Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunlara dur diyeceksin! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Hassas ve duygusal tarafınız ortaya çıkıyor. Romantik tarafınız ön planda gibi hissedebilirsiniz. Sahneye çıkmış bir dansçı gibisiniz ve bu rolü büyük bir zevkle kabul ediyorsunuz! İş hayatınızda da, harika bir enerji var ve bu da aşk konusunda daha gerçekçi olmanızı fakat aynı zamanda ani bir içgüdü ve cesur bir ruh ile yaklaşmanızı sağlıyor. Kendi kişisel ihtiyaç ve istekleriniz açısından kendinizi daha iyi ifade edebilin.

Bugün, hayallerinin gerçekleşmesi açısından iyi bir gün. El atacağınız yaratıcı bir projeniz olabilir. Belki de ticarete atılacaksınız. Ya da zaten çalıştığınız şirketi genişletmeye çalışıyorsunuzdur. Hayali düşünceleriniz ve özenli tavrınız bugün başarılı olacak olmalı. Planlarınız hakkında cesur olun ve onları dinleyecek insanlarla konuşun!

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Kendi dünyan içinde bir öncü ol. Cesur ve yürekli bir şekilde bu dünya içerisinde bir maceraya atıl. Hislerin tutuştu ve gitmeye hazırsın! İçgüdülerin ise yeni bir mücadeleye hazır. Eğer seni bir şeylerin yavaşlattığını fark edersen, bunun büyük ihtimalle senin kendi rasyonel düşüncen olduğunu hatırla. Öz koruma mekanizman, tam heyecanlı kısım başlarken çalışabilir. Fakat dengeyi doğru tutturmayı hedeflemelisin.Hedeflerinizin geçerlilğinden şüphe mi ediyorsunuz? Şüpheleriniz mi var? Evet, elbette! Somut detaylara son derece hakim olmanıza rağmen -eğer varsa- planlarınızın ardındaki felsefi boyutu anlamakta zorlanıyorsunuz. Ypksa da, hayatta sizi motive eden kaynaklar üzerine düşünmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün rüyalar ve hayaller aracılığıyla manevi ya da sanatsal ilham gelebilir. Meditasyon yapmak ya da neredeyse bilincinizi yitirecek daha dalıp gitmek her zamankinden daha kolay olabilir. İçinize doğanları bir kenara not edin. Bunlar daha sonra işinize yarayabilir. Bir kadın arkadaşın deneyimlerinizi paylaşmak istemesi muhtemel. Ayrıca sizden vermeye pek istekli olmayacağınız bir şey ödünç almak da isteyebilir!

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 06:07'den itibaren Ay, Yay burcuna ilerliyor. Beklemediğiniz bir şekilde şanslı bir güne başlıyorsunuz. Bulunduğunuz çevrede başarılarınızla adınızdan söz ettirebilirsiniz. Aşk hayatınızda da aynı güzellikleri yaşayabilirsiniz. Merkür ve Satürn arasındaki pozitif görünümle beraber sizler de geçmişinizdeki bir kişi veya olayla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İçinize doğanlar gerçek olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlara dur diyeceksin!Çevrende, olumlu yönde değişen olayların bir parçası olmanın huzurunu hissedeceksin. Bugün bir araya geleceğin yakınlarınla bazı konularda anlaşma sağlayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Kova burcuysan, arkadaş çevrendeki birinin yakın ilgisi, seni acaba olabilir mi? diye düşündürebilir. İlişkindeki sorunların artışına dur diyeceksin. Sevgilinle keskin konuşmalar yapman an meselesi. Olaylara sadece kendi açından bakman ne kadar doğru? Bunu düşünerek hareket etmende fayda var. Kilo problemin varsa her şeyden öte sağlıksız gıdalardan uzak durmanı öneririm.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızı yeni başlangıçlar ve kararlarla hareketlendirebilirsiniz. Sizi cezbedecek bu durum karşısında gücünüzü toplamalısınız.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hayatınızda ani kararlarla değişiklikler yapabilirsiniz. Heyecan duyduğunuz yerleri keşfetmek için tatil planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla görüşmek ve fikirlerinizi paylaşmak iyi gelebilir. Kendinizi özgür hissedeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Kendinizi şanslı hissedeceğiniz zamanlar var.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın zorlu dönemlerinin geride kaldığı bir haldesiniz. Daha olumlu ve verimli bir süreç geçirebilmek için olaylara iyi niyetli bakmanızda fayda var.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle ortak maddi konularda, iş, yatırım ve para konularında daha dikkatli ve uyanık olmanız gereken bir gün. Pozitif, ılımlı tavrınızın kullanılmasına müsaade etmemelisiniz. Gerçekçi olup ayakların yere basması gereken zamanlarda olduğumuz unutulmamalı.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mevsim geçişinden etkilenmemek için sağlığınıza dikkat edin. Yürüyüşler, sağlıklı beslenme bugünlerde odağınız olsun. Enerjinizi korumak ve kış öncesi hazırlık yapmak için rahat günlerdeyiz. Beklenmedik bir haber alabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Psişik yeteneklerinizin arttığı bir gündesiniz. Böyle kişilerle de bir araya gelebilir. Seminerlere katılabilirsiniz. Bilinçaltınız sizi soyut kavramları kabullenmek için adeta zorlar. Kolektif bilincinizin aktif olduğu bir gündür. Yardıma muhtaç kişi ve gruplar için arka plandan çalışmalara katılabilirsiniz. Bastırdığınız korkularla yüzleşebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda yeni fırsatlar, ortaklı yeni projeler söz konusu olacaktır. Birçok Kova burcunun mesuliyetleri artacak, daha fazla çalışmak zorunda kalacaktır. Terfi, büyüme, genişleme, daha büyük alanlara taşınma gibi durumlar söz konusu olabilir. Maddi anlamda biraz daha fazla endişeli olabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; maddi konuların ödemelerin ve tahsilatların gündem programında olması mümkün olacağı gibi, sosyal aktivitelerde bulunabilir ve tecrübelerinden fayda sağlayabilecek insanlarla da bir arada bulunabilirsin. Şanslı ve fırsat dolu bir gün olmasına rağmen, bazı özel ya da sosyal içerikli konuları mutlaka olsun diye diretmemelisin.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 20' 01" R
Ay
Balık
22° 05' 31"
Merkür
Koç
18° 58' 55"
Venüs
Boğa
05° 57' 44"
Mars
Koç
02° 49' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 58"
Satürn
Balık
16° 55' 18"
Uranüs
Boğa
22° 34' 42"
Neptün
Balık
29° 01' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 53' 02"
Lilith
Başak
23° 47' 04"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>