Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Zaman Nakittir Dediğin Bir Gün Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün yeni bir insanın etkisini hayatında bulabilirsin. Bu kişinin sana karşı ilgisinin olması ve senin de ona karşı bazı hisler beslemen kafanı karıştırabilir. Bazı duyguları hazmetmek için kendine zaman tanıman gerekecek.

İş hayatınızdapotansiyelinizin farkındasınız ve bu konuda yeni talepleriniz olacak. İkili ilişkilerde kendinize güvenmenizin ve rahatlığınız avantajı ile daima önde olacaksınız.

Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için uğraştığın işlerle çok fazla vakit harcıyor olabilirsin. Parasal konularda kafanın dağınık olacağı ve biraz da yorulacağın bir gündesin bugün.

Vücudunun daha sağlıklı olması için bazı kötü alışkanlıklarından vazgeçmen gerekebilir. Gerek yediklerin gerekse tükettiğin diğer zararlı şeyler olsun, vücuduna giren kötü şeyleri kesmek bugün kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Disiplinli hareketler denilince akla sen geliyorsun. Bugün hayatında yolunda gitmeyen şeylere odaklanabilecek ve bunları çözmek için sağlam bir irade gösterebileceksin. Senin için önem taşıyan konulara özen göstermelisin bugün.

2 Mayıs 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, sanki yapmanız gereken bir şeyi hatırlamıyormuşsunuz gibi garip, rahatsız edici bir duygu bugün sizi rahatsız edebilir. Bunun için kendizi suçlamayın. Sorumluluklarınızı gözden geçirerek her şeyi yaptığınızdan eminseniz yola devam edin. Kafanızdaki düşüncelerden bir süreliğine uzaklaşmak size iyi gelecek.

2 Mayıs 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi isteklerini belirlemen ve yapmak istediklerini ailenle planlamak isteyeceksin. Yakın çevrendeki kişilerle ilgili sorumluluklar konusunda destek arayışında bulunabilirsin. Düzenlemekte zorlandığın işlerde imkansızı başarabileceksin. Kendine ve sağlığına önem göstermen gerekebilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki soğuk rüzgarları dağıtmak isteyebilirsiniz. Bunun kimseye bir faydası olmadığı için mutlu bir ortam yakalamanız da zor olacaktır. Gücünüzü, fikirlerinizi ve imkanlarınızı birleştirmek her zaman olduğu gibi bugün de iyi sonuçlar almanızı sağlayabilir.

2 Mayıs 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda tamamlamak isteyebilirsiniz. Bireyselliğinizi ortaya koymak isteyeceğiniz zamanlar var. İletişim eksikliğinden dolayı içinize kapanabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklardaki artış sizi biraz yorabilir. Akşam saatlerinde kendinizi çok daha hareketli hissedebilir ve sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi bağlamda olabileceği gibi manevi konularda da olabilir ancak yeni tanıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve hemen her şeyinizi paylaşmamaya özen gösterin.

2 Mayıs 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çok farklı şeylerle karşılaşabilirsin. Uzun zamandır görmediğin insanlarla bir araya gelerek hasret gidermek kendini daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Kendini gereksiz yere yormamaya özen göstermelisin.

2 Mayıs 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konudaki ısrarcı ve hatta takıntılı davranışlarınız tükenmenize sebep olabilir. Enerjinizi tamamen bir projeye veya yaratıcı arayışlarınıza veriyor olabilirsiniz ancak böyle tek fikirli bir odaklanma tutkunuzu ve konsantrasyon yeteneğinizi köreltir. Dinlenmek için yeterli zaman almamak, bir makine olmadığınız ve en iyi sonuçları elde etmek için enerjinizi yenilemeniz gerektiğinden yaratıcı blokları yolunuza atabilir. Kendi yüksek standartlarınızı karşılamak için, sorumluluklarınızı boşa harcamanın ve kişisel bakım için zaman eklemenin bir yolunu bulun. Unutmayın, bu bir ödül değil tamamen bir gereklilik!

2 Mayıs 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal davranmak istemediğiniz halde, bugün her şey üstünüze gelecek. Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Detayları gözden geçirmelisiniz.

2 Mayıs 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

2 Mayıs 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer hayatınızda önemli gelişmeler için adım atabilirsiniz. Maddi olarak güçlenebilirsiniz. Dengede olmak sizin için önemli olacak. Seyahatte, eğitimde, iletişimde bazı aksilikler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

2 Mayıs 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostlarınızın da katılacağı bazı ortamlarda kendinizi ispat edeceksiniz. Hayallerinizi vurgulayacak konuların gündeme gelmesiyle motivasyonunuz olumlu bir şekilde artıyor. Araştırdığınız konuların size yarar yerine zararı olabilir.

2 Mayıs 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 03' 01"
Ay
Akrep
23° 00' 01"
Merkür
Koç
26° 24' 12"
Venüs
Balık
21° 28' 04"
Mars
Balık
04° 52' 53"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 14"
Satürn
Balık
13° 17' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 24"
Neptün
Balık
27° 48' 16"
Plüton
Kova
01° 49' 27"
Chiron
Koç
18° 47' 13"
Lilith
Başak
19° 47' 03"
True Node
Koç
15° 35' 58"
Son Güncelleme : 29/03/2024 09:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>