bir şans elinize geçebilir. Satın alımlar yapabilir, elinizdeki paranın bereketlendiğini fark edebilir, bolluk ve bereket çalışmalarınızdan sonuç alabilirsiniz. Şükür ve kabul enerjisi içinde olmanız bugün size yeni ve kadersel kapılar açabilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kuralların seni kısıtladığı fikrine kapılabilirsin. Aklında birçok fikir var ancak bunları nasıl hayata geçireceğin konusunda kararsızlıklar yaşayabilirsin. Bununla birlikte içerisinde bulunduğun yoğunluk ve hareketlilik, baş ağrıları yaşamana neden olabilir. Maddi kazanç konusunda sezgilerine daha çok güveniyorsun. Uzun zamandır beklettiğin projelerini hayata geçirmek için adım atacaksın.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişin verdiği duygusal yaralarınızı sarmak isteyenler olacaktır. Manevi desteği ile yanınızda olan kişilere hak ettiği değeri sizin de göstermeniz gerekiyor. Bugün gündeminiz vefayı paylaşmak üzerine kuruluyor.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı yorucu koşullar altına girebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz koşullar oluşabilir. İşle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak olumlu bir imaj çizebilir, sevdiklerinizle bir arada bulunabilirsiniz. Özellikle işinizde koyduğunuz hedefler sizi başarılı bir konuma getirebilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

22 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fikirlerinizi ifade etmede normalden daha akıcısınız. Önemli bir parlak fikrin kaynağı veya oldukça başarılı bir fikrin ortağı olabilirsiniz. İnsanların da size iyi yaklaşma eğilimiyle bugün oldukça ikna edicisiniz. Zihniniz sakinleşiyor ve kendinizi bir ilişkinin kıyısında buluyorsunuz. Bu ilişki sizin için oldukça tatmin edici ve gelişmeye teşvik edici olacak.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz, değişik işler yapmak istiyorsunuz fazla aktiviteden zarar görmek istemiyor ve parasal konularda aceleci davranmaktan kaçınıyorsunuz. Çelişkilerden bir an önce kurtulmalı ve kendinizi ifade edecek konulara yönelmelisiniz.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi genel olarak rahat hissedeceksiniz. Tavırlarınız konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor. İletişime verecek olduğunuz önemin de belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Problemlerin son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Dengeleri biraz daha koruma altına almaya çalışın.

22 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili duyduğunuz kaygıları partnerinizle paylaşırsanız, yersiz olduğunu anlayarak daha fazla büyütmeden çözebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalmak istiyorsanız onun da bazı isteklerini yerine getirmeye çalışın. Mesleğinizle ilgili bazı değişiklikler yapmaya çok hazır görünüyorsunuz. Bununla ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili destek arayışlarınız sonuçsun kalmayacak. Finansal kararlarda her şeyden önce riskleri hesaplamalısınız

22 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 47" R
Ay
Akrep
28° 11' 38"
Merkür
Koç
15° 59' 15"
Venüs
Koç
25° 37' 02"
Mars
Balık
26° 21' 15"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 30"
Satürn
Balık
16° 10' 49"
Uranüs
Boğa
22° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 46' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 37"
Lilith
Başak
22° 51' 11"
True Node
Koç
15° 33' 52"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>