Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Ani Kararlar Verebilirsin Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün bir ilişkiyi bitirme isteğinde olabilirsiniz. Hayatınızdaki stresten dolayı biraz sinirli olabilirsiniz. Eşiniz/Sevgilinizin ihtiyaçları sizi bunaltmış olabilir ya da çocuklarınızın enerjisinden yorgun düşebilirsiniz. Kafanızı temizlemek için uzun bir yürüyüşe çıkmayı deneyin. Sevdiklerinizi korumak istiyorsanız, bir şeyler yapmanın bir yolunu bulmanız gerekecek!

Bugün en iyi halinizde değilsiniz. İş yerinde, önemli toplantılar planlama veya projelere başlama zamanı değil. İş arkadaşlarınızı motive etmeye çalışırken tüm enerjinizi kaybedebilirsiniz. Öte yandan, eğer profesyonel hayatınızın yeniden düşünülmesi gereken bazı yönleri varsa, bunu yapmak için mükemmel bir zaman ...

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Bir miktar duygusal olabilirsin. Çevreni saran insan sayısı sebebiyle bunalmış hissediyorsun. Eğer bir aile toplantısına katılacaksan ziyareti kısa tut. Büyük çaplı bir sosyal organizasyona gitmen gerekiyorsa da orada çok fazla vakit geçirme. Kafanı dinlemeye ve dinlenmeye ihtiyacın var. İnsanların enerjisi sana fazla gelebilir.Bugün sizin için harika bir gün; zira başarılı olmanız için ihtiyacınız olan tüm kartları elinizde tuttuğunuzu göreceksiniz. Bugün, şans ve refahın disiplinle buluştuğu ve inanılmaz bir sonuç verdiği günlerden biri. Harcadığınız emekler nihayet karşılığını veriyor ve göreceksiniz ki kendinizle ne kadar uyumlu olursanız, çevrenizdeki insanlarla da o kadar iyi bütünleşeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz sinir bozucu bir gün geçirebilirsiniz. Yoğun bir konsantrasyon gerektiren bir göreve başlayacak olursanız, kuşkusuz bir dizi küçük kesintiler ile rahatsız edileceksiniz. Biraz huzur ve sükunet talep ederseniz, çevreniz bugün ne kadar mızmız ve huysuz olduğunuzu fark edebilir. Bu da geçecek; yarın daha iyi bir ruh halinde olacaksınız ...

5 Nisan 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Mükemmel olmak için büyük bir çaba içinde olabilir kaybetmekten korkabilirsiniz. Ancak hayatta kazanmak kadar kaybetmek de var. İş hayatınızda yolunda gitmeyen konular olabilir sadece sabırlı olmak ve bazı şeyleri akışına bırakmak gerekebilir.

5 Nisan 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir kova burcuysan evliliğini olumlu yönde etkileyecek önemli ve müjdeli haberler alabilirsin. Evini düzenlemek için bugün oldukça efor harcıyorsun. Uzun zamandır kullanmadığın bir eşyayı tekrar görmek seni eski günlere götürüyor. Daha çok kendine vakit ayırmak istiyorsun. Seni hazırlıksız bir şekilde ani kararlar vermeye itecek bazı olaylar gelişebilir.

5 Nisan 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde ortak amaçlar için hareket ettiğiniz insanlarla gereksiz bir ego savaşı içine girmeyin. Eğer aynı hedefler için ilerliyorsanız biraz daha bugün uyumlu olmak doğru olacaktır. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

5 Nisan 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe yaratabilecek konulara dikkat etmek gerek. Düşüncelerinizi olumlu şekilde yönlendirmeyi ihmal etmemelisiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdaki dönüm noktalarına dikkat etmeniz ve kendinizi iyi analiz etmeniz gereken bir dönemdesiniz. İlişkilerinizde etrafınızdaki taleplerin arttığını görebilirsiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatta başka heyecanlar olduğunu fark etmek için aşk konusunda cesur davranmanız gerekiyor. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. İş hayatında tepkilerinizdeki aşırılık sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi çevrenizle paylaşabilir, onların tepkilerini almak isteyebilirsiniz. Beklediğiniz para nihayet elinize geçiyor. Bu parayı nasıl değerlendireceğinizi şimdiden planlayın. Mevsim şartlarına uygun giyinmelisiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok eskiden tanıştığınız biri bugün sizinle iletişime geçmek isteyecek ve bu durum sizi biraz rahatsız edecek. Hoşnutsuzluğunuzu bu kişiye açık bir şekilde belirtmelisiniz.

5 Nisan 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Ortaklaşa gelirleriniz ve borçlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Kredi veya borç gibi finansal destek arayışına girebilirsiniz. Eşinizin veya ailenizin finansal hayatıyla ilgili sürpriz gelişmeler gündeme gelebilir.

5 Nisan 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aldığınız sorumluğu yerine getirmek için büyük bir adım atacaksınız. Bu da sizin geleceğiniz için çok önemli... Yoğunluğunuz yüzünden ailenize zaman ayıramıyorsunuz ama en kısa zamanda gönüllerini almalısınız. Size ihtiyaçları var...

5 Nisan 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yatırım, para ve finansman konuları, ortak gelir ve kazançlarınız gündemde olabilir. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Derin ve detaylı düşünüp analiz yapabileceğiniz bir gün, konsantrasyon gerektiren işlere odaklanmalısınız.

5 Nisan 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; günün erken saatlerinde memnuniyetsiz ve bezgin bir ruh halinde olabilir, hiçbir şeyden keyif alamayabilirsin. Fakat sonrasında endişelerin devam etse de krizlerin çözümü için doğru adımları atabilirsin. Kaynakları en verimli şekilde kullanmak için girişimlerde bulunabilir, alacağın desteklerle akılcı kararlar alabilirsin.

5 Nisan 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>