Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Gündemin Yoğun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğin kişiyle aranda derin sohbetler dönebilir. Birbirinize karşı hislerinizin arttığını hissedebilir ve önemli mevzular hakkında daha rahat konuşabilirsiniz. İletişim kanalların açık olmalı bugün.

Kendinizi bugün normalden daha cesur davranırken bulabilirsiniz. Belki de sonunda o çekici meslektaşınızı öğle yemeğine çıkmayı sorma cesaretini kendinizde bulacaksınız. Bunu denemekten korkmayın! Ya da sizi şaşırtacak bir şekilde halka açık bir yerde konuşabilirsiniz. Cesur olmaya cüret edin ve kendinize güvenin!

Bugün özellikle bir ürün almak gerektiğini düşünerek kendini sıkabilirsin. Ancak paranı sonradan pişman olacağın şeyler için harcamak yerine cebinde tutmalısın bugün. Gerçekten neye ihtiyacın olduğunu iyi düşünmelisin.

Bir egzersizin sonuçlarını hızlıca görmediğin zaman şevkin kırılıyor olabilir. Ancak sabır ve istikrar, egzersizin büyük bir parçasıdır. Bugün rutinine sadık kalmalı ve egzersizini tamamlamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıradan bir hayat sürme fikri sende kabuslara sebep oluyor. Bilinmeyeni hedeflemeyi ve yeni şeyler keşfetmeyi kendine adeta bir görev biliyorsun. Bugün bakış açını genişletecek ve istediğin gibi bir maceraya yöneltecek bazı olaylarla karşılaşabilirsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Kova burçları, ruhsal gelişimle birlikte sosyal anlamda kendinizi daha iyi ifade ettiğiniz bir sürece giriş yapıyorsunuz. Bu sosyal çevrenizle birlikte hayata karşı oluşturduğunuz bakış açınızla genişleme anlamına geliyor. Yeni insanlar, sizin ilgi alanlarınızı paylaşmalı ve aydınlanma arayışınızda yol arkadaşınız olmalıdır. Arkadaşlıklarını kabul edin ve ilerleyin. Arkanıza bakmayın çünkü geri dönemezsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinde karşı taraftan daha yapıcı tavırlar bekliyorsun, bu beklenti seni hayal kırıklığına uğratabilir. Dosya ve evraklarla haşır neşir olacağın bir gün olacak. Etrafındaki insanların tavırları onlarla ilişkilerini tekrar sorgulamana neden olacak. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, ortak bir proje teklifi alabilirsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dışa dönük olmadığınız gibi kendi içinizde de zor bir gün yaşayabilirsiniz. Kendinize bu kadar yüklenmeye gerek olmadığını, psikolojik olarak ağır bir yükün altındayken hissedersiniz. Bunu yaşamamak adına bugün özeleştirinin dozunu iyi ayarlamalısınız.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel olarak yoğun olduğunuz bir gündesiniz. Yakın arkadaş çevrenizdeki olaylardan etkilenebilirsiniz. Yeni başlayacağınız konularla ilgili hazırlık yapma fırsatı bulacağınız bir gündesiniz. Ticari konularda yeni kararlar almak uygun olmayabilir. Sözleşmelerde tekrarlanmalar olabilir. Sizi duygusal mücadeleye sokan olaylara dikkat etmenizde fayda var.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dekorasyonla ilgili başarılarınız beraberinde huzuru da getirecek. Aşk konusunda kendinize şans tanımalı, bekar Kova’lar, sosyalleşerek yeni çevrelere adım atmalısınız.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların ilgisini üstünde toplayabilirsin. Daha popüler olman olası. İnsanların ilgisini çekmen, onlara örnek olman sana kendini iyi hissettirebilir. Ön plana çıkabilirsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aniden bir bilgi havuzuna girmiş gibi hissedebilirsiniz. Yakın gelecekte olabildiğince çok insanla konuşmaya özen gösterin, çünkü birisi bir şeyler söyleyebilir veya sizi bir sonraki büyük hedefinize götüren birini tanıyabilir. Kaçırmanın tek yolu sessiz kalmanızdır. Tanışın, konuşun ve anlaşın. Kader ağlarını sizin için örecek!

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, sosyal medya konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz, önünüz açık olacak. Ayrıca ev, aile, gayrimenkul veya aşk konularında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınızdaki tavizsizliğiniz bir gün sizi yalnız bırakabilir. İlişkinizi ve tavırlarınızı gözden geçirmelisiniz. Aşk hayatınızdaki sorunlarhayatınızı da etkileyebilir. Bu duruma karşı hazırlıklı olun. İş konusunda tartıştığınız birisi, hatasını anladı, şimdi pişmanlık içinde. Sizi arayabilir. Sizin de bu tartışmayı uzatmaya niyetiniz yok. Olaylar karşısında sakin olmaya ve kafanızı küçük detaylarla fazla meşgul etmemeye özen gösterin. Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 33"
Ay
Kova
23° 07' 17"
Merkür
Koç
17° 47' 45"
Venüs
Boğa
03° 28' 31"
Mars
Koç
01° 16' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 45' 02"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 38"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>