Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Bütçeni Aşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün yeni bir rol üstleniyor gibi hissedebilirsiniz. Her zaman bir bukalemun gibi davranabilme yeteneğiniz var çünkü çeşitli şekillerde hareket edebilen doğuştan bir oyuncusunuz. Bugün kişisel hayatınızda bir değişiklik yapmak için istekli olabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni bir şeye başlama mı istiyorsunuz? Sevgilinizle karşı daha farklı bir şekilde davranmaya başlayın ve işleri biraz karıştırma konusunda cesaretli olun!

Alışkanlıklarınızın ve davranışlarınızın dökümünü yapmanız önemlidir. Geliştirmiş olduğunuz belirli yollara bakın ve sizin için çalışanlar ve çalışmayanlar için notlar alın. Muhtemelen, bu rutinden kurtulmak için güçlü bir dürtü hissedeceksiniz ve kendinize yeni fırsatlar yaratmak için yeni yollar bulabilirsiniz. Bir çok açıdan boşa kürek çektiğinizin farkında bile olmayabilirsiniz. Hiç bir yere çıkmayan yollarda enerjinizi tüketmeye devam etmeyin.

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Bugün maddi şeylere odaklanman gerekiyor. Duygularını biraz sınırlandırılmış bulabilirsin ama güzel ve konforlu ortamlarda neşeni bulabileceksin. İnsanların her zamankinden daha eleştirel olduğuna tanık olursan şaşırma. Ağızlarından yardım amaçlı çıkan kelimeler sana acı verici gelebilir. Olumlu bir bakış açısı ve tutum geliştirmeye çalış; aksi takdirde kendi kendine acıyarak gittikçe olumsuzluğa gömülebilirsin.Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

22 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısındahayatında ve ilişkilerinizde daha kontrollü olmaya önem verebilir, planlı hareket etmek isteyebilir, uzun vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz. Dış görüntünüze önem verebilir, değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son mesai gününde yorgun olman seni fazlasıyla etkileyebilir. Mesai saatlerinin bitmesi için adeta saat sayarken, alacağın bir telefon bütün enerjini geri kazanmanı sağlayabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle baş başa romantik bir gece geçirmek isteyeceksin. Beklemediğin harcamalarının ortaya çıkması, bütçeni aşmana neden olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza gereken önemi göstermiyorsunuz. Yoğun çalışma temponuzdan feragat ederek kendinize özen göstermelisiniz. İşinize verdiğiniz değeri sağlığınıza da vermelisiniz. Bugünarkadaşlarınızla gergin diyaloglar kurmaktan çekinmeli ve kalp kırmamaya özen göstermelisiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların daha rahat akacağı bir gündesiniz. Keyif aldığınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek için organizasyon yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde duygusal bir karmaşa hissedebilirsiniz. Kararlarınızda değişiklikler olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizle ilgili olumsuz ve karamsar olmamak için bilinçli ve istekli çaba göstermelisiniz. Önümüzdeki günlerde problemlerin hafiflediğini göreceksiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle biraz eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Onlarla kısa bir yolculuk yapmaya karar verebilirsiniz. Şehir dışına çıkmaktan ve yeni bir yere gitmekten keyif alabilirsiniz. Çocuklarınızı bir lunaparka götürün ve gününüzü hız trenine binerek geçirin. Ya da size en yakın sirki bulun ve oraya gidin. Evden uzaklaşmamaya karar verebilir ve birlikte bir tur minyatür golf oynamaktan zevk alabilirsiniz. İnsanların rahatlamasını ve yakınlaşmasını sağlayacak aktiviteler bulmaya çalışın.

22 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Risk almanın finansal etkisi şu anda sizi endişelendirebilir, düşündüğünüz bir planı dile getirebilmeniz bile kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilir. Seçeneklerinizi değerlendirirken, önce durumun tamamını gördüğünüzden emin olun. Sizin lehinize çalışan, kolayca görünmeyen faktörler olabilir ve bunlar bir riski sizin için daha az tehlikeli hale getiriyor olabilir.

22 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçtenliğinizin size kazandıracağı prestiji inkar edemezsiniz. Bugün duygusal yönlerinizi saklayarak kendinizi daha mantık çerçevesi içinde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Maddi konuları düşünmek zorunda kalacaksınız.

22 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

22 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamın her alanında daha sağlam adımlar atmayı amaçlayabilir ve olgun yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Sizin yararınıza olabilecek gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir gün. Doğru noktalara değindiğiniz sürece herhangi bir sorun ve sıkıntı yaşamadan günü tamamlama ihtimaliniz var. Ayrıca, ortaya koyacak olduğunuz tavırlarınızın ve yaklaşımlarınızın da beğeni kazanma ihtimali var.

22 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaprisler, inatlaşmalar, küçük küskünlükler aşk hayatınızı fazlasıyla zedeledi. Önümüzdeki günlerde ilişkinizi sarsacak bir sorun yaşayabilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olun! Ek birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde olumlu netice alabileceksiniz. Hemen, hemen herkesle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz. Stres yaratan işlerden uzak durun

22 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 07' 54" R
Ay
Balık
19° 03' 51"
Merkür
Koç
18° 50' 50"
Venüs
Boğa
05° 42' 20"
Mars
Koç
02° 40' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 02"
Satürn
Balık
16° 54' 15"
Uranüs
Boğa
22° 33' 59"
Neptün
Balık
29° 01' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 21"
Lilith
Başak
23° 45' 41"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 04/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>