Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Stilini Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve romantizmle ilgili meseleler bugün oldukça kafa karıştırıcı olabilir ve şu anki durumda güçlü kuvvetlerin bir zorluk oluşturduğunun farkında olmalısınız. Bu enerjinin sonucunda ortaya çıkan olayların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Unutmayın ki, bu da geçecek ve işler yine netleşecek. Şu an sadece arkanıza yaslanıp bir şeyleri derinlemesine incelemelisiniz.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Bugün bir kişiyle heyecanlı bir ortaklık oluşturabilirsiniz. Bu,ortamındaki bir anlaşma olabilir. Belki de, başka bir şirket veya kişiyle işbirliğine karar verebilirsiniz. Kaynakları paylaşıp, güçlü bir ortak çaba oluşturabilirsiniz. Fikirlerinizin masada kalmasından korkmayın. Geride durursanız, bu kişi sizin gerçekten ilgili olmadığınızı düşünebilir. "Birleşme" için harika bir gün!

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Bugün sabrınız sınanacak. Hayatınızda bazı büyük değişiklikler yapmaya başladınız. Başkalarının olumsuz tepkileri sizi şaşırtabilir. Elbette hayatınızın olumlu yönde değiştiğini görebiliyorlar. Başkalarının destek ve cesaretini almak zor değil ancak sizi yolunuzdan etmelerine izin vermemelisiniz. Başarılı olmak zorundasınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde çalışma hayatı, sorumluluklar ve zorunlu işler gündemde olabilir. Emek vermeniz ve çaba sarf etmeniz gereken durumlar içinde olabilirsiniz. Beslenmenizi düzenli yapmaya özen gösterin. Stres, mide hassasiyetlerine sebebiyet verebilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlardaki tavırların ile fark etmesen de yakınındaki bazı kişileri kırmış olabilirsin. Bu durumun yol açtığı kırgınlıkları gidermek isteyeceksin. Aile içerisinde yaşanan sürpriz gelişmelerin haberlerini gün içerisinde alabilirsin. Uzun zamandır yurtdışına çıkmaya dair planların varsa harekete geçmeye karar verebilirsin. Saçlarında değişiklik yapmayı düşünürken, rengini de değiştirmek isteyebilirsin.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. İletişim konusunda denge sağlamaya çalıştıkça titizlik olgusunu fazlaca abartmanız dengenin bozulmasına neden olabilir. Hayalleriniz ile hedeflerinizi karıştırmamalısınız. Hayallerinize, hedeflerinize odaklanarak ulaşabilirsiniz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında düşüncelerinizi hayata geçirmek zor değil. Ancak öğle sonrasında bazı zaman alan işler, uğraşlar da söz konusu olabilir.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğer yenilmez olduğunuzu düşünüyorsanız, işbirliğinde, bütçenizle ilgili veya yaralanma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz. Geleceği stratejik şekilde planlayın.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duyguların yoğun yaşandığı bir gün, dolayısıyla soğukkanlılığınızı korumaya özen göstermelisiniz. Hiçbir münakaşaya dahil olmamaya bakın ve ne zaman biri sizi tartışmaya çekmek için fikrinizi soracak olsa yansız bir 'Teşekkürler, düşünürüz' ile yetinin. Muhtemelen yaşça büyük ve deneyimi daha fazla olanlar haklı olsa da tarafsız kalmak daha iyi.

23 Ekim 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda bir otorite figürü sizi kışkırtıyor olabilir. Onlara herhangi bir şekilde bağımlı olmak sorunu daha da kötüleştirebilir. Herhangi bir gerilimi azaltmak için onları dahil etmeden kendi başınıza yapmanız gerekenleri yapmanın bir yolunu arayın. Üzerinde çalıştığınız sorun veya proje ne olursa olsun size yardımcı olacak, düşündüğünüzden daha fazla kaynağınız olabilir!

23 Ekim 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her şeyi yavaştan ele alıyorsunuz ve zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla, sürdüreceksiniz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi her açıdan daha canlı ve enerjik hissetmeye başlıyorsunuz. Hedeflerinizi yeniden gözden geçirebileceğiniz bir gündesiniz. İleriye yönelik adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Mücadele etmeye devam ettiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gündesiniz.

23 Ekim 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz yaşadığınız ilişkiyi bitirseniz de, o yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Çevrenizden bu konuda destek istiyor, fakat sizi yolunuzdan döndüremeyecek gibi. İş yerinde yaşadığınız ortam sinirlerinizi bozuyor. Bugün şiddetli bir ısrar karşısında direncinizi yitirebilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı kırıcı olmadan ikna yolunu seçmeniz gerekiyor. Hiç gündeminizde olmayan para konulu bir yolculuk, bugünlerde gerçekleşebilir. Sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.

23 Ekim 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 18" R
Ay
Oğlak
16° 09' 43"
Merkür
Koç
16° 39' 25"
Venüs
Boğa
00° 10' 13"
Mars
Balık
29° 12' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 01"
Satürn
Balık
16° 30' 57"
Uranüs
Boğa
22° 18' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 15"
Lilith
Başak
23° 15' 47"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>