Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizi güvende göremiyorsunuz. Yüreğinizi rahatlatabildiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Aslı olmayan korkularınız var.

Çoktandır aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Umutlarınız diri olmalı. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açık görünüyorsunuz.

Daha akılcı bir bütçe politikası içine girmeniz gerekiyor. Savurganlığınız para durumunuzla orantılı olarak büyüyüp küçülüyor. Bir para meselesinde size bağlanan umutlar var gibi.

Duygusal tepkiler vereceğiniz bir sorunda, yanlış anlaşılmanıza neden olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Toplum yaşantınızda belirgin canlanmalar var. Girişimciliğiniz ön planda. Karmaşa yaşadığınız konuları belli bir süzgeçten geçirme fırsatları yakalayıp değerlendirebilirsiniz. Hayatınızdan memnun görünmediğiniz alanlarda, kendinize ve birtakım ilişkilerinize yeniden çeki düzen verme niyetlerine girebilirsiniz. Bununla ilgili beklemediğiniz destekleriniz olacak.

8 Mart 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay Koç burcundaki hareketini sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarında hakim olan Ay-Kiron kavuşumu ailenizde yaşanan can sıkıcı durumların yaralarını sarma vaktinin geldiğini gösteriyor. Artık ailenizin de desteğiyle yaşamınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Ay-Venüs uyumlu açısı sayesinde bugün güzel gelişmelere açık bir gündesiniz. Ailecek mutlu olabileceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Ev değiştirmek isteyenleriniz varsa bugün hayalinizdeki ev karşınıza çıkabilir. Sevgiler, Astromeri

8 Mart 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: DetaycısınBugün çevrendeki kişilerle aranda duygusal çekişmeler olabilir. Ay, bugün ateş burcunda hareket ediyor. Karşındaki insanlara güven duymak istemen sonucunda, detaylar ön plana çıkıyor. Bugün, birçok konu üzerinde yeniden düşünmeli ve karar vermeden önce beklemelisin. Arkadaş çevrende yanlış telkinlere neden olabilecek durumlar söz konusu. Ay'ın konumu ruhsal anlamda gelgitleri tetikliyor, disiplinden yana olabilirsin ama aynı enerjiyi karşındaki insanlardan görmüyorsun. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu günlere?

8 Mart 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ile ilgili bazı konuşmalar bugün sizi yeni kararlar vermeye yöneltebilir. İlişkilerinizi kurarken biraz daha pozitif ve güler yüzlü olmayı deneyin.

8 Mart 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. İletişimin yoğun olduğu zamanlar var. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Gelecek yönünde yeni alternatif planlar yapabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Gün içinde kardeşlerinize vakit ayırmak size iyi gelecektir.

8 Mart 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak tek başına sizi bir yerlere taşıyacak olsa da başkalarının fikirlerini de almak son derece önemli. Başkaları birlikte ortak iş yapmak zevkine erişmelisiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak sizi iyi hissettiren kısa yürüyüşler, geziler yapmak, pozitif ortamlarda bulunmak ve enerji çalışmaları, kişisel gelişim gibi alanlardan yararlanarak ruhunuzu dinlendirmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde iletişim ve yakın çevreyle ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Mart 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sözlerinizle iyileştirebilecek, her şeyi olumlu bir hale getirebilecek de gücünüz var her şeyi berbat edebilecek de. Düşünmeden ruhunuzdan geçtiği, kalbinizden geçtiği gibi konuşmalar yapmanın hiç sırası değil. Çünkü hem fazlası ile duygusalsınız hem de konular üzerinde kesinleşmiş bir netliğe sahip değilsiniz.

8 Mart 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, evdeki iletişimde gerginliklere neden olabilir. İncir çekirdeğini doldurmayacak konularda parlama yaşarsınız. Sonradan pişman olsanız da kimsenin kalbini kırmak hoşunuza gitmez. Eve çat kapı gelen misafirler sizi neşelendirir. Yeni bilgilerle donanırsınız. Ani dekorasyon değişikliğine karar vermeniz Koç burcunda mümkün.

8 Mart 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Balık burcunda gerçekleşen yeni ayın ardından iletişim çevrenizde yeni dostluk ve arkadaşlıklar söz konusu olabilir. Yeni bir eğitim, bilgi edinebilir, bir kursa yazılabilirsiniz.

8 Mart 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 02" R
Ay
Oğlak
11° 03' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 17"
Venüs
Koç
29° 41' 58"
Mars
Balık
28° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 40"
Satürn
Balık
16° 28' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 13"
Neptün
Balık
28° 52' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 57"
Lilith
Başak
23° 13' 14"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>