Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Detaycı davranıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün içgüdülerinize kulak verin. Sezgileriniz yüksek olabilir. Biriyle ilgili bazı doğru izlenimler alabilirsiniz. Birinin gizli isteklerini görebilir ya da birine karşı empati kurabilir ve kalbinin kırık olduğunu anlayabilirsiniz. Doğal sezgilerinize şans verin onları iyi bir şekilde kullanın. İzlenimlerinizi ifade etmenizin birilerine yardımı dokunabilir.

Evinizin bir üyesiyle ilgili endişeler bugün sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi gitmiş ve bu kimseye söylenmemiş olabilir, ya da muhtemelen kendisini herkesten uzaklaştırıyor ve üzgün görünüyor olabilir. Arkadaşınız muhtemelen temel olarak iyi durumda ve ev içinde değil de ev dışından birisine üzülmeye yatkın. Bırakın o kendisi için en iyi olanı yapsın. Zamanı geldiğinde sizinle paylaşır.

İçinizdeki coşku yeni bir özgüven duygusuyla artıyor. Grup aktiviteleri ve diğer sosyal etkinlikler size değerlikontakları getirecek insanlarla iletişim kurmanızı sağlayabilir. Hedeflediğiniz amaçların sonunda somutlaştığını görebilirsiniz ve bu da size inananların çabasıyla olacak. Şanslı bir gününüzdesiniz, aynı zamanda da eğlenceli. Tadını çıkarın!

Her zamankinden daha da optimist ol. Yoğun duyguların tarafından çıkmaza girmiş hissetmemen önemli. Eğer öyle hissedersen, önemli şeyleri görüş açından kaçırabilirsin. Gerçeklik ve aranda sağlıklı bir ilişki sürsün. Aklının bir karış havada olduğunu fark edebilirsin ve bir başka dünyaya yavaş yavaş kaymakta olduğunu görebilirsin. İzlediğin yoldan sapmamalısın.Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşluktaki Ay, 00:18'de Balık burcuna geçiş yapıyor. Bir hayli sosyal olacağınız bir gün sizleri bekliyor. Kardeşlerinizden, kuzenlerinizden davetler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda yeni başlangıçlar için hazırlıklar yapabilirsiniz. Ay-Uranüs arasında oluşan olumlu açı sayesinde bugün hiç aklınızda olmayan güzel sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu gönül ilişkinizle ilgili de olabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaycı davranıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Başkalarının sorumluluğunu almaktan sıkıldığını fark edeceğin bir gün. Üst üste gelen aksilikler sinirini bozduğu için yoğun duygusallık yaşayabilirsin. Duygularındaki değişimle birlikte karar vermekte de zorlanıyorsun. Bugün kesin kararlar almamak ve düşünmek için ideal bir gün. İlişkinde detaycı davranman sevgilini yorabilir. Eğer bekâr bir Oğlak isen sosyal çevrenden birisi ile yakınlık kurman, birilerinin kıskançlık duymasına sebep olabilir. Eğitimi devam eden bir Oğlak burcuysan hedeflerine ulaşmak için biraz daha çabalaman ve motivasyonunu koruman gerekebilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır beklediğiniz bir haber ya da iletişim kurmak istediğiniz kişi ile görüşme yapabilirsiniz. Akrabalarınızı biraz daha idare etmeniz gerekiyor olabilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akışta kalmaya özen gösterin.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel alanınızı korumak adına aktif çaba göstermeniz gerekebilir. Bir çok arkadaşınız size tekliflerle gelebilir ancak yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi savunma ihtiyacınızı artan hırsınızla dengeleyin. Her iki durumla karşılaşabilirsiniz. Başkalarını yıkmaya çalışırsanız mağlup olacaksınız. Başkalarıyla işbirliği yapın ve arzularınız yerine getirilecektir. Eğer ölü rolü oynarsanız, düşmanlarınız hayatınızı dayanılmaz hale getirebilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir tatil rezervasyonu yaptırmak veya uzun bir yolculuğa çıkmak için harika bir gün, özellikle de tatilin yaşamınız üzerinde derin bir etkisi olacağını düşünüyorsanız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylardan etkilenmeniz mümkün. Ancak, huzursuzluğunuz geçici. Kendinizi çabuk toparlayacak ve dikkatinizi yapmakta olduğunuz işlerinize yönelteceksiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olduğu için sorunları aşabilirsiniz.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evlilikler ve ortaklıklar için oldukça güzel bir gün. Coşkulu, enerjik ve ilişkiye yön verebilecek kapasitedesiniz. Bugün ilişkiler adın sırtlamayı becerdiğiniz konular duygusal anlamda güvende hissetmenizi sağlayacaktır. Kariyer hayatınızdaki fırsatları değerlendirebilmek istiyorsanız biraz daha politik olmak durumundasınız.

20 Temmuz 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; sabah saatlerinden itibaren karar almakta zorlanabilir, şartların belirsizliğinden dolayı programını uygulayamayabilirsin. Ancak bir yandan da çevrendekileri konuşmalarınla sakinleştirebilir, sezgilerine de kulak vererek onlara fikir verebilirsin. Kısa bir yolculuk planlamak keyfini yerine getirebilir.

20 Temmuz 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 51" R
Ay
Balık
02° 57' 24"
Merkür
Koç
18° 10' 20"
Venüs
Boğa
04° 19' 42"
Mars
Koç
01° 48' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 19"
Satürn
Balık
16° 48' 35"
Uranüs
Boğa
22° 30' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Başak
23° 38' 15"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>