Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün sevgilinizle biraz seyahat etmek isteyebilirsiniz. Bir çeşit arayış için güzel bir gün. Eğer şehir dışına çıkmak istiyorsanız, bir yerlere yaptığınız günlük gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Şu anda ilişkiniz yoksa, günün romantik ve canlı enerjisi sizi bir arkadaşınızı yemeğe çıkarmaya itebilir. Size çekici gelen yeni biriyle özel bir zaman geçirmekten çekinmeyin.

Birilişkisinizde bazı zorluklar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Belki siz ve bir meslektaşınızın bir şey hakkında çok farklı görüşleri olabilir. Bir proje üzerinde birlikte çalışmaya çalışıyorsanız, bazı şeyleri konuşmanız gerekebilir. Diğer kişinin görüşlerinizi anladığını varsaymayın. Tartışılması gereken herhangi bir konuyu netleştirmek için biraz zaman ayırmalısınız. Yakında, ikiniz de birlikte çalışmaktan daha mutlu olacaksınız.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Fiziksel enerjinin yerinde olmadığını görebilirsin. Fiziksel bir işle uğraşırken, spor yaparken büyük çaplı bir rahatsızlık ve yetersizlik hissedebilirsin ve hareketlerinin olması gerektiği gibi olmadığını fark edebilirsin. Aynı zamanda, bu hükümsüzlük hissi seni bütünüyle, kişilik olarak da etkileyebilir. Bu hislerinden dolayı moralini bozma. Bir şeyleri yapmak için iyi zamanlar olduğu kadar kötü zamanlar da vardır, unutma!Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrendeki insanların tavrı seni yorabilir bugün. Dediğim dedik davranıp cahilliği ile övünenlere karşı sinirlenebilirsin. En iyisi insanlarla iletişimini sınırlandırman olacak.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gösterdiğiniz çabalar, güneş kaderin düğümlerine yön verirken yarın kendinize bir isim belirlemenize yardımcı olabilir. Özellikle topluluğunuzda veya arkadaş çevrenizde ün kazanmayı umuyorsanız, kendinizi şu anda ortaya koymaktan korkmayın. Evren bu tür girişimleri desteklemenin yollarını arayacağından, önümüzdeki haftalarda banka hesabınızı büyütmenin yollarını arayın.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üzerindeki ataleti çok geçmeden atacak ve harekete geçeceksin. İşlerinin yoğunluğu ilk başlarda tatlı bir yorgunluk hissi verecek olsa da eve vardığında durumun tam tersi olduğunu fark edeceksin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan, akşam saatlerini partnerinle değerlendirmek isteyebilirsin. Kendin için yenilik yapma fikrini değerlendirebilirsin.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önerilerinizin dinlenilmediğini fark edince öfkeleniyorsunuz. Siz üzerinize düşen sorumluluğu yerine getiriyorsunuz. Bazı konularda eskisi kadar hevesiniz yok.Kendinizi köşeye sıkıştırmayın.Yeni bir döneme giriyorsunuz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi endişe içinde tutan durumlara karşı dikkatli olmalısınız. Bunlar zaman zaman size kriz çıkarabilir. Ortaklı konularla ilgili mücadele içinde olabilirsiniz. Gelecek yönünde finansal konularda yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Sizi duygusal yönden bağlayan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde karşılaştığınız kişiler sizi heyecanlandıracak. Enerjik biçimde güne başlayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün nihayet düşünme sürecinizi ve içinizdeki duyguları tam olarak kavrayacağınız harika bir gün. Aşırı duyarlı ve sevgi dolu hissedeceksiniz, bu da insanları sizin etrafınıza çekecek. Sürekli iniş çıkış halinde olan duygularınızın insafına kalmak yerine hislerinize mantıklı ve aklı başında yaklaşabildiğinizi fark edeceksiniz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanların sizi nasıl gördüğünü kontrol edebileceğinizi düşünebilirsiniz, ancak saklamayı tercih ettiğiniz yanlarınız sandığınızdan daha görünür olabilir. Bazı şeyleri aslında kötü olmasalar bile mahrem kabul edebilir ve bilinmesini istemeyebilirsiniz veya zaaflarınızın sizi üzmek için kullanılabileceğini düşünebilirsiniz. Diğer kişi gözlemlerini sizinle gizlice paylaşacak kadar kibarsa, bu size onlarla ilişkinizi derinleştirmenin faydalı olacağını gösterebilir.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevreniz sizden etkilenirken, fikirlerinize karşı çıkamıyorlar. İlişkileriniz tutkulu bir hal alıyor. Venüs retrodayken dış görünümünüzle ilgili değişimler yapmamalısınız. Akıllı insanlarla konuşmayı seviyorsunuz.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularda, özellikle de başkalarıyla ortak kazançlarınızda beklenmedik blokajlar yaşayabilirsiniz. Ortaklık konularında blokajlar ya da ani gelişen olumsuz durumlar söz konusu olabilir.

19 Ocak 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz.

19 Ocak 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 44' 24" R
Ay
Akrep
09° 49' 52" R
Merkür
Koç
16° 01' 52"
Venüs
Koç
23° 47' 39"
Mars
Balık
25° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 35' 58"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
22° 00' 58"
Neptün
Balık
28° 43' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
20° 19' 30"
Lilith
Başak
22° 41' 21"
True Node
Koç
15° 37' 32"
Son Güncelleme : 24/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>