Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize yeteri kadar güven veremiyorsunuz. Oysa onu çok seviyorsunuz ve ona asla ihanet edemezsiniz. Ona duyduğunuz sevgiyi belki de farklı bir biçimde anlatmanız gerekiyor.

İş yerinizde son günlerde çok çalışıyorsunuz, adeta amirlerinize işinize olan bağlılığınızı göstermek istiyorsunuz, oysa bunun için özel bir çaba harcamanız gerekmiyor, onlar zaten sizi çok takdir ediyorlar.

Bugünlerde önemli bir para haberi alabilirsiniz ve uzun süredir beklediğiniz rahatlama dönemine girebilirsiniz. Para durumunuzla ilgili sevindirici bazı gelişmeler olabilir.

Sevdiğiniz kişiyle birlikte planlar yapabilir ve geleceğe yönelik hedefler belirleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünler içinde çok yakın ilişkiler kurmak isteyebileceğiniz sevimli insanlarla tanışabilirsiniz. Bu tanışma, yeni tanışmalara karşı takındığınız kuşkucu tavırdan sizi kurtarabilir. Şu günler akraba çevrenizden alacağınız bazı duyumlara kolayca inanmamanız gerekiyor. Bazı haberlerin size abartılarak gelmesinin nedeni, bu ilişkilerin bir kısmında belirgin bir taraf olarak görünmenizde yatıyor.

11 Mart 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün boyunca Ay Boğa burcunda hareketini devam ettiriyor. Sizler de aşk hayatınızın ve çocuğunuzun ön planda olacağı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sabahın erken saatlerinde aktifleşen Ay-Venüs gergin açısıyla partnerinize karşı sert çıkışlar yapabilirsiniz. Bu tutumu bazılarınız da çocuğunuza karşı gösterebilir. Bu etki uzun sürmese de sizler yine de kelimelerinizi özenle seçmeye dikkat edin. Akşam Ay-Neptün uyumlu açısıyla beraber bu etkiler bitiyor. Şansınızın açıldığı, aşk dolu bir akşama ilerliyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

11 Mart 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz harcamalardan kaçınıyorsun!Bir süredir yaşadığın maddi sıkıntılar, bugün alacağın haberle birlikte rahatlamana sebep olabilir. Sen yine de gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalısın. Kendi işini yapan bir Oğlak burcuysan, yurtdışı bağlantıları elde edeceğin görüşmeler sağlayabilirsin. Kazançlarını daha iyi değerlendireceğin platformlarda yer almak özgüvenini yerine getirecek. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, artık hayatında biri olsun isteyeceksin. Belki de aradığın aşk yanı başındadır ne dersin? Değişken tavrın bugün her zaman olduğundan daha fazla ön planda. Bu duruşun ile etrafındaki insanların ilgisini çekebilirsin.

11 Mart 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklıklarla ilgili beklentilerinize dikkat etmelisiniz. Yeni tekliflere karşı biraz daha temkinli olmalısınız. Sevgi ve saygıyı bugün ilişkilerinizde sorgulayabilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Sabah saatleri ilgilendiğiniz konularla ilgili daha kolay risk alabileceksiniz. Şanslı zamanlar söz konusu. Zevklerinizde abartıya kaçma eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni fikirlerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak için organizasyonlar yapabilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın dengelerini sağlamakta problem yaşayabilirsiniz. İşte iyi iken aşk veya aile konularını dengeleyemiyor, onları görmezden gelebiliyorsunuz.

11 Mart 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, finansal durumunuzu iyileştirecek para girişleri yaşayabilir ve size ilgisi olan insanları fark edebilirsiniz. Özel yaşamınızda vehayatınızda ani fırsatlara açık olduğunuz bugün, geçici kalp çarpıntıları yaşayabilirsiniz.

11 Mart 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu dışa dönme ve sosyalleşme ihtiyacınız artıyor. İlişkilerde empatik tutumlar sergilemek önem kazanıyor. Gün içinde hassasiyetler olsa da sizi dönüştüren ve yaşam enerjinizi artıran olaylar gelişebilir.

11 Mart 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta başının ilk günü Ay Boğa burcunda seyahat ediyor. Bugün kendinize, keyifli dakikalar geçirmeye söz vererek başlayın. Zira gün boyunca, hobi, eğlence sektörü, aşk, çocukla ilişkiler gibi konular, vaktinizin büyük bir bölümünü alır. Hayattan keyif almak, yaptıklarınızın eğlenceli tarafını keşfetmek için geç kalmayın. Aşkı doyasıya yaşayın.

11 Mart 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızın ön plana çıkması mümkündür. Dahil olacağınız sosyal faaliyetler karşınıza fazladan masraflar çıkartabilir ama tutumlu doğanız sayesinde nerede duracağınızı bilecek, maddi sıkıntı yaratacak harcamalar yapmayacaksınız.

11 Mart 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 45" R
Ay
Oğlak
09° 23' 09"
Merkür
Koç
16° 30' 05"
Venüs
Koç
29° 32' 44"
Mars
Balık
28° 48' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 55"
Satürn
Balık
16° 28' 15"
Uranüs
Boğa
22° 16' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 31"
Lilith
Başak
23° 12' 25"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>