Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Saklanan Gerçekler Açığa Çıkıyor Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 10%

Konu aşka geldiğinde ve duygusal ihtiyaçlar söz konusu olduğunda, acil meseleleri detaylı bir şekilde inceleyin. Geçerli bir noktaya ulaşmak için ihtiyacınız olan tüm verilere sahipsiniz. Eğer gerçekler sizi destekliyorsa, sizinle aynı yolda olan insanlar var, o halde ateş serbest. Duygularınız güçlü, yoğun ve hiçbir koşulda göz ardı edilmemelidir. Her şeyden önce sezgilerinize güvenin.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Büyük bir güçle konuşmaya ve eyleme geçmeye hazırsın fakat duygularının ayaklarını yerden kesmediğine emin ol. Bir vahadan ibaret olan bir şeye inanmaya başlamana yol açabilecek cinsten; gerçek üstü bir gün. Ayrıca duygularının yaşatabileceği dramalara o kadar kapılabilirsin ki; bu güçlü konuşmanın hedefini kaybettirebilir.Bugün biraz sinir bozucu bir gün geçirebilirsiniz. Yoğun bir konsantrasyon gerektiren bir göreve başlayacak olursanız, kuşkusuz bir dizi küçük kesintiler ile rahatsız edileceksiniz. Biraz huzur ve sükunet talep ederseniz, çevreniz bugün ne kadar mızmız ve huysuz olduğunuzu fark edebilir. Bu da geçecek; yarın daha iyi bir ruh halinde olacaksınız ...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok kıymet verdiğiniz, aile yadigari bir eşyanız kaybolmuş olabilir. Anik yapmayın. Muhtemelen evde bir yerdedir. Bir mobilyanın arkasına düşmüş ya da üzerine bir şeyler yığılmıştır. Her durumda, evdeki tüm diğer eşyalarla birlikte ulaşılabilir bir alandadır. Çok fazla ararsanız bulamama ihtimaliniz daha da yüksek. Vaktiniz oldukça aramaya devam edin. Hiç olmayacak bir yerde bulacaksınız, emin olun.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kişisel hayatınızda güzel bir değişim yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz. Siz ve eşiniz arasında biraz soğukluk yaratan anlaşmazlıklar olabilir. Sabırlı olun ve günü fazla tartışmaya girmeden kapatmaya çalışın.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların arasında senden saklanan bazı gerçekleri öğreniyorsun, bu seni mutlu ediyor. Kime güvenip, güvenemeyeceğini görebilirsin. Hayatına şeffaf devam etmek adına kendin ile alakalı bazı kararlar almak istiyorsun. Evdeki mutfak eksikliklerini gidermek için bir alışveriş listesi oluşturabilirsin. Ekonomik bakımdan gelecek ile ilgili planlamalar yapmaya hazırlanıyorsun.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ya da karşılıklı durumlar içinde hassasiyet yaratabilecek konular olabilir. Daha iyi bir dinleyici olmaya bakmalısınız.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınıza gülücükler saçsanız da içten pek enerjik hissetmeyebilirsiniz. Sırlarınızı başkaları ile paylaşmamayı bilhassa unutmamalısınız.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda aradığınızı tam olarak bulamayabilir, ilişkilerinizde bastırılmış öfkenin yarattığı gerilim ve gizlenmiş duyguların açığa çıkması gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, daha güçlü, moralli ve kuralları koyan taraf olabileceksiniz. Ani tavırlar göstermek yerine, ilişkilerinizde anlatmak istediklerinizi sakince paylaşmanız faydalı olacaktır.

4 Nisan 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi biraz umutsuz hissediyor olabilirsiniz. Dünya gündemindeki olaylar sizi o kadar endişelendiriyor ki rahat uyuyamıyorsunuz bile. Kendi sorumluluklarınızın bilincinde olmanız bu noktada yapabileceğiniz tek şey.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ilişkilerinizi veortaklıklarınızı ön plana çıkarıyor. Oğlak burcunda gerçekleşen Jüpiter ile Plüton kavuşumu ruhsal olarak bir değişim döneminden geçtiğinizi gösteriyor.Spiritüel destek almak için uygun bir dönemden geçiyorsunuz. Merkür ile Neptün kavuşumu maddi konularda belirsizliklere işaret ediyor.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevginizi ifade etmede zorluk çekebileceğiniz bir gün. Sağlıksız bir ilişkiyle sürdürülen bir gönül oyunundan rahatsızlık duyuyorsunuz. Bu ilişkiyi bir düzene sokmaya çalışın. İşleri iyi dağıtmanıza rağmen başınızı kaşıyacak vaktiniz yok. Sizi epeyce yorulacağınız günler bekliyor. Harcamalarınızı kontrol edecek birine ihtiyacınız var. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz. Ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönecektir.

4 Nisan 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; yakın ilişkide olduğun kişilerle keyifli bir gün geçirebilir, sürpriz organizasyonlara heyecanla katılabilirsin. İş birlikleri, ortaklıklar ve yeni ilişkiler kurabilir, alacağın destekle girişimlerde bulunabilirsin. Alacağın haberler farkındalığının artmasına neden olabilir.

4 Nisan 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 49' 55" R
Ay
Balık
29° 35' 21"
Merkür
Koç
19° 19' 34"
Venüs
Boğa
06° 35' 42"
Mars
Koç
03° 13' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 12"
Satürn
Balık
16° 57' 52"
Uranüs
Boğa
22° 36' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 44"
Lilith
Başak
23° 50' 29"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>