Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Güvence Arıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2022, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, sizi memnun edecek nispeten sakin ve hoş bir gün. Ailenizden ve arkadaşlarınızdan size olan sevgi ve saygılarının kanıtı olan hediyeler alabilirsiniz. Bu, ihtiyacınız olan bir şey. İlişkilerinizde karşı taraf üzerinde zekice bir etkiye sahip olsanız da, iyi bir arkadaş olmanız çok önemli.

Son zamanlarda biraz sinir krizinin eşiğinde hissediyorsanız, endişelenmeyin. Sadece tüm bu duygulardan biraz arınmanın zamanı geldi. Her şeyden biraz bıkmış hissediyorsunuz. Herkesi her zaman denemek ve memnun etmek biraz yorucudur. Üzerinize çok gitmeyin. Son yirmi günde çok şey başardınız. Hepsine bir ara verin!

Ailenizden biri uzakta mı? Eviniz bir süreliğine yalnız kalabilir. Giden kişiyi özleyeceksiniz fakat size kendi projelerinize odaklanmayı sağlayan (bazen de uyumanızı) bu yalnızlıkğı ve sessizliği de seveceksiniz. Bu gece göreceğiniz rüyalar, sizeve maddi konulardaki sorunlara çözüm bulmanızı sağlayabilir. Gördüklerinizi her sabah not edin. Daha sonra hatırlamak isteyeceksiniz!

Klasik inatçı modunda olabilirsin. Bütün gerçekleri ve verileri topladın. Araştırmanı tamamladın. Aklını bir kez başına aldın mı, kimse seni sözünden döndüremiyor! “Haklı” olmak konusuna çok da yoğunlaşma. Şu an içinde bulunduğun mesele sadece siyah ya da beyaz olanı içermiyor. Kendini başkalarının da bakış açılarına açık tutarsan, önemli tahminleri resmine ekleyebilirsin.Bugün nihayet düşünme sürecinizi ve içinizdeki duyguları tam olarak kavrayacağınız harika bir gün. Aşırı duyarlı ve sevgi dolu hissedeceksiniz, bu da insanları sizin etrafınıza çekecek. Sürekli iniş çıkış halinde olan duygularınızın insafına kalmak yerine hislerinize mantıklı ve aklı başında yaklaşabildiğinizi fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün istediğin şeylere odaklanabilme şansın olacak. Ama bu fırsatı kendini yoracağın şeylere değil de gerçekten bir etkisi olacak şeylere odaklamak daha iyi olabilir. Zihnini ve bedenini doğru şeylere yönlendirmelisin.

18 Ocak 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak, kuzey ay düğümü meşgul İkizler'den başarılı Boğa'ya doğru yol alırken, geçen bir buçuk yılda harcadığınız tüm sıkı çalışmanın meyvelerini bugün toplayacaksınız. Ancak, bu titreşimler önümüzdeki 18 ay içinde yavaş yavaş ortaya çıkacağından, bir anda para kazanmayı beklemeyin. Büyük tezahür şu anda size yöneliyor ve güveninizi ve gururunuzu artırmaya yardımcı oluyor. Bununla birlikte, yeni keşfettiğiniz başarının sosyal hayatınız üzerinde de bir etkisi olacak, bu da kendinizi harika başarılarınızdan çok da heyecanlanmayan insanları bırakırken bulabileceğiniz anlamına geliyor.

18 Ocak 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal konularda kendini güvence altına almak istiyorsun. Ay düğümlerinin burç değiştirmesi, önceliklerinin yönünü değiştirebilir. Özel sektörde çalışan bir Oğlak burcuysan, şirketinde alınan kararlar, geleceğini etkileyebilir. Sosyal çevrene karşı gardını almanı gerektiren tartışmalar yaşanabilir. Stilinde yenilenmeyi düşünebilirsin.

18 Ocak 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ortamda kendinizi duygusal biri olarak kanıtlamaya çalışabilirsiniz. Üzerinizde yapmacık duran her davranış samimiyeti kaybettirebilir.

18 Ocak 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla uğraşabilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gitmek sizin için iyi olabilir. Banka işleri sizi yıpratabilir. Gün içinde dışadönük olacağınız zamanlarda var. Hafta sonu için sevdiklerinizle birlikte plan yapmak isteyebilirsiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızı ihmal etmeyin. Bu durum sizihayatınızda sizi oldukça zorlayabilir. Biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Sevilmek sizleri ekstra besleyen...

18 Ocak 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerine karşı, en az senin kadar inatçı biri tarafında meydan okunabilir. Bu bir mantık ve duygu savaşı olabilir ve büyük ihtimalle, gerçek bilgilere sahip olan sen olacaksın. Sen, detayları ve karışıklıkları görebiliyorken; karşı taraf bunu göremeyecek. Başkalarıyla da paylaşabileceğin mükemmel bir bilgeliğe sahipsin.

18 Ocak 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik hayatınızda ters giden şeyleri yakın zamanda ortaya dökmelisiniz, aksi takdirde var olan bir umudu söndürmüş olacaksınız. Şu anda başka bir yerde olmayı dileyebilirsiniz fakat olduğunuz yerdesiniz ve devam etmeden önce yapmanız gereken şeyler var. Sadece mantıklı yaklaşıldığında çözülebilecek meseleler hakkında duygusal olmayı reddedin. Bir süre dişinizi sıktığınızda her şeyin yoluna girdiğini göreceksiniz.

18 Ocak 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz. Yeni tanışacağınız kişiler üzerinde olumlu etki bırakacaksınız. Duygularınızı saklama gereği duyacaksınız.

18 Ocak 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

18 Ocak 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ilişkilerle ilgili olarak duygusal hissedebilirsiniz, Dolunay evlilik evinizde gerçekleşiyor. Aile olmak, uzun vadeli birliktelik gibi konular ön plana çıkacak. Bu anlamda ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Bitişler söz konusu olabilir.

18 Ocak 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi iyi hesaplayın.

18 Ocak 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 52' 07" R
Ay
Akrep
11° 27' 06" R
Merkür
Koç
16° 01' 11"
Venüs
Koç
23° 57' 24"
Mars
Balık
25° 18' 47"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 48"
Satürn
Balık
16° 03' 17"
Uranüs
Boğa
22° 01' 25"
Neptün
Balık
28° 43' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 58"
Lilith
Başak
22° 42' 13"
True Node
Koç
15° 37' 17"
Son Güncelleme : 24/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>