Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Kariyerini İlerletiyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Kabul edin, söz konusu aşk hayatınız olunca, bir hayalin peşinden gidiyorsunuz. Sıradışı bir sevgili arıyorsunuz. Zeka, güzellik ve her şeyden önce, orijinallik aradığınız özellikler. Bir insan aradığınıza emin misiniz? Düzenli olarak hayal kırıklığına uğramanıza şaşmamak lazım. İlk bakışta sıradan görünen insanların içlerine girip onları keşfetmeye ne dersiniz? Belki de bir sürprizle karşılaşırsınız.

Bir hata yaptığınızı kabul ederseniz, insanların bunun için sizi affetme olasılığı daha yüksek olur. Önünüzde bazı çatışmaların olabileceği bir gün var. Kariyerinizde sabit bir konumda bulunduğunuzdan kuşkunuz yok ve bu durum finansal olarak konuşursak eğer tarzınızı biraz dalgalandırabilir. Ancak sorumluluklarınızı üstlenip hatalarınızın neler olduğunu ölçtüğünüzde, daha çabuk ilerleme kaydedersiniz. Ancak, kendinize karşı çok eleştirel olmayın! Her şey öğrenme sürecinin bir parçası.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Nispeten sakin bir gün geçireceksin. Son zamanlardaki içsel arayışların yerini huzura bıraktı. Günlük hayatın rutiniyle – her zaman dikkate alınmayan açılarla - oldukça bağlantılı hissediyor olacaksın: hava, insanların ifadeleri, küçük tesadüfler... Adeta bulutlar üzerinde süzüldüğünüz söylenebilir... Bugün büyük miktarda özgüven depolayacağın bir gün olacak!Bugünün gezegen hareketleri, senin için bir genişlemeye malum olmakta. Geçtiğimiz birkaç hafta süresince, yapman gereken tonlarca şey bulunuyordu. Şu anda hala yapman gereken çok şey var ama eğer iyi hedef alırsan, ok tam isabet eder ve istediğini alırsın! Yaradılış olarak, hata yapmama konusunda gerekli tüm araçlara sahipsin. Öyleyse başla, şimdi kendini gösterme sırası sende!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gelecek beklenmedik başarı haberleri başınızı döndürüp soluğunuzu kesebilir. Ne yapacağınızı bilemeyip biraz sersemleyebilirsiniz ve kendinizi gelmeniz biraz zaman alabilir. Kimi rutin, kimi kutlama amaçlı olmak üzere pek çok mesaj ve telefon gelebilir. Siz de birçok arkadaşınızı arayabilir ya da onlara mesaj gönderebilirsiniz. Mahallenizde bazı işlere koşturmanız gerekebilir.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 16.09'dan itibaren Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar bireysel hedeflerinizle, bireysel planlarınızla ilgilenebilirsiniz. Aile ilişkilerinizde kendi alanınızı korumanız bir gereklilik olabilir. Evinizi toparlayıp temizleyerek daha iyi hissedebilirsiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır aklında olan ve gidemediğin yere gitmek için kendine vakit ayıracaksın. Şehrin gürültüsünden uzaklaşacak olman, nefes almanı sağlayacak. Evli bir Kova burcuysan, eşinin ailesiyle yaşadığı anlaşmazlıklarda ona destek olacaksın. Kariyer gelişimin için yeni oluşumları ve geleceğe dair yeni hedefleri değerlendirmek isteyeceksin. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, ipleri karşı tarafa bırakmak istemiyorsun.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir projeyi hayata geçirmek için son karar aşamasındasınız. Hayallerinizi somut olarak yansıtacak bir alan arayışınız olacaktır. Kendinize ve hayata değer katacağınız birkuruyor olmak, motivasyonunuzu arttırıyor.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik işler ya da sizi bir ölçüde yavaşlatan durumlar gündeme gelebilir. Ailenizle ilgili konularda daha sabırlı olmaya bakmalısınız.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bazı konularda bugün olağanüstü ince eleyip sık döküyorsunuz. Gerçek dışı bilgi almaktan korkuyorsunuz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir şeyleri geliştirmeye gönüllü olacaksınız. Sizin akıllıca tavsiyelerinizden faydalansalar herkesin en kadar mutlu olabileceğini göreceksiniz. Fakat ne yazık ki diğerleri bu konuda sizinle aynı fikirde değil. İşleri kendi yöntemleriyle halletmeye ve korkunç hatalar yapmaya kararlı olabilirler. Bugünün en önemli dersi kabullenmek ve tevazu olacak. Bazen insanlar bazı şeyleri yaşayarak öğrenmelidir ve siz buna engel olamazsınız.

25 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi meydana gelen olaylar, sizi tazelenme ihtiyacına uyandırma eğilimindedir. Kariyeriniz veya yaşam yolunuz hakkında yeni bilgiler ortaya çıkabilir ve etrafınızdaki ipuçlarını dinlemek çok önemlidir. Bu etki, ilerici ve yenilikçi bir yaklaşım gerektirir, ancak bunu çok zorlamamalı veya çok ileri götürmemelisiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal karışıklık yaşamak istemiyorsanız, davranışlarınızda temkinli gitmek zorundasınız. Sosyal yaşantınızı sevdiklerinizle paylaşmak istiyorsunuz. Değişik ortamlarda dolaşırken, içsel anlamda ilginç bir gün sizi bekliyor.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkili ilişkilerde daha ılımlı olmaya çalışmalısınız. Kendinizi ifade ederken anlaşılabilir bir dil kullanmaya özen gösterin. Yanlış anlaşılmaya müsaitsiniz ve bu da daha fazla sorunla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Sorun yaşamamak için ne gerekiyorsa onu yapın.

25 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişinizde ilişkilerinizle ilgili yaşamış olduğunuz olayların olumsuz etkilerinden kurtulmanız gerekiyor. Eğer olayları olduğu gibi kabul ederseniz, kendinizde meydana gelen değişimin ne kadar olumlu olduğunu fark edebilirsiniz. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Ödemeler yapmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak, olanaklarınızı artırmak için bir dizi görüşmeler yapabilirsiniz.

25 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 18' 40"
Ay
Akrep
26° 16' 10"
Merkür
Koç
26° 31' 03"
Venüs
Balık
21° 47' 39"
Mars
Balık
05° 05' 12"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 35"
Satürn
Balık
13° 19' 08"
Uranüs
Boğa
20° 40' 08"
Neptün
Balık
27° 48' 52"
Plüton
Kova
01° 49' 42"
Chiron
Koç
18° 48' 08"
Lilith
Başak
19° 48' 48"
True Node
Koç
15° 36' 09"
Son Güncelleme : 29/03/2024 15:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>