Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz açısından hoş bir gün. Aldığınız olumlu etkiler sayesinde bugün eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz. Çekiciliğinizin arttığı söylenebilir.

Performansınızın giderek düştüğü günlerdesiniz. Özel hayatınızdaki düzensizlik işinize de yansıyor. Bazı zararlı alışkanlıklarınızı ve yaşam şeklinizi değiştirmelisiniz.

Bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Yakınlarınızla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz.

Kararsızlığınız rahatsız edici olabilir. Bugün ilişkiler güçlü bir biçimde gündeme gelirken sorunlar göze çarpıyor. Düşünce ayrılıklarına da dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fedakar yaklaştığınız bir ilişkinizde, arkadaşınızın paylaşmacılığının iyice körelmesine neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak. Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi bir hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Aşk yaşamı : Yeni başlayan ilişkinizde şu günlerde yaşadığınız hayal kırıklıkları, size yeni kararlar aldırabilir. Daha çok şey beklediğinizi artık kendinizden saklamıyorsunuz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün tamamında Koç burcunda ilerliyor. Evinizle ilgilenmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Dekor değişiklikleri yapmak isteyebilirsiniz. Yeni eşyalar size de güzel enerjiler verecektir. Öğlen saatlerine geldiğimizde sert açıların etkisinde olacağız. Ay-Satürn ve Ay-Plüton görünümleri aile içerisinde gergin zamanlar geçirebileceğinizi gösteriyor. Duyduğunuz bir haber ya da sizden saklanan olaylar sert tepki vermenize sebep olabilir. Evinizde de riskli işlerden uzak durmalısınız. Akşama doğru bu enerjinin yerini Ay-Jüpiter kontağı sayesinde olumlu bir zaman dilimi alıyor. Saat 20:13 itibariyle de Ay hareketine boşlukta devam etmeye başlıyor. Evinizde toparlamak istediğiniz işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

9 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü Ruh Hali: KararlısınBugün her zaman olduğundan daha cesur, daha karalı olacaksın! Bu fırsatı yakalamak istiyorsan hayatın seni değiştirmesine izin ver! Özellikle cumartesi günü de çalışmak zorunda olan bir Oğlak burcuysan her ne kadar işe gitsen de aklında kendi planların olacak. Akşam saatlerinde arkadaşlarının daveti eşinin pek hoşuna gitmese de hayır demeyeceksin. Çocukları olan Oğlak burçları onların eğitimi için araştırmalar içinde olacaklar.

9 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle geçmiş hesaplaşmalar söz konusu olabilir. Beklentilerinizle ilgili sert konuşmalar yapabilir ve haksızlıklar karşısında hemen sonuç almak isteyebilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda ilerleyen Ay, eve ait bir uğraş için oldukça çaba sarf edebileceğinizi gösteriyor. Aynı zamanda beklenmeyen durumları da kontrol altına alabilirsiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zodyak tablosunun ciddi çocukları olarak bugünlerde gelecek planlamasında çok başarılısınız. Ailenizin takdirini kazanacağınız bu sürecin sizin için zor olmadığını göreceksiniz.

9 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim trafiğiniz oldukça yüksek. Bu ara hep birileri veya bir şeyler hakkında haberler alıyorsunuz. Ancak ne kadarı doğru ne kadarı değişip gelmiş orası şaibeli. Merkür geriliyor, aklınızda bulunsun. O yüzden size söylenilenlere hemen itibar etmeyin. Siz de duyduklarınızı başkaları ile paylaşmayın. Zira çevrenizdeki herkes birbirini yanlış anlamaya oldukça müsait.

9 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne ailevi konularla başlayabilirsiniz. Sorumlulukları yerine getirmek adına aceleci tutumlar zarar verir. Duygusal tepkilerden ve sert söylemlerden kaçının.

9 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken, ev ortamınızda herkes duygularını açığa vurmak isteyecektir. Fikirler havada uçuşacağı için sizin iyi bir dinleyici olmanız gününüzü rahatlatır. Eve yeni bir eşya alabilirsiniz. Ayrıca yatırımla ilgili konular ön plana çıkabilir.

9 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün fevrileşmekten kaçınmalısınız. Eleştiriler ve iç geriliminiz, sizi son derece sakar, sözlerine dikkat etmeyen, dikkatsiz biri haline getirebilir. Sabır ve sebatın ne kadar önemli olduğunu unutmayın ve hareketlerinizi buna göre dengeleyin.

9 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>