Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Yenileyici kararlar alıyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün sizi son zamanlarda bağlayan bir şeyden kurtulabilirsiniz. Belkihayatınızda moralinizi bozan zor bir durum olmuştur. Bugün harika bir çözüm karşınıza çıkabilir. Ya da belki kişisel hayatınızda son zamanlarda çok mutlu olmadınız. Bir ilişkiyi bitirdiyseniz, bugün bunun doğru bir karar olduğuna dair işaretler alabilirsiniz. Bir ilişkiniz varsa, bugün sevgilinizle romantik bir şekilde bağlantı kurarak hoş vakit geçirebilirsiniz.

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Kova doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Bugün, kendiniz için uzun-vadeli planlar yapabilirsiniz. Belki, eğitiminiz hakkında düşünebilirsiniz. Belki, öğreneceğiniz yeni şeyler olabilir. Yeni teknoloji becerileri kazanmak için bir bilgisayar kursuna yazılmaya karar verebilirsiniz. Ya da, yaratıcılığınıza ilham verecek bir topluluk aktivitesine katılma kararı alabilirsiniz. Bugün, kişisel anlamda sizi daha fazla tatmin edecek bir program oluşturmak için güzel bir zaman!

Ailen bugün küçük şeylerden arıza çıkarabilir; bu sebeple işleri toparlayacak kişi sen olmalısın. Çocukların haylazlıkta sınır tanımayabilir. Aile üyelerin en küçük meselelerden bile yakınabilir. Arkadaşların dengesiz davranabilir. İçme sularına bir şey mi katıldı diye düşünebilirsin ama hayır, bunların hepsi günün taşıdığı enerjinin işi!Şu an kendi ihtiyaçlarınız, ailenizinkiler ve işinizin gerektirdikleri arasındaki ikilemden bunalmış olabilirsiniz. Bunun sonucunda, gergin ve stresli hissedebilirsiniz. Bu durumun bir şekilde son bulmasının mümkün olup olmadığını düşünüyorsunuz. Panik yapmayın. Sona erecek, hem de sizi hiç üzmeden. Anahtar kelime "denge" ve çözüm onu bulmaktan geçiyor. Peşine düşün. Bu durumu atlatmak istiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizin geçerlilğinden şüphe mi ediyorsunuz? Şüpheleriniz mi var? Evet, elbette! Somut detaylara son derece hakim olmanıza rağmen -eğer varsa- planlarınızın ardındaki felsefi boyutu anlamakta zorlanıyorsunuz. Ypksa da, hayatta sizi motive eden kaynaklar üzerine düşünmenin vakti geldi.

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyu Ay, seyrine Yay burcunda devam ediyor. Gün içinde aktifleşen Ay'ın olumsuz açıları nedeniyle ruh haliniz karışık ve gergin olabilir. Nedensiz yere çevrenize sert çıkışlar yapabilirsiniz. Özellikle dostlarınızın kalbini kırmamaya dikkat edin. Merkür'ün Jüpiter ile yaptığı uyumsuz kontak sebebiyle de borçlarınız konusunda öğrendikleriniz canınızı sıkabilir. Sağlığınızı riske atmayın, her zaman yaptığınız şey bugün tehlike arz edebilir. Ay, 19:03'te boşlukta kalmaya başlıyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yenileyici kararlar alıyorsun!Bugün eğitimlere, sertifika programlarına katılabilirsin. Gün içerisinde bazı yakın arkadaşlarınla parasal alt yapılı konular yüzünden karşı karşıya gelebilirsin. Borç almak ya da vermek için başka bir günü tercih etmende fayda var. Ortaklaşa işler yapma konusunda verimli bir gün. Yazı, proje, okuma yapmak gibi konularda enerjin yükselecek. Teknolojiye hâkim olacağın gibi iletişim odaklı yurtdışı bağlantılı konularda yapıcı etkiler söz konusu. Sanatla ilgilenen bir Kova burcuysan, yurtdışında gerçekleşecek bir organizasyona dâhil olabilirsin. İlişkinde yenileyici kararlar alabilirsin. İlişkine hareket katmak isteyeceksin.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki ilişkileriniz bugün gündeminiz olabilir. Affetme ve yeniden başlama konularında kafanız karışabilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinize yeni fikirler katabilirsiniz. Sosyal konularda hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Yeniliklere daha açık olduğunuz zamanlar olacak. Arkadaşlarınızla plan yapmaktan hoşlanabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde zaferinizi kutlayacağınız bazı pozisyonlar olabilir. Böyle durumlarda kibirlenmemeli ve dengeyi bulabilmelisiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, ortak gelirler, geçmişe ait borçlar, sağlık konuları, sigorta, vergi, miraslar gibi alanlarda geçici problemler, kaygılar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonradan gece yarısına dek bu problemli enerji yerini finansal konularda pürüzlerin giderilmesine, ruhsal olarak daha motive ve iyi hissetmenize, aile içi konularda olumlu iletişim kurup, kendinizi daha rahat ifade etmenize sebep olan bir atmosfere bırakacak.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herhangi biranlaşmasının ortasındaysanız bugün özellikle dikkatli olmamız gerekiyor. Karşınızdaki kişinin dürüstlüğüyle ilgili bir sorun olmasa dahi detaylarda bir sıkıntı çıkabilir. Anlaşmada küçük görünen yazıları da okumayı atlamayın.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizin harika bahçesinde dostlarınızla vakit geçirmek sizi çok mutlu eder. Temiz hava, bol gıda kendinizi daha zinde hissetmenize yardımcı olacaktır.Pozitif enerjiyle çevrilisiniz. Ortak paylaşımlardan yana şanslı bir gündesiniz. Krediye başvurmak için de gerekli koşulları önceden incelemelisiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kova burcu maddi anlamda özgüven geliştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aradığınız desteği göreceğiniz oluşumlar söz konusu olabilir. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verebilecek güçtesiniz. Geleceğinizde siz varsınız. Belki sıradan yolları yürümüyorsunuz ama geçmişe de dönmemelisiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Kova; bugün hedeflerindeki detaylara takılı kalarak, odak noktandan uzaklaşabilir, ya da fazla iyimserliğinden kaynaklı maddi manevi hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Genel anlamda özel ilişkilerden yana enerjin yüksekken, alım-satım ve ortak kaynaklı konularda çelişkiler yaşayabilirsin.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 10' 16" R
Ay
Oğlak
07° 54' 34"
Merkür
Koç
16° 28' 12"
Venüs
Koç
29° 24' 31"
Mars
Balık
28° 43' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 22"
Satürn
Balık
16° 27' 39"
Uranüs
Boğa
22° 16' 25"
Neptün
Balık
28° 52' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 09"
Lilith
Başak
23° 11' 40"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>