Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Duygularını İnceliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Şu anda güçlü bir aile hissi hissediyor olabilirsiniz. Sevdiklerinizi ve sizin için ne kadar anlamlı olduklarını düşünebilirsiniz. Hatta şehir dışında yaşayan akrabalarınızı görmek için bir ziyaret planlayabilir ya da onları telefonla arayabilirsiniz. Şu anda yapabiliyorsanız, uzaktaki sevdiklerinizle bağlantı kurmaya biraz vakit ayırın.

Bugün bazı ilginç psişik sezgi anları yaşayabilirsiniz. Diğer insanların enerjisini hissetmekte her zaman iyi oldunuz. Bazen birilerinin ne söyleyeceğini tahmin edebilir veya hangi duyguları hissettiğini hissedebilirsiniz. Bugün bu yeteneğiniz artabilir. Dikkat ederseniz, sezgileriniz size iyi hizmet edebilir. İş yerinizde bazı gizli saklı şeyleri yakalayabilirsiniz. Dedektifi oynamaktan korkmayın ve ipuçlarını yakalayın!

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Evinin içinde ve etrafında bazı iyileştirmeler yapmak isteyebilirsin. Belki mahalleni değiştirmek bile isteyebilirsin. Konut ilanlarını inceleyebilir ve bir ev alarak yatırım yapabilirsin. Güzel konumlu apartmanlara bakmak da aklının bir köşesinde olabilir. Şimdi daha büyüğü hedefleme ve yaşamak için doğduğun hayatı gerçekleştirme zamanı.Bugün gelecek beklenmedik başarı haberleri başınızı döndürüp soluğunuzu kesebilir. Ne yapacağınızı bilemeyip biraz sersemleyebilirsiniz ve kendinizi gelmeniz biraz zaman alabilir. Kimi rutin, kimi kutlama amaçlı olmak üzere pek çok mesaj ve telefon gelebilir. Siz de birçok arkadaşınızı arayabilir ya da onlara mesaj gönderebilirsiniz. Mahallenizde bazı işlere koşturmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz güven eksikliğiniz dolayısıyla, bir şey sona ermekte. Uzunca bir süredir hazır olmadığınızı hissettiğinizden, olayların merkezinde yer almaktan çekiniyorsunuz. Artık bahaneleri bir kenara bırakın! Hazır olun ya da olmayın, ilerlemeniz gerekiyor. Riske atacağınız tek şey gururunuz, ki o da kendini çabucak toparlar.

24 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gece saatlerinde Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunayın etkileriyle finansal bir şans elinize geçebilir. Satın alımlar yapabilir, elinizdeki paranın bereketlendiğini fark edebilir, bolluk ve bereket çalışmalarınızdan sonuç alabilirsiniz. Şükür ve kabul enerjisi içinde olmanız bugün size yeni ve kadersel kapılar açabilir.

24 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne erkenden merhaba derken, gündemi takip etmek için bilgisayarın başına oturabilirsin. Ailenle ilgili önemli bir durum söz konusu olabilir, bu durumda senin de düşüncelerinin önemli olduğu bir gün. Çözüme kavuşmamış miras konuları, yeniden gündeme gelebilir. Duygularının peşinden daha çok koşuyorsun. İkili ilişkinde var olan problemleri çözmek için partnerinle uzun konuşmalar gerçekleştirebilirsin.

24 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki kadınlarla küçük çaplı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Hobi alanlarınızın farklı olması ve tercihlerinize saygı duymamaları sorunu büyütebilir. Ortak bir yol bulma konusunda hemfikir olmaya çalışın, şayet başarılı olamıyorsanız bugünü ayrı geçirerek kendinizi düşünmeye sevk edin.

24 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ait konular gündeminizi etkileyebilir. Yapıcı konularla ilgili konuşup, ortak kararlar alabilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşabilirsiniz. Güven arayışında olacağınız zamanlar var. Emlak konularıyla ilgili yeni girişimlere atılmak isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde çevrenizdekilerle birlikte hareketli zamanlar geçirebilirsiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hareketli bir gün geçireceksiniz. İş yerinizde terfi haberleri sizlere neşe ve huzur sağlayacak. Bazı sorumluluklarınızda göz ardı etmemelisiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Söz konusu romantizm olunca bazen biraz çekingen olabiliyorsunuz. Birisinden ciddi anlamda hoşlansanız da bu kişinin hiçbir zaman bundan haberi olmayabiliyor! Bugün daha cesur olmaya çalışmalısınız. Birisiyle ilgilendiğinizde bunu belli edin. Flörtöz olmaktan korkmayın ve kendinizi özgüvenli bir şekilde takdim edin. Ne kadar cesaret gösterisi yaparsanız, bu kişi sizi o kadar çekici bulacak! Bu yüzden utangaçlığı bir kenara bırakın!

24 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayattan sıradan olandan daha fazlasını istiyor ve arıyorsunuz. İstediğiniz maneviyatı yakalamak için tutkularınız ve hayallerinizi hayatınıza daha fazla katmanız gerekiyor. Alacağınız bir telefonla bazı moral bozucu haberler edinebilirsiniz fakat bunun uzun süreli planlarınıza olumsuz bir bakış açısıyla yaklaşmanıza sebep olmasını önlemelisiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneğinizi severek denemek isteyebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaları kazanca dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bugün hobilerinizle ilgili geniş bir araştırma platformu oluşturabilir, Çevrenizin sitemlerine hedef olabilirsiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

24 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yöneticiniz Uranüs ile Venüs arasındaki negatif açının etkileri bugün de sürüyor. Aile içinde gerilimli durumlar yaşanabilir. Konuşulmamış olan konular beklenmeyen bir anda gündeme gelebilir. Analitik zekanızla krizleri yönetebilirsiniz.

24 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde tartışmaktan ve kavga etmekten hoşlanmıyorsunuz. Bu durumun oluşmasına izin vermeyin. Rahat davranmanızı engelleyen sorunları çözebilir ve bilmediğiniz konuları araştırmaya çalışabilirsiniz. Dikkatinizin dağınık olması sebebiyle işinizde bocalama yaşayabilirsiniz. Bugün sezgilerinizden yardım alın. Yaratıcılıkla ilgili konulardaki potansiyelinizi kullanmaya çaba gösterin. Kazandığınız paranın geldiği gibi gitmesi, sizi yeni kazanç kapıları aramaya yöneltmeli.

24 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 15' 53" R
Ay
Başak
14° 55' 53"
Merkür
Koç
17° 18' 49"
Venüs
Koç
18° 08' 03"
Mars
Balık
21° 39' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 40"
Satürn
Balık
15° 36' 00"
Uranüs
Boğa
21° 45' 42"
Neptün
Balık
28° 34' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 31"
Lilith
Başak
22° 10' 48"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>