Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Disiplinli Ve Kararlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün bağımsızlığına düşkün olabilirsin. Eğer bir ilişki içerisindeysen sevdiğin kişiye vakit ayırmak senin için zor olabilir. Günü onunla birlikte geçirmek zorunda değilsin, sadece onu unutmadığını belli eden bir mesaj atman yeterli olacak bugün.

Şansınıza pek güven duymadığınız bir konuda ortaya çıkacak gelişmeler olumsuz görüşlerinizi değiştirecek. Size çözümsüz görünüp gözünüzü korkutan problemler karşısında oldukça donanımlısınız.

Hedeflerine ulaşmada herkesten farklı bir yol izlemen gerekebilir. Etrafındaki insanlara aldığın kararları açıklamak yerine kendine güvenerek adım atman ve kendi gidiş yoluna güvenmen parasal konularda daha iyi olacak.

Bugün yeni bir diyete başlamak isteyebilirsin. Vücudunun ihtiyacı olan bütün besinleri aldığından emin olmak için bir profesyonele danışmak daha iyi gelebilir. Yediklerine dikkat etmeye başlayacağın bir gün olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hem seni hem de sevdiklerini etkileyen bir haber alman mümkün. Etrafta bir gerilim oluşabilir. Bu gerginliği çözmek sana düşebilir. Yaşanan olayları dikkatle gözlemlemek ve ona göre adım atmak sana daha iyi gelecek.

2 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün fark edilme arzusundasınız. Ancak insanların sizi fark edebilmesi için ekstra hareket etmenize gerek yok. Mükemmel bir enerjiye sahipsiniz ve bu durum insanların gözlerini sizden alamamasına yardımcı olacak. Hoşunuza giden bri hobiye başlamak için harika bir zaman! Kendinizi keşfetmeye hazırsınız.

2 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşamında hırsın sayesinde yapamayacağınyok. Ancak beklentilerinin hemen gerçekleşmesini istemen sabırsız davranmana neden olabilir. Projelerinde veya kişisel hedeflerinde ilerleme sağlama fırsatı yakalayabilirsin. Disiplinli ve kararlı bir şekilde çalışarak başarıya ulaşabilirsin. Ayrıca, güvenilir ve destekleyici insanlarlabirliği yaparak daha büyük başarılara imza atabilirsin.

2 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgilendiğiniz bazı alanlarda araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Bu sizi yaşadığınız stresten uzaklaştıracağı gibi bununla nasıl baş edeceğiniz konusunda da destekleyebilir. Ekve ek gelir gibi durumları düşünebilir, bununla ilgili adım atabilirsiniz.

2 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım alabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınıza da zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Abartılı durumlardan kaçınmalısınız. Hobilerinizle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Değişiklikler sizi rahatsız edebilir.

2 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına olan yardımlarınızı biraz daha kısıtlı tutup içe yönelmenizde fayda var. Kendi istek, dilek ve niyetlerinizle meşgul olmanız size daha iyi gelecektir.

2 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın hiç beklemediğin bir yönde değişiklik gösterebilir bugün. Karşına çıkan bir insan ya dasana hayalini bile kurmadığın imkanlar sağlayabilir mesela. Burcundaki güzel etkilerin sana neler katabileceğini görünce sen bile şaşıracaksın.

2 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bağlantılar kurmak, bir ağaç gibi köklerinizi derinlere uzatmak için iyi bir zaman. Eğlence, yaratıcı çabalar veya romantik ilişkiler yoluyla kişisel ufkunuzu genişletebilirsiniz. Ayrıca bugün, yardımsever veya nazik insanları kendinize çekme eğilimindesiniz ve danışmanlık, anlaşmalar ve müzakereler için özellikle iyi bir konumdasınız. Günün enerjileri işbirlikçi. Başkalarıyla bağ kurmak kolay olabilir ancak kendinizle ilişkiniz asıl odak noktasıdır ve onu geliştirmeye hazırsınız!

2 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal gerilimleriniz çok fazla. Kişisel ilişkilerinizde karşı tarafın istekleri baskın olduğu zaman, kendinizi kıskaç içinde hissediyorsunuz. Sezgilerinizi önemli ölçüde kullandığınız için, farklı yöntemlerle çalışıyorsunuz.

2 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnisyatif almakta tereddüt ediyor olabilirsiniz. Büyük bir hamle yapmadan önce olayların gidişatını görmeyi tercih edebilirsiniz. Sebebinden tam olarak emin olmasanız da girişimleriniz bir şekilde engellenmiş. Sezgilerinize güvenip her şeyi çok fazla sorgulamamak en iyisi olacak. Kestirme diye uçurumun kenarından yürümek yerine bildiğiniz, güvenli ama uzun yolu tercih edin.Bu sene bana olumlu neler getirecek?

2 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak burcu, ilerleme arzun en üst seviyede. Daha anlamlı bir şey arayışı içindesin ve ruhsal, duygusal bir büyüme yaşıyorsun. Sınırsız bolluk seni bekliyor ve hayallerin gerçekleşiyor. Hem kendini hem de başkalarını beslemeyi unutma ve en kötüsünü beklemek yerine olumlu düşünmeye devam et.

2 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. İdealist tavırlarınız başkalarına ters gelebilir fakat bugün çevrenizi her konuda ikna edebileceksiniz. Takdir göreceksiniz.

2 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 21' 43" R
Ay
Akrep
17° 42' 34" R
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
24° 34' 54"
Mars
Balık
25° 42' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 50"
Satürn
Balık
16° 06' 08"
Uranüs
Boğa
22° 03' 07"
Neptün
Balık
28° 44' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 43"
Lilith
Başak
22° 45' 36"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>