Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlam veremediğiniz birçok davranışının, aslında çok anlaşılır nedenleri var. Partnerinizin epeyce zamandır süren sosyal yoğunluğu, sizdeki birtakım eksiklikleri doldurduğu anlamına gelmiyor.

Takıldığınız birtakım karmaşık konularda size yön vermeye çalışan kişinin üzerindeki kredinizi azaltıyorsunuz. Birtakım işlerin oluşturulmasında, diğer ilgili insanlar kadar inisiyatif sahibi olmaya çalışmalısınız.

Bazı durumlarda, çevrenizdeki birkaç kişiden daha sağlamcı olma çabalarınız biraz hastalıklı gibi. Para ilişkilerinde yarış benzeri davranışlar, haksız yere yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Gündeminizden çıkması gereken konularda gereksiz yere takılmamalısınız. Son günlerde çok anlaşılır bir nedenle yaşadığınız tatsızlığın etkisinden bir an evvel kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zamansız bulduğunuz konularda, birtakım gelişmelerle aceleci tavırlar içine girebilirsiniz. Bu tutum, ertelemeyi düşündüğünüz problemlerinizin çözümüne hız katacak. Meraklı ve diyalog yanlısı karakteriniz, bu sıralar karşılaşacağınız yaratıcı fikirlere önyargısız yaklaşabilmeniz halinde ileri boyutlarda kazanımlar getirebilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Balık burcunda ilerleyen Ay, iletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir gün geçirmenize neden olabilir. Entelektüel tarafınız ortaya çıkabilir. Kültürel etkinliklere vakit ayırabilirsiniz. Bugünün önemli olaylardan biri de Uranüs'ün tekrardan Boğa burcuna geçmesidir. 7 sene boyunca hayatınızdaki değişimlere sizler bile inanamayacaksınız. Şansınız bir anda açılacak. Sürekli talihsiz olduğunuzu düşünüyorsanız artık bunun olmayacağını yavaş yavaş hissedebilirsiniz. Yaptığınız işlerle ün kazanabilirsiniz. İnsanlar sizi takdir etmeye başlayabilir. Aşk hayatınızda inanılmaz değişimler yaşayacaksınız. Bu 7 sene içerisinde artık bekar Oğlak olmayabilir. Çocuğu olanlar da onların başarılarıyla sevinebilirler. Medikal olarak çocuk sahibi olamıyorsanız 7 sene içinde bu şansınız kırılıyor. Bir bebek sahibi olabilirsiniz. Uranüs hakkındaki yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz. 15 derece Balık burcunda 19:03'te yeniay meydana geliyor. Yeniay sizlere iletişim kurduğunuz çevrede yenilikler sağlayabilir. İnsan iletişimine dayalı sektörlerde çalışıyorsanız edindiğiniz yeni çevreler ileride size fayda sağlayabilir. Merkür retroyken kendinizi rahatlatmak için eğitim veya kurslara başlayabilirsiniz. Kardeşiniz veya akrabalarınızla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Detaylı yazı için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromerl

6 Mart 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dinlenmek, toparlanmak isteyeceksin!Gökyüzü bugün büyük bir devir teslim töreni gerçekleştiriyor. Devrim gezegeni Uranüs ateş burcundan çıkıp, toprak burcuna yerleşiyor. Aynı zamanda bugün akşam saatlerinde su burcunda gerçekleşecek bir Yeniay'a şahit olacağız. Gezegenlerin seyri işlerinde ve işinde ciddiyet kazandıracak bazı gelişmelere işaret ediyor. Motivasyon kazanmak için biraz dinlenmeyi tercih edebilirsin. Bazı işlerini ertelemek niyetinde olabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Oğlak burcuysan, bazı konularda eşine haksızlık ettiğini, kalbini kırdığını fark edeceksin. Yepyeni bir sayfa için geç olmadığını unutma. Sanatla ilgileniyorsan, bazı konularda eksik kaldığını, gelişmeleri takip edemediğini düşünebilirsin. Hayıflanmak yerine harekete geçmen büyük başarılar elde etmeni sağlayacaktır.

6 Mart 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre bağlantılarınız güçlenebilir ve sevdiğiniz insanlarla aranızda yardımlaşma duygusu ön plana çıkabilir. Sosyal medya, ticaret ve seyahatler alanlarda güçlü bir kariyer yeniliği söz konusu olabilir.

6 Mart 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi iletişimi yüksek bir gün bekliyor. Ticari anlaşmalar imzalamanız gerekiyorsa, iki kere dikkatli olmanızda fayda var. İşlerinizde özenli ve yapıcı davranmanız gereken bir gündesiniz. Yakın çevrenizden gelen oldukça hareketli ve canlı konuşmalar, dedikodular olabilir. Kardeşlerinizin yaşadığı olaylara karşı kayıtsız kalmayacaksınız.

6 Mart 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen salt değişimler gözünüze bugünlerde daha çok ilişebilir. İşe yaramayan gidiyor ve işe yarayan ise gelerek size konfor alanı sunuyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerdeki problemlerinizi düzeltmek, aranızdaki sevgi bağını yeniden güçlendirmek için uygun bir gündesiniz. Belki bugün partnerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Maddi konularda hareket etmemelisiniz. Harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşırı sorumluluk alma ve işleri delege etmeme nedeniyle zorlanıyorsunuz. Olayları arzularınıza göre idare etmek için başkalarını yanlış yönlendirmeyin. Öze dönüp bireysel hedeflerinizi gözden geçirin.

6 Mart 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ani değişimler gezegeni Uranüs, 7 Temmuz 2025'e kadar Boğa burcuna geçiş yapıyor. Gerekgerekse sosyal yaşamda yükseliş ve fırsat zamanı. Hak ettiğiniz çalışmaların karşılığını alacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Hobi diye hayatınıza girenler yeniimkanına dönüşür. Sosyal çevrenizde orijinal gruplarla iç içe olacağınız bir dönem. Balık burcunda da Yeni Ay meydana geliyor.

6 Mart 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağınız bir gündesiniz. Ortak kullandığınız kaynaklarda veya ortak gelirlerde artış olabilir. Birileri sizi, belli etmeden maddi açıdan da destekliyor olabilir. Bu fırsatı çok iyi değerlendirmelisiniz.

6 Mart 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 53' 52" R
Ay
Kova
01° 54' 39"
Merkür
Koç
17° 05' 07"
Venüs
Boğa
01° 35' 57"
Mars
Koç
00° 06' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 15"
Satürn
Balık
16° 37' 06"
Uranüs
Boğa
22° 22' 30"
Neptün
Balık
28° 55' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 11"
Lilith
Başak
23° 23' 30"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>