Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Özenlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2023, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün kendi isteklerine ve düşüncelerine daha fazla önem verebilirsin. Eğer bir ilişki içerisindeysen, karşındaki insanın hislerini gözardı edebileceğin bir gün. Sözlerine dikkat etmen gerekecek bugün.

İş yaşantınızda bazı beklentiler içindesiniz. Beklediğiniz bazı haberler, anlaşmalar var. Bunlardan çıkacak sonuca göre bir karar alacaksınız. Alacağınız karar kariyeriniz açısından gerçekten çok önemli.

Maddi konularda eyleme geçmek ve daha üretken olmak bugün senin enerjini artıracak. Bazı konularda önceliği kendi isteklerine vermen, daha fazla harekete geçmene sebep olabilir. Bugün maddi konularda dikkatli davranacaksın.

Hem fiziksel hem de zihinsel bütünlüğün için egzersiz seçmen gerekebilir bugün. Yoga gibi bir egzersiz ile kafanı boşaltabilir ve kaslarını kuvvetlendirebilirsin. Bugün yoga gibi bir egzersize odaklanman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün havada bir yanlış anlaşılma dalgası olabilir. Bazı şeylerin ters gitmesi, insanlarla fikir ayrılığına düşmen ve ortamın gerilmesi seni biraz yorabilir. Sözlerine ve hareketlerine dikkat etmen gerekecek bugün.

30 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, sonunda iradenizin gücünün her zaman her şeyi belirleyemeceğini anladınız. Hiç şüphesiz egonuz darbe alıyor ama bu olgunlaşmanıza yardımcı olacaktır. Hatalı olduğunuzu kabul ediyor ve gerektiğinde kararınızı isteyerek gözden geçiriyorsunuz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünde kuvvetli etkiler var. Potansiyel olarak insan gücünü maddi beklentilerin ile birleştirmek istiyorsun. Özellikle yakın çevrenle olan ilişkilerinde yapıcı olacaksın. Eğer çalışan bir Oğlak burcuysan ciddi konuşmalara bugün hazırlıklı olmalısın. Özel hayatında samimiyet arayışın devam edecek. Ama bir yandan seçici davranmakta istiyorsun. İnsanlarla ilgili öngörülerinde ne zaman yanıldın? belki de çok nadir. Bugün yine öngörülerin çok güçlü adeta sana ikili ilişkilerinde rehberlik ediyorlar.

30 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklıklar kurmak ve işinizi bu yönde geliştirmek adına fikirleriniz olabilir. Kime güvenip kiminle yola devam edeceğiniz konusunda aklınızda belli bir kriter oluşturabilirsiniz. Ne istediğini bilmek sizi istemediklerinizden koruyabilir.

30 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda tamamlamak isteyebilirsiniz. Bireyselliğinizi ortaya koymak isteyeceğiniz zamanlar var. İletişim eksikliğinden dolayı içinize kapanabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklardaki artış sizi biraz yorabilir. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha hareketli hissedebilir ve sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ikili ilişkilere karşı duyarınızı kaybedebilir sürmeyen bir ilişkiyi sürdürmeye çalışırken fark etmeden yeni ufuklara da yelken açabilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ortamlara girmekten çekinmemelisin bugün. Karşına çıkan yeni fırsatları değerlendirip gelecek hakkında daha net planlar yapmak isteyebilirsin bugün. Bugünden dahil olacağın şeyler ileride seni daha memnun edebilir.

30 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün büyük ya da küçük, yeni ya da farklı deneyimlere olan ihtiyacınız reddedilemez. Nitekim duygusal enerjiniz somut çıkışları kolayca bulamayabilir. Bu biraz huzursuzluk ve hoşnutsuzlukla sonuçlansa da yıkıp dökmeden arzularınızı yerine getirmenin bazı yollarını keşfedebilirsiniz. Fikirlerinizi veya planlarınızı parçalara ayırmak mantıklı olabilir, ileriye doğru küçük adımlar atmanızı sağlar ve bu, aşırıya kaçıp hiçbir yere varamamaktan iyidir. Başkalarıyla iyi geçinmeyi hedefleyin ancak işler o şekilde gitmiyorsa durumu düzeltmek için çok fazla enerji harcamayın. Biraz alan ve zaman işleri yoluna koyacaktır.

30 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Bugün Ay, size olumlu bir motivasyon da sağlıyor. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız sabırlı olmalısınız.

30 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

30 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer,hayatınız gündeme gelebilir. Güçlü değişimler gerçekleşebilir. Finansal açıdan fırsatlarınız var. Gününüz şahane geçsin.

30 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerinizi birleştirmek isteyecektir. Dinlenmelisiniz.

30 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>