Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Evinin Aurası Değişiyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Fikriniz ve bakış açınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir. Belki sevgilinizle aynı görüşte değilsinizdir ve bir şeylere sizin baktığınız pencederen bakmıyor olabilir. Sinirlenmemeye ya da üzülmemeye çalışın. Bu durumda kesin bir yargı yok, yani bir kişinin bakışının "doğru" olması gibi bir şey söz konusu değil. Uzlaşma, iletişim ve sabır sizi bugün sınayan şeyler olabilir.

Yenigirişimleri başlattınız mı? Son on gündür üzerinde çalışıyor musunuz? Bugün ÜZERİNDE daha da ilerlemeyi planlıyorsunuz. Şu anda bir araya getirdiğiniz bulmacanın bir parçası eksikmiş gibi görünüyordu, ve o parça görünüşe göre hiçlikten varolacak aniden ortaya çıktı. Bu şaşırtıcı gün için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Kendi ruhsal dengesizliğin bugün seni uğraştırabilir. Gezegenlerin etkileri sebebiyle dengenin en uçları yaşadığına tanık olabilirsin ve bununla başa çıkmanın bir yolunu bulmalısın. Bunun geçici olduğunu düşün ve her şeyi bir bütün olarak gör. Yarın tekrar eski haline döneceksin. Dahası, eğer kendini meşgul edersen bugün daha da hızlı geçer!Bugün sezgilerinizin kuvvetli olması ve psişik güçleriniz etrafınızdakilerle yapacağınız ilginç sohbetleri beraberinde getirebilir. İnsanların düşünceleri, duyguları ve arzularına dair sezdikleriniz onları hayrete düşürebilir. Kendinizi ifade etmeye her zamankinden daha meyilli olabilir ve bu esinin bir kısmını yazı yazmak, konuşmak ya da başka bir biçimde içinizi dökmek için kullanabilirsiniz. Bu aralar okumak da size çok faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşlere bu kadar duygusal yaklaşmak yerine biraz felsefi açıdan bakın. Herkesin sizin ensenizde olduğuna dair sürekli bir korkunuz var. Önemsiz şeyleri zihninizde büyütüyor olmanız kuvvetle muhtemel. Arkadaşlarınızı düşüncelerinizi geri yansıtan birer ayna olarak kullanın. Bu yeni bakış açısı sayesinde durumu daha iyi kavrayabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde ve finansal konularda risk almaya, fevri davranmaya daha açık olabilirsiniz. Fakat güvenliği birincil planda tutmalı ve pişman olacağınız adımları atmamalı, pişman olacağınız sözler sarf etmemelisiniz. İlişkilerde zıtlaşmaları dilediğinizde sonlandırabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son dönemlerde maddi konularda herhangi bir kaygı taşımıyor olman, düşündüğün değişiklikleri gündeme getirecek. Evinin dekorasyonu ile ilgili ufak tefek dokunuşlar ile evinin aurası değişebilir. Aşk ve sevgi gezegeni Venüs, bugün itibariyle toprak burcunda konumlanmaya başlıyor. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinden gelecek güzel haberler, neşeni daha fazla artırabilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgunluğunuzu atmak istemeniz sizi tatil planı yapmaya yönlendirebilir. Bu süreci planlarken konforunuz önceliğiniz olmalı ve tatilde mental olarak dinlenmeye özen göstermelisiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıç yapmak için sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Bedeninizi ilgilendiren konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili konularda yorucu koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi iyi hissedebilmek için net kararlar almanız gerekebilir. Mesleki konularda üstlerinizle tartışma içerisinde olmamaya çalışın.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde geçici bir mesafe ve problemli davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu etkinin geçmesinin ardından ilişkilerinizde keyifli ve mutlu bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

22 Temmuz 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinize farklı bir açıyla yaklaşmak, yeni kültürler ve felsefelerle tanışmak, hayatınızı zenginleştirmekle birlikte bazı çelişkilerinizin de kaybolmasını sağlayacaktır. Başkalarının tecrübelerini hayatınıza katmak bunun için kısa bir yoldur.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu günler içindesiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazen partneriniz ile tartışsanız bile birbirinizi çok seviyorsunuz. Finansal olarak iyi bir durumdasınız veyerinizde yükselmeye devam ediyorsunuz. Renkli kişiliğiniz ile çevrenizdeki insanlara çok iyi geliyorsunuz.

22 Temmuz 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bulunduğunuz ortamın şartlarından istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. İşlek zekanız sayesinde bir takım engelleri aşacaksınız. İşinizle ilgili yaşadığınız olumlu gelişmeler, sizi çevrenize karşı farklı kılıyor. Keyfiniz yerine geliyor.

22 Temmuz 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 52" R
Ay
Başak
17° 08' 34"
Merkür
Koç
17° 13' 44"
Venüs
Koç
18° 21' 56"
Mars
Balık
21° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 14"
Satürn
Balık
15° 37' 07"
Uranüs
Boğa
21° 46' 19"
Neptün
Balık
28° 34' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 11"
Lilith
Başak
22° 12' 03"
True Node
Koç
15° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>