Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Alışverişin Dozu Kaçıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Sevdiklerinize sevgi sözcükleri söylemeyi unutmayın. Odadan her çıktığınızda, bir daha asla o odaya giremeyebileceğinizi düşünün. Belki de o insanları bir daha asla görmeyeceksiniz? Sevdiğiniz insanlara ilgi gösterdiğinizden emin olun. İnsanlar sizin tarafınızdan sevildiklerini ve önemsendiklerini hissetmek için ekstra ilgiye ihtiyaç duyabilirler. Sizin için önemli olan insanlara samimi bir şekilde sarılın.

Çabalarınızı başkalarıyla uyumlu hale getirmeniz gerekebilir. Kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak şu anda bir grupla işbirliği yapmanız gerekiyor. Belki de ekibinizin önemli bir projeyi tamamlamak için bir araya gelmesi gerekiyor. İhtiyaç duymaları halinde başkalarına yardım etmeniz gerekebilir. Zamanınız ve sabrınızla cömert olun. İş arkadaşlarınızla etkili bir şekilde iletişim kurarsanız, işinizi sorunsuz bir şekilde bitirebilmelisiniz.

Uzun süredir görmediğiniz biriyle bir araya gelmeniz bazı güzel haberler ve faydalı bilgiler almanızla sonuçlanabilir. Biriyle olan ilişkiniz bugün sıcak ve cana yakın olacak. Sizinle aynı fikirde olan insanlarla ufkunuzu genişletecek tartışmalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda, bugün bir tatil planı yapmak veya okula dönüp notlarınızı yükseltmek için harika bir gün. Tadını çıkarın!

Bugün vakit kaybetmemelisin. En ilkel doğana bürün ve önlemleri rüzgara savur gitsin! Zekan ve zihinsel farkındalığın, balıklama atlayabileceğin fırsatlar doğuruyor. İnsanlarla ortak işlere giriş; enerjini kolektif projelere yatır. Hiçbir şey gözünden kaçamaz. Ayrıca yapboz gibi zeka oyunlarıyla beyin jimnastiği yapmak iyi gelebilir.Bugün sıkıcılıktan çok uzak olacak!Her zamankinden biraz daha yaramazsın. İçindeki provokatif afacan "sınırların dışında" şeyler söylemeye kararlı. Utanç çukurunu boylayabilir ve çevrendeki insanları üzebilirsin. Yine de bu tavırlarının da bir getirisi olacaktır. Bunu, yıkmak üzere cezbedildiğin sistemi anlamak için bir fırsat olarak gör.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görevler, planlar ve sorumluluklar gününüzü belirleyebilir. Eğitim ve sınavlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıksız ve düzensiz beslenme, kaygılar mide ile ilgili hassasiyetlere sebebiyet verebilir. Egzersiz ve sporlar iyi gelebilir.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Okula gidemiyor olman sana engel olamayacak. İnternet üzerinden alacağın kurslar ile eğitimde eksik olduğun alanları kapatabilirsin. Yakın bir arkadaşından alacağın telefon keyfinin kaçmasına neden olabilir ama gün içerisinde kendini toparlayacaksın. Online alışverişe çok fazla zaman ayırdığını fark edebilirsin.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınız, evcil hayvanlarınız varsa günü onlarla tamamlamak isteyebilirsiniz. Yoğun tempo nedeniyle ihmal ettiğiniz ailenizle küçük etkinlikler planlamak, kısıtlama günlerini keyifli bir hale getirecektir. Finansal konularda rahatlama size kendinizi daha iyi hissettirecek.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kişisel konularda daha canlı ve yaratıcı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise uğraştırıcı koşullar, bazı stresler ortaya çıkabilir.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayrıca retro etkisi eski sevgilililerinizi ya da bitmemiş işlerinizi tekrar ön plana çıkartarak sizleri kafa karışıklığına sürükleyebilir.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapacağınız görüşmeler ve kuracağınız bağlantılarda maddi manevi fırsatlar elde edebilir, yolculuklar, eğitimler, seyahatler ve iletişimi ilgilendiren alanlarda başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Sevdiğiniz değer verdiğiniz insanlarla görüşmek, iletişim kurmak için harika bir zamandasınız.

23 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bırakın dünyanın geri kalanı sorunlarla ilgilensin. Şimdi sizin işiniz, ciddi olan her şeyi unutmak ve ailenizle biraz zaman geçirmek. Bazen kendi akışınızı yavaşlatmak en iyisidir.  

23 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hırslı yönlerinizi ortaya çıkaracak özel durumlar söz konusu. Yeni tanışacağınız kişilerin, size gösterdikleri ilgiden sıkılabilirsiniz. Yaşamınızda yeni bir döneme girmiş bulunuyorsunuz. Değişik tepkiler veriyorsunuz.  

23 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel yaşamınızda veya kariyerinizle ilgili yeni bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Yine de bu birliktelik, maddi açıdan bazı belirsizlikler doğuracak bir karakter taşıyabilir. Bu konuda, hayale kapılmadan tarafsız bir bakış açısıyla değerlendirmeler yapmalısınız.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte sevgi dolu anlar geçireceksiniz ve kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. Finansal durumunuzu iyileştirebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz. Hayatınızı içinizden geldiği gibi yaşamaya çalışın.

23 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili sorunlarınızı içinize attığınız, biriktirdiğiniz için, bunlar krizler halinde kendini gösteriyor. Oysa ki problemleri yaşandığı anda çözmeye çalışmanız mutlu olmanızı sağlayabilir. Mesleğinizle ilgili karar vermeniz gereken bazı durumlardan kaçınmaya çalışmanız işe yaramıyor. Olaylarla yüzleşmeniz gerektiğini görmelisiniz. Yoksa, kaybetmek istemediğiniz şeylerin parmaklarınızın arasından süzülüşünü seyretmeniz kaçınılmaz olur. Bir karar verin.

23 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 52' 31" R
Ay
Akrep
11° 32' 14" R
Merkür
Koç
16° 01' 09"
Venüs
Koç
23° 57' 55"
Mars
Balık
25° 19' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 54"
Satürn
Balık
16° 03' 19"
Uranüs
Boğa
22° 01' 26"
Neptün
Balık
28° 43' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 59"
Lilith
Başak
22° 42' 16"
True Node
Koç
15° 37' 16"
Son Güncelleme : 24/04/2024 17:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>