Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Prensiplerin Var Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Hoşlandığın kişiye kendini ifade etmek isteyebilirsin. Hissettiğin duyguları onun da hissettiğini öğrenmek önceliğin olabilir bugün. Aranızda bir açıklık ve dürüstlük olması size iyi gelecek enerjiler sağlayabilir.

Bugünhayatınızdaki ortak çalışmalarınızda bazı sorunlar çıkabilir. Bu sorunuortaklarınızla birlikte çözümlemelisiniz. Gururunuz buna el vermese bile bunu bu şekilde çözümlemelisiniz.

Bugün parasal konularda inat etmemelisin. Bazı şeyleri kafaya takarak hareket etmek seni zarara uğratabilir. Olayları dikkatle gözlemleyerek bir çıkarım yapmalı ve maddi konularda da ona göre davranmalısın.

Hijyen konularına özen göstermen gerekebilir bugün. Kullandığın cihazların, oturduğun koltuğun ve içinde bulunduğun ortamın genel temizliği, gereksiz hastalıklara yakalanmanı engelleyecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendine güvenmen gereken bir gün olacak bugün. Yapmak istediğin şeyler için hazırlıklar yapabilir veya anlatmak istediğin konular için kendini hazırlayabilirsin. Çevrendeki insanlara kendini ifade edebilmen ve kontrolü ele alman gerekecek bugün.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün hayatınızı ve özellikle de kariyerinizi değerlendirdiğiniz bir gündesiniz. Kendinizi büyük bir çıkmazın tam ortasında bulabilirsiniz. Bu durumda karar vermeden önce kendinize biraz daha zaman tanımalısınız. İç sesinize kulak verin ve fikrine güvendiğiniz insanların sözlerini dikkate alın.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının dönüm noktasında olacağın günlerdesin. İş görüşmesi ya da yeni bir anlaşmaya imza atacaksan, gücüne güç katacak gelişmeler yaşayabilirsin. Çevrenden etkilenmeden vereceğin kararlara odaklanmak isteyeceksin. Tanıştırmaktan ya da hayatına aldığın için bir şekilde pişmanlık duyduğun insanlar olabilir hayatında. Şartsız, sorgusuz ve sualsiz insanları hayatına sokmanın sorumluluğunu hissedeceksin.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızdan geçenlerin sizi geri plana atmasına daha fazla müsaade etmemelisiniz. Çözümün her zaman sorundan daha büyük ve kolay olduğunu gördüğünüzde bu yolda ilerlemeniz kolaylaşacaktır. Kalp rahatsızlıkları karşısında beslenme düzeninizi ve stresinizi yönetmeniz büyük rol oynayabilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için uğraşabilirsiniz. Koyduğunuz hedeflerle ilgili üstlerinizle görüşmek iyi olabilir. Sıkışan işlerde program değişikliği yapabilirsiniz. Yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İşlerinizde bürokratik engellere takılabilir. Sakin kalıp, yeni yön belirlemek için kendinize fırsat tanıyın.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elementlerde olan iletişiminiz, topraklanmanız size iyi gelecek. Mümkünü varsa bir miktar tuzlu suyu duşunuza eklerseniz negatif iyonlardan kurtulabilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal kurarken gerçek dünyadan kopmamalısın bugün. Kendini hayallerini düşünmekten alamasan da bir noktada gerçeğe dönmen gerekecek. Hayallerine ulaşmak için bugün gerçek anlamda eyleme geçmen gerekebilir.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir poz verin ve bir denge kurun! Zor bir döngü sona eriyor ve zemini korumanız, tarafınızı seçmeniz ve ona bağlı kalmanız gerekebilir. Bir münzevi döngü, yaşam hakkında düşünmenize ve hatta belki de onu ince yollarla iyileştirmenize neden olmuş olabilir. Yeni bir değişim penceresi burada ve bariz olana odaklanmak yerine enerjilerinize uyum sağlamanız bu zamanda şiddetle tavsiye ediliyor. Her şey alt üst olmuş gibi görünse bile inancınıza tutunun. Buna bir sürgünden çok bir gezinti olarak bakın. Daha sakin bir vakitte neden bu kadar olumsuz önyargılara sahip olduğunuzla ilgili düşünmek isteyebilirsiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi aşma ve ifade etme konusunda istediğiniz performansı gösterebileceksiniz. Partnerinizle aranızda gelişen önemli durumlar, sosyal aktivitenize olumlu yansıyacak. İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızı analiz ederseniz, geçtiğimiz on iki ayda tamamen değiştiğini göreceksiniz. Kişilik olarak oldukça olgunlaştınız ve davranışlarınız hem kendinize hem de çevrenize faydalı bir hal aldı. Değişiklik yapmayı yapabildiğiniz kadar çok yapmaya çalışın. Şimdi duramazsınız! Hayatınızın durmadan evrildiğini görmeniz gerek. Dinlenmek için vakit yok!

31 Mayıs 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, eski arkadaşlarınızdan ilginç teklifler alabilir ve gününüzü ortak bir aktivite ile paylaşabilirsiniz. Siz, tenkit edilmekten hoşlanmadığınız için de, tartışma yaratmak istemeyeceksiniz. Meraklı bakışlara hedef olacaksınız.

31 Mayıs 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 33" R
Ay
Oğlak
05° 42' 01"
Merkür
Koç
16° 25' 29"
Venüs
Koç
29° 12' 12"
Mars
Balık
28° 36' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 15' 50"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 35"
Lilith
Başak
23° 10' 34"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>