Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Değişime Açıksın Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün düşünceli bir ruh halindesiniz. Belki ilişkilerinizi ve yıllar boyunca tanıdığınız insanları düşünüyorsunuz? Belki eski sevgilinizi düşünüyorsunuz? Bu kişi için hala güçlü hisleriniz olabilir, ancak bunun ne anlama geldiğine sadece siz karar verebilirsiniz. Onunla yarım kalmış bir işiniz varsa, iletişime geçmek en iyisi olabilir. Dostça bir mesaj veya e-posta bu kapıyı yeniden açabilir.

Bugün duygusal ve hassas insanlara doğru çekilebilirsiniz. Yaratıcı olan arkadaşlarla biraz zaman geçirebilirsiniz ve hayal gücünüze ilham verebilirler. Bir kitap, bir senaryo ya da onlarla fikir alışverişinde bulunduğunuz bir sanat eseri için bir fikir aklınıza gelebilir. Yaratıcı tarafınızı ifade ederek eğlenin. Çok önemli bir ilhamı yakalamış olabilirsiniz!

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hala eski küreğinizi kullanıyor ve tarlayı öyle sürüyorsanız, küreği artık yenileme zamanı. Koca dönümü çarçabuk sürecek o büyük makineyi alın. Özetle, daha verimli olabileceğiniz yolları düşünün. Hayatınızı daha kolay ve rahat bir hale getirmeye yardımcı olacak şeylere yatırım yapmaktan çekinmeyin. Büyük ihtimalle, günün doğal akışı sizi gitmeniz gereken yere götürecektir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde yüklü bir kazanç, yüklü maddi planlar ve gelecek tasarıları gündeme gelebilir. Elde etmek istediğiniz şeylere daha hırsla yaklaşabilirsiniz. Duygular hızlı değişiyor.

23 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşantına dair belli değişimler yapmak için harekete geçiyorsun. Özellikle fiziksel değişim bugün fazla zamanını alabilir. Dolabını temizleyip yeni ürünler için alışveriş listesi hazırlayabilirsin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, sevgilinle vakit geçirmek için işlerini ertelemek isteyebilirsin. Teknolojik cihazlara yönelik harcamaların beklemediğin bir anda artabilir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat etmek istiyorsunuz. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını hissederek yalnız tatile gitme planları yapabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ruhsal bir detoks görevi görecektir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerindeki iç sıkıntısı ilerleyen zamanlarda yoğun birtemposuna dönüşebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yazışma ve konuşmaların olduğu bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı problemleri büyütmemeye özen gösterin. Yakın çevreniz gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde yaşayacağınız değişikliklerden etkilenebilirsiniz.

23 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda tecrübelerinizi kullanarak gününüzü şekillendirebilirsiniz. Kendiniz için iyi olanı yapmayı tercih etseniz de bazen emin olamayabilirsiniz.

23 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki değişen ortamı göz ardı ederek kendinizi bir şeylere o kadar güçlü bir şekilde kaptırmamaya dikkat edin. Siz bu yola çıktığınız ilk günden beri muhtemelen köprünün altından çok sular aktı. Güneşli bir hava için hazırlık yapmıştınız belki ancak birdenbire yağmur yağmak üzere olduğunu görebilirsiniz. Güneş gözlüklerinizi bir kenara koyun ve şemsiyenizi çıkarın. Kendinizi bu duruma uygun olarak yenilemenizde fayda var.

23 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Korkularınıza teslim olursanız kendinizi çok yanlış yollarda bulabilirsiniz. Sakinliğini koruyabilen bir dostunuzdan alacağınız tavsiyelerle size bu konuda yardımcı olabilir. Karşınıza çıkan engelleri bir sorun olarak değil de sizi daha iyi olmaya iten bir basamak olarak gördüğünüzde hem daha hızlı ilerleyecek hem de daha iyi bir ruh haline geçiş yapacaksınız.

23 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyor ve sıkılıyorsunuz.

23 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. İş yerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

23 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konulara olan bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Sorunları ve sıkıntıları geride bırakmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak olması da önemli. Hata yapmamanız, bu süreçte sizin açınızdan daha iyi olabilir.

23 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugünlerde çok alıngansınız. Sevgilinizden beklediğiniz fedakarlıkların istediğiniz gibi olmadığını düşünüyorsunuz. Bu düşünceleriniz sizi gerginleştirebilir, aranızda çıkacak tartışmaları büyütmemeye çalışın. Meslek hayatında riski seviyorsunuz. Bazı girişimlerinizde kararsızlıklar yaşamanız mümkün. Bugünlerde maceracı girişimler sakıncalar taşıyabilir. Borç verme konusunda son günlerde biraz dağılmış görünüyorsunuz. Fazla soğuk yiyecekler ve içecekler sizde hassasiyet yaratıyor.

23 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 16" R
Ay
Akrep
16° 45' 48" R
Merkür
Koç
15° 59' 35"
Venüs
Koç
24° 29' 15"
Mars
Balık
25° 38' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 05' 42"
Uranüs
Boğa
22° 02' 52"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 27"
Lilith
Başak
22° 45' 05"
True Node
Koç
15° 36' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>