Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sabır İstiyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Beklenmedik gelişmeler ve bir anda toplaşan arkadaş grupları sana güzel etkiler sağlayacak bugün. Hiç beklemediğin bir ortamda yeni bir insan ile tanışabilir ve kalbinin daha hızlı attığını fark edebilirsin.

Grup çalışmaları açısından yoğun günler sizi bekliyor. Bu yüzden özel hayatınızdan bazı fedakarlıklar yapabilirsiniz. İleride bu çalışmalardan alacağınız olumlu sonuç size bütün yorgunluklarınızı unutturacaktır.

Maddi konulardaki sorumlulukların seni biraz gerebilir. Ancak halletmen gereken mevzuları daha sonraya bırakman seni zarar ettirecek. O yüzden bazı şeyleri bugünden halletmen sana daha iyi gelebilir.

Zihinsel ve duygusal anlamda kendine bir denge yaratman daha önemli olabilir senin için. Stresin vücudunda fiziksel ağrılar oluşturmaması için zihnini boşaltman gerekecek. Bugün kendine zaman ayırman gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatının kontrolünü ele almak isteyebilirsin bugün. Bazı konulara fazlaca ilgi göstermek ve hayatını bu konulara göre adapte etmek kendi hayatının kontrolünü kaptırdığın hissini yaşatabilir sana. Bugün hayatın ile alakalı planları baştan kurmak daha iyi gelecek.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, sevdiğiniz kişiyle duygularınızı paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizin açınızdan oldukça aydınlatıcı bir diyalog olabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mevsimin ilkbahara girdiği bu günlerde etkileyici konuşmalar gündemine gelecek. İlişkide kendini zorda hissetmelerin son buluyor. Aydınlatıcı fikirleryerinde öne çıkmanı sağlayacak. Değer yargılarını eleştirenlere iki çift sözün olacak.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayattan keyif alma yöntemleriniz değişebilir. Daha önce yapmadığınız şeyler yapmak, ilgi alanlarınızı farklı bir yöne kaydırmak, kuralları değiştirmek sizin için zor gibi görünse de aslında bunu başaracak güçte olduğunuzu görebilirsiniz. Toprakla ilgili işler ve yatırım planları gündeme gelebilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlayacağınız işlerinizde mücadele içinde olabilirsiniz. Eğitim konularında değişiklikler olabilir. Bazı konuları öngörmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. Düşüncelerinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi sizin için motivasyon kaynağı olabilir, önemli olan ne istediğinizi bilmeniz ve düşüncenizi olumlu tutmanız.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük rutinler hızlanmaya başlayacak bu aralar, bugün bunu daha net görebilirsin. Genel olarak hayatının temposu artabilir. Özellikle edineceğin yeni hobiler hayatına renk getirecek. Daha keyifli bir gün geçirebilirsin.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanlışlıkla birinin egosunu zedeleyebilirsiniz. Muhtemelen onları gücendirmek istememiş olsanız bile, yaptığınız bir gözlemle onların güvenlik duyguları sarsılabilir. Onlara saldırmaya çalıştığınızı hissedebilir ve bu nedenle sözleriyle sizi incitmenin bir yolunu arayabilirler. Bu, özellikle onları incitmek istemediğinizde acı verici olabilir. Aranızdaki havayı rahatsız ediciden normale çevirmek zor olabilir ama içten bir özür yardımcı olacaktır. Bunu en çok da kendiniz için yaptığınızı unutmayın. Mevcut gergin atmosferden her şeyden çok size zarar veriyor ve daha önemli işlerinize odaklanmanızı engelliyor.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beynin, yavaş gidilen şeritte yol alabilir. Hatta yavaş yavaş emniyet şeridine doğru, durmak üzere çekilebilir. Hızlı, keskin zekanı etkileşimlerinde kullanmakta zorlandığını fark edebilirsin. Acele etme ve doğru kelimeleri seçmeye odaklan. Diğerleriyle iletişim kurmak biraz deveye hendek atlatmak gibi olabilir.

1 Mayıs 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın konumu; maddi konularda fırsatları duygusal boyutlara taşıyacağınızı gösteriyor. Uzun süredir düşündüğünüz konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olursanız, enerjinizi olumlu bir şekilde pasife edebileceksiniz.

1 Mayıs 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 03" R
Ay
Başak
07° 18' 38"
Merkür
Koç
17° 37' 32"
Venüs
Koç
17° 20' 15"
Mars
Balık
21° 09' 31"
Jüpiter
Boğa
21° 23' 49"
Satürn
Balık
15° 32' 11"
Uranüs
Boğa
21° 43' 34"
Neptün
Balık
28° 33' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 15"
Lilith
Başak
22° 06' 30"
True Node
Koç
15° 36' 23"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>