Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yol Gösteriyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün kendi ortamınızdasınız ve bunun her dakikasını gerçekten çok seviyorsunuz. İlişkiler çiçekleniyor ve hayatınızda biri yoksa, çok ilginç biriyle tanışabilirsiniz. Eğer bir spor kulübündeyseniz veya sporla ilgili bir şey yapıyorsanız, insanlar sizinle rekabet etmekte zorlanacak. Onlara karşı bir üstünlüğünüz var ve her yarışı kolayca kazanabilirsiniz. Koordinasyonunuz ve çevikliğiniz yenmek zor, bu yüzden bugünün her yönünden en iyi şekilde yararlanın.

Bugün, yatak odanıza çekilip kapıyı vurmak isteyebilirsiniz. Kimseyle konuşmak ya da bir araya gelmek istemiyorsunuz, en yakınlarınızla bile! Çok fazla çalışmak sizi neredeyse bitkin düşürmüş olabilir ki bu da, yapabileceğiniz en iyi şeyin dinlenmek olduğu anlamına geliyor. Sakinleşin ve yarın her şeye yeniden başlayın.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Geçtiğimiz birkaç güne oranla daha hafif gelişmeler yaşanıyor. Fiziksel olarak dinlenmek ve zihnin fantezilere teslim etmek için elverişli bir dönem. Sıcak bir banyo yap. Beynini rahatlat. Görev ve sorumluluklarından biraz arın. Yarın yapman gerekenleri düşünerek kaygılanma. Bugüne yoğunlaş.Çok kıymet verdiğiniz, aile yadigari bir eşyanız kaybolmuş olabilir. Anik yapmayın. Muhtemelen evde bir yerdedir. Bir mobilyanın arkasına düşmüş ya da üzerine bir şeyler yığılmıştır. Her durumda, evdeki tüm diğer eşyalarla birlikte ulaşılabilir bir alandadır. Çok fazla ararsanız bulamama ihtimaliniz daha da yüksek. Vaktiniz oldukça aramaya devam edin. Hiç olmayacak bir yerde bulacaksınız, emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecan verici bir haber sayesinde keşfetmeniz gereken bir gelişim fırsatından haberdar olabilirsiniz. Gelgelelim, normal şartlar altında hemen harekete geçecekken, bugün yalnızca 'bekle ve gör' tutumu sergilemeniz muhtemel. Bir süredir kendinizi göstermeye çalıştığınız için bu bakış açısı size uygun olmayacaktır. Endişelerinizin galip gelmesine izin vermeyin. Meraklı tabiatınızdan faydalanıp mümkün olan her şeyi öğrenin ve daha sonra bilinçli bir karar verin.

3 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşırıyoğunluğu ve gerginlik sinirli hissetmenize neden olabilir. Ancak sağlıklı olduğunuzda işlerin sorunsuz yürüdüğünü bilmelisiniz. Bu yüzden biraz kendinize vakit ayırmalı zihninizi temizlemelisiniz. Bugünü kendinize ayırın ve biraz kendinizi şımartmayı deneyin.

3 Nisan 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının sırlarını bu günlerde öğrenebilir, onlara tavsiyeler verebilirsin. İlişki hayatın düzene giriyor, sevgilinle güzel bir gün geçirebilirsin. Geleceği daha çok merak etmeye başlıyorsun aile, iş, aşk hayatın ile alakalı kendine sorular sorabilirsin. Bıraktığın eski alışkanlıklarına ya da hobilerine tekrar başlayabilirsin. Haksızlığa gelemediğini çevrene fark ettiriyorsun.

3 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde kalmanın şu sıralar en çok sizi yorduğunu biliyoruz. Özgürlüğünüzün her şey demektir. Âmâ şimdi sıra evinizde kalmanız gereken ve eksik işlerinizi tamamlamanız gereken bir süre. Evde kalın ve ideallerinizi yeniden gözden geçin.

3 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinize bugün daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Olaylara karşı tepkinizi kontrol etmenizde fayda var. İletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı abartılı şekilde gösterme eğiliminde olabilirsiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gereken zamanlar olabilir.

3 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda yaptığınız fedakarlıkların size başka bir formda döneceğini unutmamalısınız. Bu yüzden kendinizi yaptıklarınızdan ötürü kötü hissetmeyin.

3 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir ay boyunca aşktan yana çok daha şanslı olacağınız bir dönem başlıyor. Bu bir aylık dönemde aşık olabilir ya da masalsı bir aşkı deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca kişisel zevk ve uğraşlarınızla ilgilenmekten mutlu olabilirsiniz. 

3 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hassas yapınız bugün mantıklı kararlar almanızın önünde büyük bir engel. Duygularınızı bir kenara bırakıp daha makul düşünmeye çalışın.

3 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ilişkilerinizi ve ortaklıklarınızı ön plana çıkarıyor. Partnerinizle olan ilişkinize heyecan katmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.Venüs'ün İkizler burcuna girişi ile romantik konularda destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde sevdiğiniz aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir, hobilerinizden kazanç elde edebilirsiniz.

3 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

3 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kovalar bu ara sürekli aynı tarzda yiyecekler tüketiyorsunuz. Yemek konusunda biraz kendinizi geliştirmeyi deneyebilirsiniz. Bugün partnerinizle ilgili hissettiklerinizi söylemek için doğru bir gün olabilir.

3 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; karşındakilerle inatlaşman, hareketsiz kalmana ve sorunları çözememene neden olabilir; ancak uzlaşmaya yanaşırsan daha keyifli ilişkiler yaşayabilirsin. Zaten Venüs' ün burç değiştirmesiyle hem romantik ilişkilerde olumlu gelişmelerin yaşanacağı hem de yaşamdan daha çok keyif alacağın bir sürece giriyorsun.

3 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 50" R
Ay
Koç
02° 50' 30"
Merkür
Koç
19° 28' 48"
Venüs
Boğa
06° 52' 08"
Mars
Koç
03° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 19"
Satürn
Balık
16° 58' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 15"
Neptün
Balık
29° 02' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 28"
Lilith
Başak
23° 51' 58"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>