Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Gösterişe Kaçabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 50%

Değişim için çalışıp durmayı bırakın, bunun yerine aşk hayatınıza odaklanın! Neyi kast ettiğimizi biliyorsunuz. Bu, hayatınızda gerçekten dikkat gerektiren tek alan. Bunu sevgilinizden beklemenizin bir anlamı yok, her şey size bağlı. Neden romantik bir hafta sonu için uzaklarda bir yerlerde rezervasyon yaptırmıyorsunuz? Bu, ilişkiniz için harikalar yaratacak ve sadece ikinizin deneyimleyeceği eğlenceyi düşünmek hayatınıza renk katacak.

Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

İşleri dengeye sok. Kendine o kadar odaklanmış durumdasın ki diğer insanları tamamen unutuyorsun. Şimdi biraz da başkalarının hissettiklerine odaklanma zamanı. Denge hayatının her alanında önemlidir; çünkü sağlıklı bir bakış açısıyla ilerlersin ve gerçekte olan biteni görebilirsin.Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk izlenimlerinize güvenmelisiniz. Bugün güçlü bir sezgisel tarafınız var. Birinin gerçekleri sakladığı hissine kapılabilirsiniz. O kişiye şüphelerinizden bahsetmekten korkmayın, çünkü altıncı hissinize hayran kalacak. Ve eğer yetkili bir kişi bir şey hakkında net değilse, durumun altında yatan gerçeği ortaya çıkarmak için içgüdülerinize güvenin.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklenmedik sevindirici gelişmelerle karşılaşabilir, şansınızı inanarak şansı çekebilirsiniz. Çocuklarla ilişkileriniz, çocukların hayatı ve sağlığıyla ilgili konular gündeminizde olabilir. Saat 16.45'ten itibaren sorumluluklar, planlar gündeminizde olacak.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giyimin konusunda bugün biraz gösterişe kaçabilirsin. Sade şıklık yerine biraz daha keskin kıyafetleri tercih ediyorsun. Alışverişe çıkmak için arkadaşların ile haberleşebilirsin. Bütçeni aşan ürünleri tercih etmemen kolay birikim yapabilmeni sağlıyor. Bir aile dostunuzun tavsiyesi ile meditasyona başlayabilirsin.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızda kurduğunuz olumsuzlukları bir kenara bırakmalı ve zihninizi gereğinden fazla yormamalısınız. Size yakışan nitelikli işlerin peşinden gitmelisiniz. Bugün ilişkilerde ani yön değişikliği yapmaya müsaitsiniz ve geçmişten gelen sorunlara özgürce karşılık vermek size yorgunluktan başka bir şey katmayacaktır. Daha toleranslı olmalısınız.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte sorumluluklarınızı yerine getirebilmek için günü planlayabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Zihinsel yoğunluğun fazla olduğu zamanlar söz konusu. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat felsefen sana doğal yollardan geliyor. Başkaları ise üzerine düşünüyor, uzmanlara başvuruyor veya çeşitli topluluklara biat ediyorlar. Öte yandan sen, geçmiş deneyimlerinden yaptığın çıkarımlarla, hayat üzerine engin bir bakış açısına çoktan sahip olmuşsun. Felsefeni biraz büyütüp, somut bir şeye dönüştürmeye çalışmak senin için ilginç bir deneyim olabilir.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinde aşk konusunda daha rahat ve akışta bir tutum içinde olmanızda fayda olabilir. Akşam üstünden itibaren Ay burç değiştirdiğinde detaylar, incelikler konusunda takıntılı davranmamaya gayret etmelisiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Programınızı yeniden düzenlemeniz gerekebilir çünkü bugün hiç aklınızda olmayan birkaç toplantıya katılmak zorunda kalacaksınız. Bu gözünüzü korkutmasın, sizi zorlayacak hiçbir şeyle karşılaşmayacaksınız.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, İkizler burcuna giriş yapacağı 16:45'e kadar Boğa burcundaki seyahatine devam edecek.Sabah saatlerinde partnerinize, hobilerinize ve çocuklarınıza vakit ayırabilirsiniz. Ay'ın İkizler burcuna girişi ile günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konuları ön plana taşınıyor. Doktor kontrolünden geçmek için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile küçük tartışmalar yaşayacaksınız, fakat aranız hemen düzelecek. İş yerinde yaptığınız başarılı çalışmalar, sonunda fark edilmeye başlandı. Sosyalleşme ve keyifli aktiviteler için kendinize daha fazla zaman tanıyın.

12 Ağustos 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda isteklerinizin gerçekleşmediği duygusu ile karamsarlığa kapıldınız. Partnerinize olan sevginizi gösterirseniz fazlasıyla size geri dönecek. Biraz daha açık bir şekilde hislerinizi anlatmayı deneyin. Meslek hayatınızdaki sıkıntılar artık çok geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırıya kaçmış gibi.

12 Ağustos 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 58' 50" R
Ay
Oğlak
19° 03' 33"
Merkür
Koç
16° 43' 44"
Venüs
Boğa
00° 26' 08"
Mars
Balık
29° 22' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 01"
Satürn
Balık
16° 32' 06"
Uranüs
Boğa
22° 19' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 59"
Lilith
Başak
23° 17' 13"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>