Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dinleyicisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Güçlü ve sezgisel bir yönünüz var ve bugün kişiliğinizin bu yönü daha da gelişecek. Özellikle sevdiklerinizle iç içesiniz. Ne hissettiklerini anlayabiliyorsunuz. Bu başlangıçta sizin için biraz tedirgin edici olabilir, ancak daha sonra bu beceriyi yararlı bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi anlamaya başlarsınız. Bu ekstra duyusal algı sizin empatik ve alışılmadık şekilde iyi bir dinleyici olmanızı sağlıyor. Bugün, sevdiklerinize en iyi şekilde yardımcı olabilirsiniz.

Geçtiğimiz iki günün yüksek tempolu faaliyetlerinden ayrılma ve sakin bir hale geri dönme zamanı. Dışarıda eğlenirken öğrenemediğiniz detaylara dikkat edin. Şimdi içe dönüp bunu yansıtmanın zamanı. Dışa dönük eylemlerinizin aksine, ruhunuza güvenin. Odaklanmaya devam edin ve duygularınızın rasyonel tarafınızla birlikte çalışmasına izin verin.

Bugün ekstradan para kazanma şansınız olacak. Son zamanlarda çok kurnazsınız ve yatırım seçimleriniz meyve veriyor gibi görünüyor. Kesinlikle keskin birzekasına sahipsiniz. Bunu kutlayın ve son zamanlarda kafanızı kurcalayan ufak tefek problemleri unutun.

Aklındaki mevcut soruları doğru şekilde sormadığın belli oluyor. Ne yaparsan yap, hepsini kendine kendine ölçüp tartma. Bu seni fazlasıyla yıpratır ve daha kötü etkiler de yaratır. O yüzden başkalarıyla görüşüp onlara da danışmalısın. Karşı koymayı artık bırak. Enerjini de akışına bırak.Düşüncelerine karşı, en az senin kadar inatçı biri tarafında meydan okunabilir. Bu bir mantık ve duygu savaşı olabilir ve büyük ihtimalle, gerçek bilgilere sahip olan sen olacaksın. Sen, detayları ve karışıklıkları görebiliyorken; karşı taraf bunu göremeyecek. Başkalarıyla da paylaşabileceğin mükemmel bir bilgeliğe sahipsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanlar seni sinir etmek için sözleşmiş gibi düşünebilirsin. Karşılaşacağın olaylara duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısın. Mantıklı kalmaya çalışmak seni zor durumlara düşmekten koruyacak.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tamamenve kariyer odaklı olarak ilerleyeceksiniz, gün içerisinde sorumluluklardan bunalsanız da kendinize özel alanlar yaratmayı başarabileceksiniz. Bugün, Ay'ın karşıt burcunuzda yaptığı hareket sayesinde ikili ilişkilerde hiç beklemediğiniz sürprizlerle karşılabilirsiniz. Geçmişten gelen partnerlerle yeni bir iletişim gündeminizde olacak ve farklı bir bakış açısıyla olayları bir kez daha değerlendireceksiniz. Aşk hayatınızda yüzünüzün gülmemesinden dert yanıyorsanız doğru zamanda tanışacağınız partnerle yeni bir birliktelik ihtimali söz konusu olacak. Mevcut ilişkinizdeki sorunlar kısa vadeli olarak çözüme kavuşacak ve kendinizi dünyanın en şanslı insanı hissettiğiniz bir döneme geçiyorsunuz. Romantik adımlarıyla birlikte midenizdeki kelebekleri hissetmeye hazır olun.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşınla gerçekleşen telefon görüşmesi, iyi haberleri barındırıyor olabilir. Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Çevrenden gelecek tavsiyeleri dinlemek isteyebilirsin. Eğer birikimi olan bir Oğlak burcuysan, kenara koyduğun paraya yenisini eklemek için uğraştığın el işlerinden yararlanmayı düşünebilirsin.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için yeni bir başlangıç yeni bir hayat demek. Korkmadan yürümeyi öğreniyorsunuz. Yine başarının zirvesine oturacak o koltuğun hakkını vermek için sonuna kadar çalışacaksınız. Yaptığınız hersize maddi manevi olumlu yansıyacaktır. Yeni başlangıcın tadını çıkarın.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda daha fazla hassasiyetiniz oluşabilir. İkili ilişkilerinizde dengeyi korumak isteyebilirsiniz. Sezgilerinizle hareket etmek isteyeceğiniz zamanlar var. Yaşanacak uyumsuzluklara karşı dikkatli olmalısınız. İş hayatınızdaki yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri korumak isteyeceksiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda canlı davranmanız sizi verimli bir sevgili yapacaktır, yine de çizginiz net olsun ve yapmak istemediğiniz herhangi bir şeye kendinizi zorlamayın.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi ifade etmenin yaratıcı bir yolunu bulabilirsiniz. Belki bazı komik e-postalar yazar ve partnerinize gönderirsiniz. Ya da belki de gülünç bir resim yaparsınız. Kişisel bir internet sayfasında kullanacağınız bir bilgisayar grafiği bile tasarlayabilirsiniz. Zihniniz yaratıcı faaliyetlerle ilgilenecek. Gün içinde oyun oynamak ve eğlenmek için biraz zaman yaratın. Yaratıcı yönünüzü onurlandırdıkça kendinizi iyi hissedeceksiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda kendi kimliğiniz hakkında daha net bir fikir edinmeye çalışıyor olabilirsiniz, ancak çeşitli sorumluluklara yetişmeye çalışmak dağınık hissetmenize neden olabilir. Güvendiğiniz biriyle konuşmak, hangi yükümlülüklerinizden vazgeçerek kurtulabileceğinize karar vermenize yardımcı olabilir. Yapmanız gerekenlerin ve ne zaman yapmanız gerektiğinin ayrıntılarına takılıp kalsanız da, büyük resim dışarıdan daha net bir şekilde görülebilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yalnız kaldığınız zaman çok daha verimli olduğunuzu bildiğiniz halde, sürekli kalabalık ortamları tercih ediyorsunuz. Bugün Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor, partnerinizle olan ilişkinize farklı ve yeni bir renk veriyor.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken ilişkinizle ilgili konular gündeminize geliyor. Gökyüzünde hem şifalandırıcı hem de dönüştürücü etkiler söz konusu. Bunları nasıl kullanacağınız ise size bağlı. Akışta kalmanız durumunda her şey yoluna girebilir.

17 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, bazı kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda sessiz kalmayı yeğleyebilirsiniz. Savunmanızı farklı bir şekilde yapmak isteyeceksiniz.

17 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 54"
Ay
Akrep
25° 03' 48"
Merkür
Koç
26° 28' 36"
Venüs
Balık
21° 40' 26"
Mars
Balık
05° 00' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 21"
Satürn
Balık
13° 18' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 51"
Neptün
Balık
27° 48' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 48"
Lilith
Başak
19° 48' 09"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>