Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Yakın Çevrene Danışıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Gün ilerledikçe işler daha kolay ve kontrol altında olacak. İnsanların üstünkörü tutumları ve boş konuşmaları, akşam saatlerine yaklaştıkça yerini daha gerçekçi ve derin konuşmalara bırakacak. Bu gece sorunların merkezine inmenin ve duygularınız hakkında daha dürüst ve gerçekçi olmanın daha kolay olduğunu hissedeceksiniz. Duygularınızı pratik ve dürüst bir bakış açısıyla değerlendirin.

Bugün tutkularınız yüzeye çıkabilir. Belki de hayatınızdan daha fazlasını istediğinizin farkına varacaksınız. Daha büyük bir ev, daha iyi bir araba ya da daha ödüllendirici bir kariyer düşünüyor olabilirsiniz. Kendinizi büyük bir şeye hedeflemenin zamanı geldi. Büyük düşünmek ve hayattan en iyisini istediğinizi farkına varmanız güzel! İsterseniz bu şeyleri gerçeğe dönüştürecek güce de sahipsiniz.

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

İnsanlarla birçok derin ve özlü konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Tıpkı eski eşlerin ani itiraflarda bulunduğu, farklı tanışıklıkların yaşandığı bir pembe dizi de yaşıyor gibi hissedebilirsin. Ayaklarının yere sağlam bastığına emin ol ve insanların enerjilerinin seni etkilemesine izin vermemeye çalış. Yaşananlar bir televizyon dizisiymiş gibi yaklaşman senin için en iyisi olacaktır.Birileri ya da bir şeyler bugün seni teşvik edebilir. Bazı şeyleri yapmakta ve harekete geçmekte rahatsız edici bir dürtü hissedebilirsin. Bu içgüdüyü takip et ve ne kadar çok yatakta kalmak istediğin hakkında mızıldanmaktan vazgeç. Gerçekler ayıltıcı olabilir ancak esas anahtar dengedir. Duygusal durumuna dürüst bir bakışta bulunmak ve yavaşça bunu fark etmek için neye ihtiyacı olduğu konusunda olaylara biraz denge getir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sezgilerinizin kuvvetli olması ve psişik güçleriniz etrafınızdakilerle yapacağınız ilginç sohbetleri beraberinde getirebilir. İnsanların düşünceleri, duyguları ve arzularına dair sezdikleriniz onları hayrete düşürebilir. Kendinizi ifade etmeye her zamankinden daha meyilli olabilir ve bu esinin bir kısmını yazı yazmak, konuşmak ya da başka bir biçimde içinizi dökmek için kullanabilirsiniz. Bu aralar okumak da size çok faydalı olabilir.

23 Temmuz 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor ve Venüs Başak burcuna geçiyor. Aklınızdan geçenlerin önünüze geldiğini görebilirsiniz. Sözlerinizin enerjisi daha güçlü olabilir. Olumlama, ibadet ve meditasyon yapmak için oldukça güzel bir gün.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal hayatındaki gelişmeler aile kavramını ihmal etmene sebep olmuş olabilir. Durumu telafi etmek için günü ailene ayırmak isteyeceksin. Önemli işlerini erteleyeceksin. Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Oğlak burcuysan, düşüncelerine güvendiğin kişilerden alacağın fikirler, yapıcı adımlar atmanı sağlayacak. Hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendini rahatlatmak adına detoks yapabilirsin. 

23 Temmuz 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda verdiğiniz kararlar üstleriniz tarafından sorgulanabilir. Verdiğiniz her kararın altının dolu olduğunu karşı tarafa göstermelisiniz. Elinizdeki donelerle konuştuğunuz sürece karşı tarafın size olan inancı artacaktır.

23 Temmuz 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

23 Temmuz 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süre yanlız kalmak sizin için sağlıklı olsa da eninde sonundatoplumuna uyum sağlamanız gerekebilir. Bu da üstlerinizle iletişim eksikliği ya da kopukluğa neden olabilir.

23 Temmuz 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin için önemli bazı şeyleri sözel bir münakaşada kazanmanız gerekebilir. Başkalarıyla işbirliğinde anlaşamazsanız, kendinizi bazı zorlu işleri tek başınıza başarmaya hazırlamanız gerekiyor. Yakın zamanda birine karşı olan hislerinizin gerçek olmadığını fark edebilirsiniz.

23 Temmuz 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü, maddi güven ortamlarından alacağınız destekle sağlamlaştıracaksınız. Aynı fikirleri paylaştığınız ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Bu dönem, alınganlığınız artacak.

23 Temmuz 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

23 Temmuz 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir akşam yemeğine çıkmak isteyebilirsiniz. İş yerinizde çok çalışmaya devam ediyorsunuz ve hedeflerinize giderek yaklaşıyorsunuz. Bugün size birçok yeni ve heyecan verici fırsat getirecek.

23 Temmuz 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, arkadaşlık ilişkilerinizi olumlu destekliyor. Onların yeni ve ilginç fikirleri karşısında planlarınızı değiştirebilirsiniz. Yaratıcılığınız konusunda kendinize olan güven duygunuz oldukça olumlu gelişiyor.

23 Temmuz 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>