Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Var Olmanın Hafifliğini Yaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Eski aşklar tekrar gündeme gelebilir bugün. Daha önceden yaşadığın aşk dolu günler aklında canlanabilir ve eski konuları tekrar içinde yaşayabilirsin. Ancak günün sonunda gerçek dünyaya dönmen ve bazı şeylerin neden 'eski'diğini düşünmen gerekecek.

Bugün Bay Sosyal olabilirsiniz! Hayatınıza giren ve çıkan birçok insan olabilir. İş arkadaşlarınız aniden sizinle konuşmak isteyebilir; müşteriler sizi arayabilir ve tavsiyelerinizi isteyebilir. Bu arada, akşamınız davetlerle dolu olabilir. Romantik partneriniz özel, samimi ilginizi isterken, arkadaşlar akşam yemeğinde onlara katılmanızı isteyebilir! Seçim yapmak zorunda kalacaksınız.

Bugün kendine bir bütçe oluşturmak ve bunu aşmamak senin için çok iyi olacak. Harcamalarda abartıya kaçmamak ve kendine hakim olmak ileride parasal konularda sana daha iyi etkiler sunabilir.

Bugün yediklerine dikkat etmen gerekecek. Mide ağrıları ve sindirim sıkıntıları yaşamamak için ağır yemeklerden uzak durmalı ve daha taze gıdalarla beslenmelisin. Bugün sindirim sistemini çok fazla yormaman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine zaman ayırmak güzel bir ayrıntı ancak kendini etrafında olan bitene kapatmak kötü bir etkidir. Bugün içine kapanmamalı ve seni sıkan mevzular ile yüzleşmek için adım atmalısın. İnsanlarla arandaki mevzuları çözmek için ilk adımı sen atabilirsin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burcu, hayatındaki kontrolsüz enerjileri lütfen bırak. Hayatını sen yönet, kendine alışveriş yaparken de kontrolü elinde tut. İhtiyaç fazlalarıyla yardım edebilirsin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uzun zamandır planını yaptığın alım satım işlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Dijital dünyadan online sistem ile alacağın eğitimler, dersler, kurslar gündeme gelebilir. Bir arkadaşına verdiğin sözü yerine getireceksin. Değer verdiğin kişiyle birlikte faaliyette bulunmak, ortak zevk alanları yaratmak önemli olacak. Ruhun, hadi gedelim buralardan diyebilir. Uzak yollarla ilgili bugün planlarını işletebilirsin.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşantınızı düzenlemek için bugün tüm işlerinizi bitirmeye odaklanabilirsiniz. Hızlı ve pratik bir yaşam ortamı kurmanıza engel olan her şeyin farkına varabilirsiniz. Ancak bunları aşmak isterken küçük ev kazalarına karşı da dikkatli olmalısınız.

28 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ya da olumlu deneyimler hayatınıza pozitif bir hava katabilir uzaklarla ilgili konular da gündeme gelebilir.

28 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde elektronik eşyalarınızla ilgili problem yaşayabilirsiniz. Birikmişinizi iyi kullanmaya ve zorunda olmadıkça harcama yapmamaya özen göstermelisiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanların senin hakkında ne dediğine pek kulak asmaman gerekebilir. Onlar ne derse desin sen doğru bildiğin şekilde devam etmelisin. Bu aralar çevresel etkiler seni o kadar da memnun etmeyebilir. Ama kendini başkalarıyla yormamak için doğru kararlar alman gerekecek bugün.

28 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi geçmişinizdeki bazı iyi işlerin ödüllerini topluyorsunuz ve bazı hayallerinizi bile yaşıyor olabilirsiniz. Bir bereket içerisindesiniz ve bundan en iyi şekilde faydalanmayı biliyorsunuz. Kendinizi özgür hissederek, daha hızlı iyileştiğinizi de fark edeceksiniz. İyileşme bir kez başladığında, belli bir kişi, durum veya şey hakkında kendinizi serbest bırakmanız veya en azından tarafsız hissetmeniz daha kolaydır. Bugün bulunduğunuz yer için minnettarlığınızı ifade edin ve şimdiden kutsanmış olabileceğiniz tüm yolların tamamen farkında olun. Korumak amaçlı da olsa duygularınıza kilit vurduysanız, bazı güzelliklerden kendinizi mahrum bırakıyorsunuz demektir.

28 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konularına yönetici bir ruhla yaklaşmanız; olaylara hakim olmanızı sağlarken, mantıklı ve duyarlı yaklaşımlarınız olumlu hedefleri de beraberinde getiriyor. Bugün bazı konuların gündeme gelmesi söz konusu.

28 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

28 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Organizasyon kurma konusunda çok başarılı olabilirsiniz. Ancak her şey sizin kontrolünüzde olmak zorunda değil. Özellikle hassas olduğunuz kişilere karşı daha nazik davranabilirsiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. İş arkadaşlarınızın cesur olmasından yanasınız. Yeni kazançların arayışı içindesiniz.

28 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 36' 35" R
Ay
Balık
26° 14' 28"
Merkür
Koç
19° 10' 14"
Venüs
Boğa
06° 18' 46"
Mars
Koç
03° 02' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 58"
Satürn
Balık
16° 56' 43"
Uranüs
Boğa
22° 35' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 59"
Lilith
Başak
23° 48' 58"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>