Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dengesizlikler özellikle ikili ilişkilerinizde can sıkıcı olabilir. Aşk hayatınızda aşırılıklara kaçmayın ve risklerden kaçının. Sevgilinizle güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Bugün rutin işlerinizde beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Günün ilk yarısını rahat geçireceksiniz.

Parasal konular açısından hareketli ve değişikliklerle dolu bir gün geçireceksiniz. Gün boyunca olumlu fırsatlar size ilginç kazançlar getirebilir, fırsatları kaçırmayın.

Duygusal ilişkilerinizde hareketli günler geçiriyorsunuz. Bu hareketlilik sağlığınızı bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oğlak burcu hafta boyu devam eden iletişim trafiğiniz ve yakın çevrenizdeki gündemler bugün de devam edecektir. Siz dengeyi kurmayı başaracaksınız. Ailevi konularda anlık gelişmeler olabilir. Bu gelişmeler sizi köklendirecektir. Düşüncelerinizdeki yanlışları bulup, güne daha rahat devam edeceksiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sabah saatlerinde Ay boşlukta hareketini sürdürecek. Saat 10:09 sonrası Boğa burcuna geçen Ay şanslı bir güne devam etmenizi sağlıyor. Ay-Uranüs kavuşumunun yaşandığı bugün sevdiğiniz kişiden beklemediğiniz bir anda sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Mars'ın Neptün ile olan uyumlu açısı da hislerinizi gizlemek yerine artık karşı tarafa belli etmeniz gerektiğini vurguluyor. Bu aşk dolu günde harekete geçmeyi düşünebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını tartmak istiyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Ay, bugün seni her ne kadar yaratıcı ve çekici kılıyor da olsa dost gördüğün insanların tutumu seni hayal kırıklığına uğratabilir. Bugünün şartlarını belirleyen sen olacaksın. Eğer yeni bir ilişki içindeysen sevgilin hakkında aklına takılan bazı soruların cevaplarını aramak isteyeceksin. Fakat bu durum aranızda bazı anlaşmazlıklar çıkmasına neden olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, yalnız kalmak ve duygularını tartmak isteyeceksin. Tüm bunlarla birlikte iyimser ve yardımsever duyguların aile büyüklerine karşı hassaslığını ortaya çıkartabilir.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş aşk ilişkileri ile yeniden bir araya gelebileceğiniz bazı sinyaller alabilirsiniz. Bu duruma nasıl karşılık vereceğiniz ise sizin için merak konusu oluyor. Düzen bozma korkunuzdan sıyrılın ve mutlu olmak için bir şeyler yapın.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, daha dengeli ve keyifli olabileceğiniz güzel fırsatlar getirmekte. Hayatın güzel yönlerine zaman ayırabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerinde işten daha başarılı olacağınız bir dönem. Zamanı iyi kullanmak sizi verimli hale getirecek. İş konularında sabrınızı zorlanabilir.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi hem ikili ilişkiler hem dehayatınızda ön planda ve hırslı bir enerji ile ifade ederken, ikili ilişkilerinizde gereksiz gerginlikler ve stresten uzak durmalı, her konuda öne çıkıp, her işi halletmeye çalışmamalı ve gereksiz yükler edinmemelisiniz. Güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir gündesiniz.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız sıradışı ve baş döndürücü gelişmelere açık görünüyor. Belki de tek yapmanız gereke kontrolü biraz gevşetmek ve kendinizi akışa bırakmak olabilir. Sanatçı, estetik yönlerinizi ve kişiliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Boğa burcunda seyahati sizi grupların içindeki faaliyetlere itecek. Bugün arkadaşlarınızdan gelen davetleri geri çevirmeyin. Son derece neşeli, eğlenceli ortamlarda bulunup keyif alabilirsiniz. Partnerinizin güzel sözleri sizi mutlu eder. Orijinal fikirler paylaşmak, yeni kurslara katılmak heyecanlı olacaktır. Yüksek katlarda yapacağınız özel toplantılar hayatınıza farklı bir bakış açısı kazandırır.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Genel olarak iyimser ve memnun olacağınız bir gün geçireceksiniz. Bu durumunuz, rutin işlerinizle ilgilenip veya sorunlarınızı çözmekle uğraşıp keyfinizi kaçırmak istememeniz sonucunu doğurabilir. Yapılması gerekeni ihmal etmemelisiniz.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>