Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Geçmişi Düşünüyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, etrafınızdaki atmosfer oldukça ağır. Kaygısız doğanız, günlük yaşamın gerçekleriyle doğrudan yüzleşiyor (Faturalar, hesaplar, ev işleri, vb.). Kendinize bir program yapmayı ve her gün biraz çalışmayı deneyin, böylece haftanın sonunda sizi bekleyen işler dağ gibi birikmiş olmayacak. Küçük bir organizasyon size çok iyi gelecek.

Aile üyeleri arasında bugün sinirler gergin olabilir. Herkesin kendi fiyaskolarıyla ilgilenmesi muhtemel ve çevrelerindeki insanların bunun için çok fazla sabrı yok. Kendinizi onların sorunlarını çözmek zorunda hissedebilirsiniz ve herkesi dışarı çıkmaya, eğlenmeye ve bu sıkıntıdan kurtulmaya teşvik ederseniz bu en iyisi olabilir. Yarın işleri düzeltmek için çok daha iyi bir gün olacak.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Biraz dinlenmek ve rahatlamak isteyeceksin. Elbette kişisel kaynaklarına fazlaca güveniyorsun. Ne zaman enerjini koruman gerektiğini de biliyorsun; özellikle de profesyonel açıdan hayat zorlayıcı olunca. Ama, bugün geleceğe yönelik planlarında bir sıkıntı olup olmadığını kontrol etsen fena olmaz. İçindeki ateş sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir mi?Sanki tüm dünyayı ele geçirebilirmişsiniz gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir bugün. Ulaşmak istediğiniz şeyi elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli, güçlü ve kararlı hissediyorsunuz. Bu aralar bir hedefe ulaşılabilir, arzular gerçekleştirilebilir ya da belki de talih yüzünüze gülebilir. Bugün yeni biraramanın, zam istemenin veya en sevdiğiniz projelerden birinde başarı elde etmenin tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün gezegen hareketleri, senin için bir genişlemeye malum olmakta. Geçtiğimiz birkaç hafta süresince, yapman gereken tonlarca şey bulunuyordu. Şu anda hala yapman gereken çok şey var ama eğer iyi hedef alırsan, ok tam isabet eder ve istediğini alırsın! Yaradılış olarak, hata yapmama konusunda gerekli tüm araçlara sahipsin. Öyleyse başla, şimdi kendini gösterme sırası sende!

26 Eylül 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa Burcunda ilerliyor. Gün içinde bir süredir gündeminizle olan konularla ilgili ani netleşmeler, bitişler ve başlangıçlar gündeme gelebilir. Aile ilişkileri ön planda olacaktır. Yemeklerde aşırıya kaçmaya açık olabilirsiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bilgisayarının yaptığı beklenmedik arıza bütün gününü etkileyebilir. Önemli dosyalarını önceden yedeklemiş olman bir nebze de olsa içini rahatlatacak. Geçmişine dair konular gündemini kurcalayabilir. Derin düşüncelerin içerisinden nasıl sıyrılacağını bilemiyorken, kendini dışarıya atabilir. Sevgilisinden yeni ayrılmış bir Kova burcuysan, sosyal medyada gördüğün bir paylaşım seni hayal kırıklığına uğratabilir.

26 Eylül 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ve fikirlerinizi kendinize has hareketlerle göstermek isteyebilirsiniz. Sevdikleriniz için sürprizler hazırlıyorsunuz. İyi yönde şaşırtmak, çevrenizde güzel etkiler bırakabilir.

26 Eylül 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha özgür ve yenilikçi hissedebilirsiniz. Yaratıcı alanda, kendinizi sahneye koymak konusunda ilginç fırsatlar ve rastlaşmalar mümkün.

26 Eylül 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizde fiziksel değişim yapmayı düşünüyorsanız ilerleyen günlere bırakabilirsiniz. Hayatta en çok kendinize güvenmeniz gerektiğini hep hatırlayın.

26 Eylül 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toprakla haşır neşir olmak için ideal bir gün. Dışarıda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Şu an doğa anayla iletişim kurmak size iyi gelebilir. Uzun bir doğa yürüyüşüne çıkar ya da evinizin çevresinde dolaşırsanız kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Dünya sizi çağırırken kendinizi dört duvara hapsetmeyin! Bahçe işleriyle uğraşma istiyorsanız bugün bir şeyler ekmek, çim biçmek ya da zararlı otları temizlemek için muhteşem bir gün.

26 Eylül 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birilerinin aklındasınız ve bunun farkındasınız. Eğer siz de karşılık veriyor ama ilk adımı karşı taraftan bekliyorsanız, cesaretlendirmek için bazı ipuçları bırakmayı düşünebilirsiniz. Size daha ağır olmanızı tavsiye eden arkadaşlarınız iyi niyetli olsa da, güzel bir ihtimali elinizden kaçırmanıza sebep olabilirler.

26 Eylül 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, yanınızda çalışan kişilere soğuk davranışlar içinde olacaksınız. Çevrenizde yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, duygularınızı arkadaşlarınızla paylaşmaya çalışın. İçinize kapanık davranışlar size yakışmıyor. Farklısınız.

26 Eylül 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. Uzun sohbetler ve fikir alışverişleri için ideal bir gün. Ayrıca hobilerinizle ilgilenebilir, ortak ilgi alanlarını paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

26 Eylül 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda fırtınalı bir döneme girmek üzeresiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. Arkadaşlarınıza karşı zaman zaman sert tutumlar içine giriyorsunuz. Kime güvenip, kime güvenemeyeceğiniz konusunda hata yapmanız mümkün. Çevrede olup bitenlerin farkında olmanız, günün getireceği fırsatların gözünüzden kaçmamasını sağlayacak. Bazı harcamalar konusunda kendinizi kontrol etmekte güçlük çektiğiniz bugünlerde bir yakınınız sizden borç para isteyebilir

26 Eylül 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 04' 38" R
Ay
Akrep
01° 31' 16" R
Merkür
Koç
16° 06' 45"
Venüs
Koç
22° 57' 18"
Mars
Balık
24° 41' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 33"
Satürn
Balık
15° 58' 41"
Uranüs
Boğa
21° 58' 41"
Neptün
Balık
28° 42' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 09"
Lilith
Başak
22° 36' 49"
True Node
Koç
15° 38' 35"
Son Güncelleme : 23/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>