Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sıkıntılarını paylaşıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün kendinizi çok duygusal insanlarla uğraşırken bulabilirsiniz. Ailenizi ya da kardeşinizi ziyaret edebilirsiniz. Bir aile toplantısında, bazı yoğun duygusal anlar yaşanabilir. Ne söylendiğine dikkat edin, çünkü önemli. Bugün havayı yumuşatmak ve bir şeyleri derinlemesine incelemek için bir fırsat olacak. Sevgi ve sabırla kalpler açılacak ve iyileşme süreci başlayacak.

Birisiyle işbirliği yapma havasında olabilirsiniz. İş yerinizde, kendinizi kafa karıştırıcı bir projenin ortasında bulabilirsiniz. Belki de dışardan bir bakışın faydası dokunabilir. Daha fazla deneyime sahip biriyle konuşmaktan korkmayın. Karşılığında onlara ihtiyaç duydukları bir konuda yardımcı olabilir ve keyifli bir enerji alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla ilgili şüpheler bugün başınızın belası olabilir. Bu kişi size para mı borçlu? Size iyilik yapacağına söz mü vermişti? Birine ihtiyacınız mı var? Arkadaşınız güvenilir mi? Bu sorulara cevap bulmanın en iyi yolu geçmişteki davranışlarına bakmak. Eğer geçmişte güvenilmezdiyse, yine öyle olabilir. Bu nedenle, başka birisine dikkatinizi verin. Bugün en azından bu kişi hayatınızdan çıkmış oldu.

Günün enerjisi arkadaşların arasındaki popülerliğini ön plana çıkarıyor. Gökyüzündeki geçişler enerjini ve tutkunu olumlu etkiliyor olacak; böylece insanların sana yakınlaştığına tanık olacaksın. Hatta insanların sana saygı duymaya başladığını fark edebilirsin. Bu tarz dikkate değer popülerite sana kendini özel ve şanslı hissettirebilir. Öte yandan, olduğunu bildiğin kişiden daha iyi olduğunu düşündürebilir de. Bugün kendini kaybetmemeye ve çok heyecanlanmamaya dikkat et. Günün etkisini en iyi şekilde değerlendir.Genel olarak duygular bugün bir roller coastera binmiş gibi hissettirecek, insanların duyguları (kendi duyguların da dahil) yüksekten alçağa doğru düşüşe geçiyor gibi olacak. Diğer insanların duygularını hizaya sokmak için gerekli olan şey yanızca biraz ekstra özen ve dikkat. Onlar sizi havaya uçurmak için hazır olacaklar, ama onlar için endişelerinizi dile getirdiğiniz için biraz şaşkınlar. Samimiyet bugünün en iyi politikası olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünde uzanan gün, senden kendini göstermeni istiyor! Bir toplantı mı planladın? Sahneye mi çıkacaksı? Yoksa partnerine bir şey ilan etmek için planlar mı yapıyordun? Bugün, seni korkutan meseleler bu tarz olabilir. Endişeli olduğunu itiraf etme hakkına sahipsin fakat zaferinin ne kadar güzel olacağını bir düşün ve buna odaklan!

21 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün genelinde hareketine Balık burcunda devam ediyor. Ay'ın sabah saatlerinde Jüpiter ile kurduğu sert kontak nedeniyle eğitim hayatınızda işinizi şansa bırakmayın. Kardeşlerinizle aranızdaki sorun büyüyebilir. Venüs ve Plüton arasında oluşan karşıtlık nedeniyle evlilik ve ilişki hayatınızda ciddi anlamda zorluklar yaşayabilirsiniz. Kontrolcü tavırlar ilişkinizde sorunlar yaratabilir. Öğlen olunca Merkür Güneş'in kalbinde oluyor. Hayatta sorun yaşadığınız düzeltmek istediğiniz hangi konu varsa dileklerinizi içten dileyin, gerçekleşebilir.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkıntılarını paylaşıyorsun!Ay, değişken burç etkisinde! Zevkine ve güzellik anlayışına güvenmen dekorasyon ve mimari konularına yönelmeni sağlayabilir. Öğrendiğin bilgileri, günlük hayatına da uygulamak isteyebilirsin. Sevgilinle aranı düzeltmek istedikçe işler hepten karışıyor. Yaptığın hatanın farkında olman yeterli gelmeyebilir. Senden giderek uzaklaştığını gördükçe ortak arkadaşlarından yardım istemen yararlı olacak. Kardeşlerin arayıp sormamandan dert yanabilir. Ailenin sana söylediklerini kestirip atmak yerine onları dinlemelisin. Bozuk eşyaları tamir ederken ani hareketlerden kaçınman gereken bir gün.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

 Alacağınız haberler keyfinizi yerini getiriyor olacak. İlişkilerinizde radikal kararlar verirken biraz daha sakin olmalısınız.

21 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün içinde bulunduğunuz gruplar ve arkadaşlıklar açısından daha çok şey paylaşabilirsiniz. Yaratıcı ya da sanatçı kişilerle, arkadaşlarla bir araya gelmek de mümkün.

21 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler çok hoş gelişecek. Geriliminizikonularına yöneltebilir, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. İsteklerinizin giderek yoğunlaştığı bu devre içinde sakin ve kararlı davranmayı başarırsanız isteklerinizi elde edebilirsiniz. Fazla sorumluluk almayın.

21 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

21 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haritanız size bazı korkularınızla yüzleşmenizi söylüyor. Onlarla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Ancak onları halının altına süpürmek ve yokmuş gibi yapmak onları uzaklaştırmaz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeteneklerinizden sakın şüphe etmeyin. Kafanızdaki deli sorular hayatı yanlış sorgulamanıza neden olur. Seyahatlerde eşyalarınıza sahip çıkın. Hırsızlık mağduru olmayın. Kredi kartınızı internet üzerinden kullanmayın. Şifrelerde karışıklık olabilir. Kardeş ve yakın akrabalarla görüşüp işleri halletmeyi yarına bırakın.

21 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

21 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Oğlak burçları için oldukça güzel bir gün. Duygularınızı dizginleyemeyeceksiniz. Sevgi ve aşk enerjisinin Oğlak burçları için önemi artıyor. Kardeşlerle ilgili ani gelişmeler söz konusu olabilir. İsteklerinizi sürekli kontrol etmemelisiniz.

21 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; düşüncelerini duygularınla harmanlayabilecek, sezgilerinin de yardımıyla bugün yaşanacakların üstesinden gelebileceksin. Üzerinde çalıştığın anlaşmalar, yapacağın görüşmeler veya almayı düşündüğün eğitimlerle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yakın ilişkide olduğun kişilere duygularını açabilirsin.

21 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 03' 15" R
Ay
Balık
03° 03' 22"
Merkür
Koç
18° 10' 34"
Venüs
Boğa
04° 20' 13"
Mars
Koç
01° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 25"
Satürn
Balık
16° 48' 37"
Uranüs
Boğa
22° 30' 09"
Neptün
Balık
28° 59' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 39"
Lilith
Başak
23° 38' 17"
True Node
Koç
15° 21' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>