Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Beklentilerinden Yana Şanslısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün hoşlandığın kişinin kalbini kazanmak için aklına farklı fikirler gelebilir. Bu kişinin ilgisini kazanmak için normalden farklı düşünmen gerekiyor. Ve bugünkü enerjiyi bu şekilde kullanırsan, çok güzel muhabbetler seni bekliyor olacak.

Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle yarar görmek, sizi daha başarılı bir insan haline getiriyor.

Parasal konularda kararsız kalabileceğin bir gün. Masrafları kısmak ve daha fazla para kazanmak hedefin olsa da bazen bunu nasıl başaracağını düşünürken kendini yorabiliyorsun. Bugün bu tür konularda kendi üstüne çok gitmeden, dikkatlice hangi fırsatın sana daha iyi sonuçlar getireceğini düşünmelisin.

Uykunu iyi alman gereken bir gündesin. Vücudunu dinlendirmek ve sindirim sistemini yola sokmak için uykuya dikkat etmen gerekiyor. Bugün olabildiğince dikkat et uykuna, etkilerini en kısa zamanda göreceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duyguların yoğun olacağı bir gün. Ayrıca sevdiklerinle vakit geçirmek için ekstra çaba sarf edebilirsin bugün. Sevdiğin insanlara yemek hazırlamak, onları mutlu etmek için ufak tefek harcamalar yapmak genel olarak seni daha iyi hissettirecek.

20 Ocak 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün sezgilerinize her zamankinden daha fazla güvenmeniz gereken bir gün olacak. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için işlerinizi bir süreliğine ertelemeyi deneyebilirsiniz. Bugün kendinizi daha hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere daha özverili olacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz.

20 Ocak 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün herkesin gözünün, üstünde olduğunu hissedebilirsin. Bu durum egonu okşarken sevgilinin ufak çaplı kıskançlık krizleri geçirmesine de neden olabilir. Beklentilerin konusunda şanslı günündesin. Özellikle yeni birarayışı içinde olan bir Oğlak burcuysan mutlaka özgeçmişini güncelle ve başvurularda bulun. Güzel geri dönüşler alabilirsin. Şans senden yana!

20 Ocak 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde sadeceyapma şeklinizle değil psikolojiniz ve bıraktığınız etkiyle de bir yerlere gelebilirsiniz. Bugün bu düşünceleri aklınıza iyice yerleştirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı işlevsel şekilde kullanmak konusundaki becerilerinizi konuşturmalısınız.

20 Ocak 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel anlamda daha fazla ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir. Sizi bunaltan bazı işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek için daha fazla çalışmanız gerekebilir. Duygusal olarak zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı çatışmalar ortasında kalabilirsiniz. Adalet arayışınız ve başkalarını da koruma isteğiniz bugünlerde müdahil olmamanız gereken işlere sizi sürükleyebilir.

20 Ocak 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hesap kitap işlerine daha fazla odaklanabilirsin. Genel olarak kendine bir bütçe ve bir harcama planı çıkarman olası. Tam olarak ne noktada durduğunu görerek hareket edebilirsin.

20 Ocak 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlar, sizin için doğru olmayan bir şeyle ilerlemeniz için sizi zorluyor olabilir. Size bir fırsat sunulabilir ve çevrenizdekiler bunu değerlendirmenizi isteyebilir, ancak siz bu konuda tereddütlü hissedebilirsiniz. Sezginiz size bir şeyin iyi bir uyum gibi gelmediğini bilmenizi sağladığında, ona dikkat edin. Kaç kişi seni kışkırtıyor olursa olsun, sana ulaşmalarına izin vermeyin. Bunun yerine içinize bakın ve iç sesinize güvenin.

20 Ocak 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusallığın ön planda olduğu bir gündesiniz ve sezgileriniz çok fazla çalışıyor. Olaylara yorum getirirken, geçmiş tecrübelerinizden faydalanmayı unutmamalısınız. Çevrenizde size karşı özel duyguları olan kişiler var.

20 Ocak 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

20 Ocak 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Kendinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar; kariyer, fiziksel değişimle ilgili olabilir. Saat 20:32’den sonra; duygusal olarak içe çekilebilir, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Felsefe, inanç konularında kendinizi geliştirebilirsiniz. Seyahat etmek iyi gelecektir. Kapalı alanlarda kalmanızı tavsiye etmiyorum. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

20 Ocak 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsten yeni biri ile duygusal birlikteliğe başlayabilirsiniz. Kararlı tavrınız aşk hayatınızın düzene girmesinde büyük rol oynayacak. İş yerinde önceden yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu olay önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişecek. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Uyku bozukluğu nedeniyle konsantrasyon eksikliği yaşayabilirsiniz.

20 Ocak 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 05"
Ay
Akrep
24° 53' 28"
Merkür
Koç
26° 28' 14"
Venüs
Balık
21° 39' 24"
Mars
Balık
05° 00' 01"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 11"
Satürn
Balık
13° 18' 22"
Uranüs
Boğa
20° 39' 49"
Neptün
Balık
27° 48' 37"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 45"
Lilith
Başak
19° 48' 04"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>