Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Özenlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün etkili olan ve çok kolay hissedilemeyecek derecede yavaş hareket eden bazı enerjiler var. Ancak, bu enerjiler size en çılgın hayallerinizi ortaya çıkarmanın anahtarını sunuyor. Hayal dünyası sizin gerçekliğiniz olabilir, fakat bir seferde yalnızca küçük, ince bir adım olabilir. Pes etmeyin. Bir şeyleri alışılmadık şekillerde çözmeye odaklanın. Yapabileceğinize inandığınız sürece, en nihayetinde kalbinizin istediği herşeyi elde edeceksiniz.

Bugün her tür grup aktivitesinde başarılı olacaksınız. Sunum yapma durumunuz varsa, kendinizi güzelce ifade ederceksiniz. İnsanlar fikirlerinize hevesli yaklaşacak ve destekleyici olacaklar. Kendinizi pazarlamak ve satış yapmak için iyi bir gün. Kendinizi ortaya koyun ve network kurun. Bugün bazı önemli profesyonel temaslarda bulunabilirsiniz, bu yüzden kartvizitinizi yanınızda taşıyın!

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan iki kat kazanç sağlarsınız.

Birçok yönden bugün başlangıçları temsil ediyor. Eski bir arkadaşın hayatına yeniden girip hem iyi hem kötü anıları önüne getirebilir. Kaygılanma – onları güzelce serbest bırakacaksın. Ayrıca tutkulu olduğun alanlarda belirli hedefler olan bir grupla da kaynaşabilirsin ve yeni dostlar edinebilirsin. Birçok sürpriz karşına gelecek!Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hesap kitap işlerine daha fazla odaklanabilirsin. Genel olarak kendine bir bütçe ve bir harcama planı çıkarman olası. Tam olarak ne noktada durduğunu görerek hareket edebilirsin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda kendinizi mutsuz veya mutsuz bir durumda kapana kısılmış hissettiyseniz, Başak ayı gökyüzünde bir dizi hoş olmayan açıdan hareket ederken bu sizi ruhsal olarak üzmeye başlayabilir. Özellikle hem Merkür hem de Venüs şu anda geri harekette olduğundan, tezahür oyununuz veya sezginiz son zamanlarda hissettiyse sabırsızlanmamaya çalışın. Mali darbeler ve beklenmedik maliyetler sizi her zamankinden daha umutsuz hissetmenize neden olabilir, ancak banka hesabınızın zamanla yenileneceğini unutmayın. Harcayacak paranız olsa bile, şu anda duygusal harcamalardan kaçınmalısınız, çünkü her şey söylendiğinde ve yapıldığında sizi daha iyi hissettirmesi olası değildir.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keskin tavırların, etrafındaki kimselerle zıtlaşmanı tetiklese de kalp kırmamaya özen göstereceksin. Ay, saat 11’den 17’ye kadar boşlukta hareket edecek. Planlarında olmayan telefon görüşmeleri kafanı karıştırabilir. Kilo aldığını düşünüyorsan, yeni bir diyet programı araştırmaya karar verebilirsin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi yalnız hissetmeniz birlikte vakit geçirmenize yeterli olmayacaktır. Aslında hissettiğiniz yalnızlığın sizin içinizde büyüttüğünüz bir şey olduğunun farkına varın. Bu duyguyu aşmak için gerekli uzmanlardan destek almaktan çekinmeyin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi krize sokan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklı konular gündeminizi etkileyebilir. Finansal olarak değişik alternatifler üretmeniz gerekebilir. Bazı işlerinizi bitirme noktasına gelebilirsiniz. Sıkışıklıklar oluşabilir. Sakin olmalısınız. Akşam saatlerinde farklı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Riskli konulara yönelmeyin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı fikirler ve yeni iletişim yolları aniden sizin aklınıza geliyor. Fikirlerinizi iletmek için sezgilerinizi kullanın.

20 Ocak 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün canınızın istediğini yapmaktan çekinmeyin. Nihayet ayağa kalkıp ne hissettiğini söyleme sırası artık sizde. Başkalarının sizi olmak istemediğiniz yerlere sürüklemesine müsaade etmeyin. Yapmanız gereken ise keskin zekanızı kullanarak derinlemesine araştırma yapmak ve olağanüstü görüşlerinizi başkalarıyla paylaşmak. Hareketleriniz bir parça gerginliğe neden olursa hiç şaşırmayın ama yine de bunun sizi doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin.

20 Ocak 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü atmosferi biraz bunaltıcı bulabilirsiniz. Bir süredir kaçınıyor olabileceğiniz bazı önemli sorularla ilgilenmenin zamanı geldi. Evdeki hayatınıza bir göz atmak ve son zamanlarda hayatınıza giren olumsuz şeyleri değiştirmek için neler yapabileceğinizi görmek özellikle önemli olabilir. Uzlaşma iyi bir şey olabilir, ancak değerleriniz ve inançlarınız pahasına değil.

20 Ocak 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Kombinasyon burcunuz Başak’ta ilerleyen Ay, ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerle mantıksal yaklaşımlar içinde olacağınızı gösteriyor. Çevre desteği önemli.

20 Ocak 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

20 Ocak 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Parasal konularda rahat bir akışa geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde yurt dışı bağlantılı işler ya da eğitim konuları gündeme gelebilir. Başlangıç adımları için uygun bir gün. Ancak daha büyük adımlar için biraz daha bekleyin.

20 Ocak 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsten yeni biri ile duygusal birlikteliğe başlayabilirsiniz. Kararlı tavrınız aşk hayatınızın düzene girmesinde büyük rol oynayacak. İş yerinde önceden yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu olay önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişecek. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Uyku bozukluğu nedeniyle konsantrasyon eksikliği yaşayabilirsiniz.

20 Ocak 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 52' 52" R
Ay
Terazi
29° 04' 38" R
Merkür
Koç
16° 08' 38"
Venüs
Koç
22° 42' 25"
Mars
Balık
24° 31' 44"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 46"
Satürn
Balık
15° 57' 32"
Uranüs
Boğa
21° 58' 01"
Neptün
Balık
28° 41' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 27"
Lilith
Başak
22° 35' 29"
True Node
Koç
15° 38' 49"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>