Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Temkinli Ve Tedbirlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün yeni bir insandan hoşlanabilirsin. Kendi hislerini anlamak ve karşındaki kişiyi daha iyi tanımak için kendine biraz zaman tanıman gerekebilir. Bazı şeyleri aceleye getirmemelisin bugün.

Eğer bir şey çok iyi ise, size kendinizi ütopyada hissettirebilir. Eğer bir şey kötüyse, dünyanın sonu gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Arası hiç yok. İşte bugün, elinizden gelen her şeyi yaptığınızı ya da hiçbir şey yapmadığınızı hissettiğiniz duygusal aşırılıklarla dolu bir gün. Bu, sizin için her şeyin dorukta olacağı bir zaman, ancak buna karşı koymak yerine elinizdeki enerjiyle çalışırsanız, çok daha iyi olacağınızı göreceksiniz. Yoğun duygularınızdan yararlanın ve bunları kendi avantajınıza kullanın.

Maddi konulardaki fikirlerini kendine saklamalı ve işine odaklanmalısın bugün. Parasal konularda güzel gelişmeler yakalaman olası. Ancak bu gelişmeleri kendine saklamak daha doğru olacak.

Bugün güzel bir enerjin olacak. Bu enerjiyi kendin için bir şeyler yaparak kullanabilirsin. Eğer bir süredir tembellik ediyorsan bugün hareket edebilir ve daha aktif olabilirsin. Egzersizi hayatına daha fazla sokman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınla arandaki iletişime dikkat etmelisin. Aranızda bazı gerginlikler oluşabilir. Bu gerginlikler karşısında seçtiğiniz kelimelere özen göstermeniz gerekecek. Ani tepkilerden kaçınmalısın bugün.

1 Haziran 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün maddi ve finansal konulara ilişkin olarak bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Ulaşmaya çalıştığınız hedeflerden biri bir şekilde ertelenebilir ve hayal kırıklığına neden olabilir. Endişelerinizi bir süreliğine geride bırakın. Durum bulutlu ve göründüğü kadar rahatsız edici olmayabilir. Bazı yanlış bilgiler almış olabilirsiniz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde isteklerini uygulamaya geçirmek istediğinde kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin. Temkinli ve tedbirli olmanda yarar var. Bugün, hedeflerine odaklanmak ve başarılarını kutlamak için bir fırsat olabilir. Kariyer veya kişisel hedeflerinde ilerleme kaydedebilir ve bunları elde ettiğinde kendini ödüllendirebilirsin. Aynı zamanda, aile ve arkadaş çevrende fikirlerine değer verildiğini hissedeceksin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişelenmek size göre olmasa da içten içe sizi durduran konulara karşı kayıtsız kalmamalısınız. Yokmuş gibi davranmak ya da başkasının müdahalesini beklemek yerine kendinize siz öncülük etmelisiniz. Ailevi konularda şanslı olacağınız bir gündesiniz, bunu değerlendirmeden günü bitirmeyin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konulara yeni bir bakış açısı katabilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerdeki aksamalar keyfinizi kaçırabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendi gücünüzü elinize almanız gidişatı değiştirebilir. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinize zaman ayırın.

1 Haziran 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizden gelebilecek hediyeler, sizi mutlu edebilir. Yüzünüzün güleceği bugünde sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gereken bir süreç geçiriyor olacaksınız.

1 Haziran 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşına yeni fırsatlar çıkabilir bugün. Bu fırsatları değerlendirip hayatını daha özgür yaşamak isteyebilirsin o yüzden. Bu vesileyle de yeni yetenekler keşfedip yeni bir bakış açısı kazanabilirsin, o yüzden bugünün etkilerini göz ardı etmemen gerekecek.

1 Haziran 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi daha kariyer odaklı konularla ilgilenmeye teşvik edebilir. Daha önce atlattığınız badireleri düşünmek sizi özellikle zorluklarla başa çıkma konusunda cesur kılar. Karar verme süreci daha kolay bir hale gelir ve kazançlı çıkacağınız konular dikkatinizi çeker. Hedeflerinizi, son başarılarınızı kontrol etmek, rotanızı ayarlamak ve daha kararlı bir şekilde ilerlemek için iyi bir zaman. Zaman çizelgelerinizi veya yöntemlerinizi değiştirmek bunun bir parçası olabilir. Bugün, hoş bir şekilde üretken olmayı ve nazikçe meydan okumayı hedefliyorsunuz. Aktifsiniz ve gittikçe hızınızı da arttırıyorsunuz.

1 Haziran 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnsan ilişkilerinde kibar ve yardımseversiniz ama bir o kadar da alıngansınız. Yoğun duygusallığınız nedeniyle sürekli değişen moraliniz sizi gerçekten yıpratıyor... Bu özelliğinizi daha yapıcı bir şekilde yansıtmalısınız.

1 Haziran 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

1 Haziran 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla beraber zaman geçirebilirsiniz. Borçlara dikkat, harcalamarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinizde oldukça titiz bir tutum izliyorsunuz. Siz kaliteden ve duygusal paylaşımdan yanasınız. Bugün duygusal değişime açık olduğunuz halde dikkat çekmeyebilirsiniz. Yolda yürürken çok dikkatli olmalısınız.

1 Haziran 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>