Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin gözünde bulunmaz birisiniz. Hayatın birçok alanında kolay, kolay uzlaşmayan karakterinizin beraberliğinizdeki yumuşaklığı, ilişkinizle ilgili doneleri veriyor.

Girişimci bir arkadaşınız sizi işle alakalı bir konuda cesaretlendirmeye çalışacak. Şu andaki işinize engel olmayacak ilave birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde netice alabileceksiniz.

Daha hesaplı yaşamaya çalışabilir, bugünlerde birikiminizi arttırma uğraşları içine girebilirsiniz. İleriki günler içinde toplu paraya ihtiyaç duyabileceğiniz bir satın alma işiniz olabilir.

Kendinizi bir şekilde kanıtlama ihtiyacı hissetmeniz sizi gerginliğe sokuyor. Sakin, ılımlı değerlendirmelerle çalışma ortamınızda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özen ve dikkat gerektiren birtakım konularda acele kararlar alma isteği içindesiniz. Bu acelecilik, yerli yerine oturmuş şeyleri yerinden oynatabilir. Bu anlamdaki üzüntüleri bir sürpriz olarak yaşayabilirsiniz. Yarına bırakmaktan çekinmemeniz gereken bazı şeyler var. Bu erteleme, sürdürdüğünüz anlamsız moralsizliği bir anda yok edebilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay günün büyük bölümünde Balık burcunda ilerliyor. Ay-Jüpiter arasındaki sert açının etkisiyle sabah saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. Eğitim hayatınızda işinizi şansa bırakmamalısınız. Kardeşinizle, akrabalarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu etkinin ardından Ay-Plüton kontağıyla iletişim yeteneğiniz sayesinde bugün başarılı bir gün geçirebilirsiniz. Konuşarak her şeyi çözebildiğinizi göreceksiniz. Geceye geldiğimizde Ay ve Merkür kavuşuyor olacak. Kendinizi geliştirebileceğiniz eğitimlere veya konulara ilgi duyabilirsiniz. Merkür retroda olduğundan karşı tarafla haberleşmekte sorunlar yaşayabilirsiniz. 22:08- 23:27 Ay boşlukta olacak. Sonrasında Ay Koç burcuna geçiyor. Ailenize, evinize odaklanacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizli kalmayı tercih ediyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Maddi konularda gerekli her türlü güvene sahip olmana rağmen, yenilik yerine geleneksel olmayı tercih ediyorsun. Yönetici ruhun atağa kalkmış durumda ve çevrenle olumlu etkileşim içinde olabileceksin. Rekabetçi yapını herkes anlayamayabilir ve sen gizliliği tercih etmeyi yeğliyorsun. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişinin ilgisine karşılıksız kalmayacaksın. Akşamüstü katılacağın kurs yeni şeyler öğrenmeni sağlıyor. Bugün aynı zamanda yakın akrabalar arasındaki küslüğün nedenini öğrenebilirsin. Mide problemi yaşayan bir Oğlak burcuysan, hazır gıdalardan uzak durmanda fayda var.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaybettiğiniz maddi sonuçlanmalar bugün sonuç vermeye açık. Belki de alınan bir hak yeniden size iade edilebilir. Bunun için sizlerde hakkınızı aramak noktasında olabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gündem içindesiniz. Gün içinde eğitimler düzenleyebilirsiniz. Konuşma ve yazışmanın bol olduğu zamanlar var. Fikir düzeyinde aksiyon almak isteyebilirsiniz. Bu durum tartışmalara yol açabilir. Aldığınız kararları yazılı hale getirmeyi unutmayın. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama açısından ve yön çizme açısından kalp çakranızı harita gibi görürseniz bulunduğunuz yerden istediğiniz yer ve konuma geçişiniz daha kolay olacak.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerdeki tansiyon yükseliyor. Dün iyileştirdiniz belki ve bugün de tutkuyu pekiştireceksiniz. İletişim konularındaki akışınız fazla. Aynı akışı maddi anlamda sürdürmemeniz gerekiyor. Çünkü maddi anlamda yanılmaya ve gereğinden fazlasını harcamaya müsaitsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu anlaşma beklediğiniz işler için koşulları gözden geçirmek gerekebilir. Yeni Ayla birlikte inaçlarınızı gözden geçireceğiniz olaylar gelişebilir. Geleneksel yöntemleri sorguluyorsunuz. Yakınlarınızın sağlık hassasiyetleri artabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi spiritüel dünyanın içine daldırır. Grup çalışmalarına katılmak, seminerlerde konuşmacı olmak için iyi bir gün. Sanatsal faaliyetlere katılmak, galerileri ziyaret ederek gününüzü değerlendirebilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla görüşmek sizi mutlu eder.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün zihninizde yenilikçi fikirler dolaşmaya başlayabilir. Bu fikirler de bazı yaklaşımlarınızı değiştirerek daha tutarlı bir bakış açısı kazanmanızı sağlayabilir. Bu sebepten ötürü, tutucu yönünüzü tüm gün boyunca kontrol etmeye çalışın.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 34' 03" R
Ay
Oğlak
27° 15' 14"
Merkür
Koç
16° 56' 58"
Venüs
Boğa
01° 10' 48"
Mars
Balık
29° 50' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 59' 29"
Satürn
Balık
16° 35' 18"
Uranüs
Boğa
22° 21' 20"
Neptün
Balık
28° 54' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 02"
Lilith
Başak
23° 21' 14"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 30/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>