Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tavırlarını Savunacaksın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün farklı bir insan ile hayat hakkında konuşmak, aşk konularında da farklı gelişmelerin yaşanmasına vesile olabilir. Hiç beklemediğin bir anda, beklemediğin bir kişiye karşı hislerin olduğunu fark edebilirsin bugün.

Bağımsızlık sizin için çok önemli. En azından insanın bazı durumlarda inisiyatif hakkının olabilmesini savunuyorsunuz. Bu konudaki ayrıcalığınız tamamen başarılarınızdan kaynaklanıyor.

Eğer ortak işler yapma gibi bir durumun varsa etrafındaki insanlara çok dikkat etmen gerekecek. Parasal konularda kime ne kadar güveneceğini göz önünde bulundurmalı ve dikkati elden bırakmamalısın bugün.

Bugün bağışıklık sistemini kuvvetli tutman gerekecek. Sıcak ve vitamin dolu bir çorba ve yorgunluğa sebep olmayacak bir akış, kendini çok daha iyi hissetmene sebep olabilir. Bugün kendini çok fazla yormamalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni hedefler koymak için iyi bir gün. İlerisini düşünerek hareket etmek sana daha güzel getiriler verebilir. O yüzden geleceğini göz önünde bulundurarak kararlar almakta fayda var bugün.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Genelde tabanlarınızı yere sağlam basmayı tercih edip son derece tutarlı ve organize bir biçimde ilerleseniz de, kanatlarınızı açmanız için sizi zorlayan çok büyük bir güç mevcut. Günlük yaşantınıza daha fazla hayal gücü katın ve hayal kurma sanatında ustalaşmak için pratik yapın. Kendinizi bir süreliğine gerçeklikten kurtarın ve omuzlarınızdan kalkan devasa yükü görün. Bu tip bir tavır, yaşamınızın her alanına denge getirecektir. Hayal gücünüzü özgür bırakın.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ilişkilerinde iletişimin ve yakınlığın arttığı bir gün seni bekliyor. Bugün bir araya geldiğin insanlarla beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin. Sebepsiz yere kırıldığın insanlara yapılan haksızlıklar karşı gelebilirsin. Duygusal sulh istiyorsan bu sıralar etrafına “show” yapmak isteyenlere cevabın hazır. Artık birileri seni dinleyecek sen ise konuşacaksın ve öğüt vereceksin. Eşleriyle ya da uzun ilişkileriyle keskin konuşmalar yapmadan edemeyeceksin. Ailesine karşı seni yeteri kadar savunanları gözlemlemek isteyeceksin.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde olumsuz tecrübeler edinmiş olmak bugün sizi hassaslaştırabilir. Kendinizi telkin etmek adına duygularınızı gizlemek isteyebilirsiniz. Bu duyguları yaşamanıza izin vermeden onları kapatamayacağınızı bilerek hareket etmenizde fayda var.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlayacağınız işlerinizde mücadele içinde olabilirsiniz. Eğitim konularında değişiklikler olabilir. Bazı konuları öngörmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. Düşüncelerinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde kariyer konuları sizin için daha önemli bir hale gelebilir. Üstlerinizle fikir alışverişi yapabilirsiniz.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz sizin karmaşık olduğunuzu düşünerek sizi anlamakta zorlandığını söyleyebilir. Bu sürede onunla iletişiminizde net ifadeler kullanmanız önemli.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün adımlarını daha cesur atabilirsin. Kararlarının arkasından daha emin adımlarla gidebilir, aldığın kararları daha kesin şekilde savunmak isteyebilirsin. Hayata karşı daha sağlam durduğunu görmek seni memnun edecek.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğru beslenerek, gününüzü doğal antioksidanlarla doldurarak ve en önemlisi işlerinizde bir yardım eli almaya açık olarak sağlığınıza odaklanın. Eğlenmeye hakkınız ve ihtiyacınız olduğu bir gerçek ama günlük hayatınızda yapacağınız bu sağlıklı değişimler size alık heveslerden çok daha fazlasını getirecektir. Vücudunuz genellikle hastalık yoluyla duygularınızdan mesajlar iletir. Bu yüzden biraz daha derine bakın ve kendinizi ilk sıraya koyun. Bunu sağlık devrimini içsel diyaloglarınıza da taşımaya çalışın. Hiçbir şey sizden değerli değil ve başka kimse bunun kıymetini sizin kadar bilemez.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Kişilik meselesi olarak algıladığınız için, fazladan enerji sarf ediyorsunuz. Fikirleriniz ön planda olacak.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ay 17:50’ye kadar boşlukta olacak. Ay boşluktayken yarım kalan işlerinizi tamamlamanızı tavsiye ediyorum. Yeni başladığınız işler muallakta kalabilir. Sonuç alınamayabilir. Saat 17:50’den sonra; kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Güçlendiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Entelektüel yönlerinizin ortaya çıkacağı bir gün. Arkadaşlarınızdan alacağınız destekle daha olumlu adımlar atacaksınız. Sosyal ilişkilerinizdeki derin felsefi yeteneğiniz, bazı olayları daha kolay irdelemenize neden oluyor.

29 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 59' 20" R
Ay
Oğlak
05° 25' 29"
Merkür
Koç
16° 25' 09"
Venüs
Koç
29° 10' 39"
Mars
Balık
28° 35' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 45"
Satürn
Balık
16° 26' 38"
Uranüs
Boğa
22° 15' 46"
Neptün
Balık
28° 51' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 30"
Lilith
Başak
23° 10' 25"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>