Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tepkilerinde Duygusalsın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında kendini bir iyi bir kötü hissedebilirsin. Bu durum normal, önemli olan ani duygu değişimleri ile önemli kararlar almamaktır. Sevdiğin kişinin kalbini kırmamak için bu tür durumlarda daha sakin kalman gerekiyor.

Bir gurubun içindeyolculuğunuz olabilir. Çalışma ortamınızda çıkarınıza gelişmelerin huzursuz ettiği biri var. Bu kişinin hiç ummayacağınız biri olduğu şeklinde duyumlar alabilirsiniz.

Ortaya koyduğun emeğin karşılığını alamadığını düşünebilirsin bugün. Ancak vazgeçip bırakmak yerine elindeki işi devam ettirirsen çok güzel kazançlar elde edebileceksin. Bir şeyin bugün eline geçmemesi, hiç geçmeyecek anlamına gelmiyor.

Bağırsakların veya böbreklerin ile daha yakından ilgilenmen gerekebilir. Prebiyotik yoğurtlar ve tüketeceğin bol su, iç organlarının düzenini sağlamasında faydalı olabilir. Bu konulara dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün net kararlar almak senin için zorlaşabilir. Bazı konulara odaklanmakta sıkıntı yaşayabilirsin. O yüzden çok önemli bir konu yoksa ortada, karar almak için acele etme. Senden bir cevap bekleyenler varsa bir gün sonrasını bekleyebilirsin.

19 Ocak 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, gün içinde kafanızı kurcalayan birçok sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikleve kariyer anlamında bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Bu beklenmedik gelişme resme farklı bir açıdan bakmanıza neden olacak. Olaylara daha gerçekçi bir şekilde yaklaşmak içim mutlaka madalyonun iki yüzünü de kapsamlı bir şekilde değerlendirin.

19 Ocak 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Burcunda devam eden Merkür Retrosu bugün sona eriyor. Spora ara verdiysen, yılın başından itibaren yoğun bir fiziksel mesainin ilk adımını atabilirsin. Bugün ailen ile ilgili alacağın bazı haberler seni kaygılandırıp, hassas bir gün geçirmene neden olabilir. Gün içerisinde olaylara verdiğin tepkiler duygusal ruh halinden izler taşıyacak. Mantığını bir kenara bırakıp yalnızca hislerinle karar vermemelisin.

19 Ocak 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük yaşantınızın eksiklerini kapatmak odak sorununuzu çözebilir. Hareketli ve hızlı günlere geri dönebilirsiniz. Bu durumda, edindiğiniz tecrübeleri de düşünerek daha sakin ve kazaya mahal vermeyecek tutumlar sergilemeniz önemli olacaktır.

19 Ocak 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. İşlerinizi büyütmek için mücadele verebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. Ticari konular gündeminizi etkileyebilir. Sevdiklerinizle birlikte programlar yapabilirsiniz.

19 Ocak 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seni bekleyen başarılı zamanlar var. Sana sunulan fırsatları güvenle kabul et. Tuttuğunun altın olması var adeta, çok güzel bir gün senin için. Cömert, profesyonel, sorumlu ve pratik bir insansın. Olumlama istersen şöyle olabilir, “bugün hayatın her alanında başarı benimle oluyor ve güneş gibi parlıyorum” diyebilirsin bugün.

19 Ocak 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanların tavrı seni yorabilir bugün. Dediğim dedik davranıp cahilliği ile övünenlere karşı sinirlenebilirsin. En iyisi insanlarla iletişimini sınırlandırman olacak.

19 Ocak 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş ilişkilerin yaraları günümüze kadar gelebilir. Yakın bir arkadaşlık veya bağlantı, geçmişinizden bir anıyı taklit ediyor ve tüm aynı işaretleri nahoş bir şekilde tanıdık bir şekilde vuruyor gibi görünebilir. Kırmızı bayraklar görüyor olabilirsiniz, belki önceki kişide görmezden geldiğiniz şeyler. Hala beslenmesi ve iyileştirilmesi gereken duygusal yaralar konusunda kendinize karşı dürüst olmanın zamanı gelmiş olabilir. Yeni birini bulmaya çalışmadan önce derinlerde nasıl hissettiğinizi işleyin.

19 Ocak 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşınızdaki kişilerin farklı konuşmalarından yola çıkarak, birçok olayın iç yüzünü kısa süre içinde çözümleyebilmeniz, herkesin dikkatini çekiyor. İş ilişkilerinizde kendinizi rahatça ortaya koyabileceğiniz bir ortamdasınız.

19 Ocak 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

19 Ocak 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızda attığınız güçlü ve büyük adımlarla ilgili başkalarının sorularına maruz kalabilirsiniz. Bazen bu büyük adımlarla ilgili şüphelerimiz olduğunda, gelen sorular daha da can sıkıcı olabilir. Ancak kendinize olan inancınızı korumaya devam edin.

19 Ocak 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz.

19 Ocak 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 49' 37" R
Ay
Aslan
27° 31' 37"
Merkür
Koç
18° 03' 59"
Venüs
Koç
16° 19' 06"
Mars
Balık
20° 31' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 12' 30"
Satürn
Balık
15° 27' 15"
Uranüs
Boğa
21° 40' 52"
Neptün
Balık
28° 31' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
19° 58' 21"
Lilith
Başak
22° 01' 00"
True Node
Koç
15° 35' 19"
Son Güncelleme : 18/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>