Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Güçlü hissediyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 20%

Yaratıcılığınızı ortaya çıkarma modunda olabilirsiniz. Müzik çalmaktan veya şarkı söylemekten hoşlanıyorsanız, bunu bugün yapmak isteyebilirsiniz. Ya da kendinizi iyi bir yazar olarak görüyorsanız, bir şiir, kısa bir hikaye ya da mizahi bir makale üzerinde çalışırken eğlenebilirsiniz. Bu esprili hayal gücünüzü kullanmaya cesaret edin. Sanatsal çabalarınız hakkında başkalarının ne düşüneceğine çok takılmayın. Kendinizi gerçekten ifade edin, ve yeteneklerinizi yürekten ortaya koyun.

Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi paylaşma noktasında başarılı ya da başarısız olduğunuz bir anda bazı şeyler çözüme kavuşacak. Sizin için kişisel ilişkilerin anahtarı bu. Bugün daha önce hiç olmadığı kadar gerçekten ne istediğini bileceksin. Filmlerde olduğu gibi olağanüstü, romantik bir ilişki için çok fazla hayal kurmamaya dikkat edin. Bu senaryoların doğru olması için çok çalıştıklarını unutmayın.

If you are involved in the intellectual activities such as journalism or analyzing, you could be criticized for your objectivity. Intellectual commtment is a problem that Kova people have been facing often because these people afraid of being considered as unintelligent secretly. Try not to dedicate yourself to the others...

Duyguların, çevrendeki dünyayla bugün çok daha uyumlu gidiyor olacak. Hatta bir derece psişik hissediyorsun. İçgüdülerine güven. Şu anda rasyonel düşünce işleri çözmenin en verimli yolu olmayabilir. Eyleme geçmeden önce hislerini dinleyen kişi ol. Daha kuvvetli sonuçlar için insanlarla güçlerini birleştir.Bugün rüyalar ve hayaller aracılığıyla manevi ya da sanatsal ilham gelebilir. Meditasyon yapmak ya da neredeyse bilincinizi yitirecek daha dalıp gitmek her zamankinden daha kolay olabilir. İçinize doğanları bir kenara not edin. Bunlar daha sonra işinize yarayabilir. Bir kadın arkadaşın deneyimlerinizi paylaşmak istemesi muhtemel. Ayrıca sizden vermeye pek istekli olmayacağınız bir şey ödünç almak da isteyebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınıza ebeveynlikle ilgili sorunlar takılabilir. Şu an olmayabilirsiniz fakat ileride anne-baba olmak üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Kendi babanızı ve sizi nasıl yetiştirdiğinizi düşünebilirsiniz. Kendi çocuğunuz olsa, siz neyi farklı yapardınız? Ya da onun izinden nasıl giderdiniz? Bugün, sizi bunları düşünmeye teşvik edecek çocuklarla vakit geçirebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün Akrep burcunda ilerliyor. 13:58'de ise uzun süre boşlukta kalmaya başlıyor. Merkür'ün Güneş'in kalbinde olduğu bugün 04:40 itibariyle herkes gibi sizler de dileklerinizi tutun. Özellikle bu durum borçlarınızı kapatacak paraların elinize ulaşmasını sağlayabilir. Akşam ise Venüs ve Neptün karşıtlığı nedeniyle eşinizin gelir durumuyla ilgili kırgınlıklar yaşayabilirsiniz. Bilmediğiniz bir ödemeyle yüzleşebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü hissediyorsun!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Para evinde etkili olacak bazı yenilikler tam aksine hız alıyor ve ortaklık söz konusu işlerde açılmalar var. Eğer firman denetimden geçti ise iyi haberler kapıda! Yaşamında dengeyi korumak adına ne yaptıysan bugün faydasını görebilirsin. Koşullar seni bazı kararlar almaya itse de geleceğine dair yapacağın çalışmalar sıkı işlerinin takipçisi olmanı işaret ediyor. Kendini ilişkiler açısından güçlü hissediyorsun. Uzun zamandır sabır gösterdiğin bir konuda patlama yaşayabilirsin. Uzun zamandır bir ilişkin varsa ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeterince ertelediğiniz planlar için artık yeni kararlar alma zamanı. Atacağınız tek bir adımla, şansınızın yaver gittiğini görebilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve üstlerle ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Bürokrasi ile ilgili işleriniz artabilir. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışmalısınız. Duygusal olarak endişe duyduğunuz konulardan dolayı yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularla ilgili mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda yeni başlangıçlara adım atıp daha çok şükür edebilirsiniz. Olumlu sonuçlara inandığınız taktirde o şeyin size gelmesi için evren sizi destekleyecektir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde hayatınızdaki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, dedikodu ve yanlış iletişimden yana sıkıntı yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında içsel gücünüzü geri kazandığınız, motive ve ilişkilerde beklentilerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayal ettiğiniz bir eğitim, yurtdışı fırsatı, kariyer olanağı varsa bugün yeşil ışık yanabilir. Burs, indirim gibi bir olanak karşınıza çıkacak. Bu fırsatı değerlendirerek yaşamınızda yeni bir kapı açabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş görüşmelerinden olumlu geri dönüşler alacağınız bir gündesiniz.Aksayan bir takım konularla karşılaşsanız da moralinizi sakın bozmayın. Zamanla her şey yoluna girecektir. Yurt dışı bağlantılı lojistik faaliyetler, taşınma yeni eşya alma satma, dekorasyon gibi konularla ilgilenmek gününüzün ana konularından bir kaçı olabilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncelerinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir. Aslında hızlı düşüneceksiniz ancak, dikkatinizin kolay dağılacağı bir dönemdesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalar yaparken duygularınız yüzünden dağılabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Tatil size iyi geldi. Hala dengelisiniz. Maddi anlamda kaygılar taşıyor, kararsızlıklar yaşıyor ve bir şekilde ne yapacağınızı bilemiyor olabilirsiniz. Ne düşünürseniz, özellikle maddi konularda, hayatınıza onu çekeceksiniz. Bu sebeple olabildiğince pozitif olmaya güzel şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; çalışma arkadaşlarınla ortak kazançlarını arttırma yönünde daha fazla mesai yapman gerektiğini fark edebilirsin. Grup stratejileri için zaman ayırabilir, herkesin beyin fırtınası yapabileceği ve daha iyi bir akışı oluşturabileceğin toplantılar düzenleyebilirsin. Birlikteliğinle ilgili dostlarının tavsiyelerini alabilirsin.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 31' 20" R
Ay
Balık
24° 55' 27"
Merkür
Koç
19° 06' 37"
Venüs
Boğa
06° 12' 06"
Mars
Koç
02° 58' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 42"
Satürn
Balık
16° 56' 16"
Uranüs
Boğa
22° 35' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 41"
Lilith
Başak
23° 48' 22"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>