Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Keyfin Yerinde Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Günü özel biriyle geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz birine yaklaşmak için harika bir zaman. Bu kişiyle konuştukça, onu daha iyi tanıyabilirsiniz. Ayrıca, onunla uzun bir geçmişiniz varsa, bazı eski “yaraları” da iyileştirebilirsiniz. İçten bir şekilde paylaşmaya, sevginizi ve saygınızı ifade etmeye çalışın. Ekstra sabır ve anlayışla, her konuda ilerleme sağlanabilir.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de istediğinizden daha az ciddiye alınabilir.

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Duyguların şu anda uç derecede dengesiz olabilir, ve kelimelerinin ardında da büyük bir tutku yatıyor. Hayatına dair köklü değişiklikler yapabilecek bir güç seni kışkırtabilir ve bilgeliğine güvenirsen, birden fazla değişiklik yapmanın sana fayda getireceğini göreceksin. Övgü ve destek gerektiren yönlerini keşfet. Sonrasında da bataryanı doldur ve işe koyul!Bugün, eve ve aileye karşı olan sorumluluklarınız sosyal hayatınıza müdahale ediyormuş gibi hissedebilirsiniz, gerçekten de katılmak istediğiniz bir bir araya gelme toplantısı da buna dahil. Kendinizi çıldırtırmayın. Tüm işaretler, beklenmedik bir şeyin son dakikada ortaya çıkacak ve planlarınızda ilerlemeniz mümkün kılacak yönde olacak. Bu arada, sorumluluklarınızı olabildiğince hızlı ve verimli bir şekilde halletmeye çalışın, böylece gecenin keyfini çıkartabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün romantizmde ilerleme kaydedebilirsin. Eğer birisiyle bir süredir görüşüyorsan, bu insan için hislerinin gittikçe kabardığını farkedeceksin. Aynı eve çıkmayı teklif etmek gibi, bu kişiye karşı cesur bir adım atabilirsin. Hatta yüzük alıp bağlılık teklifinde de bulunabilirsin! Bu tarz, büyük bir girişimde bulunmak için hazırsın. Fırsatı sakın kaçırma.

24 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerleme devam ediyor. Merkür retrosu ise bugünden itibaren son buluyor. Gün içerisinde kariyer süreçleriniz ve gelecek planlarınızla ilgili netleşmeler yaşayabilirsiniz. Bir süredir meşgul olduğunuz konularla ilgili tamamlanmalar bekleyebilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Oğlak burcuysan, pazar gününe eşine kahvaltı sürprizi ile başlayabilirsin. Gün boyunca geçireceğiniz keyifli vakitler için aradığın enerjiyi bulacaksın. Zamanın hızlı bir şekilde akıp geçmesi, seni biraz üzebilir. Aile üyelerinin seni başka biriyle kıyaslaması, kendini savunmanı kolaylaştırabilir. Kariyer planlaması için her fırsatı değerlendiriyorsun. Eski okulundan öğretmenlerinle yeniden iletişime geçebilirsin.

24 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ya da akraba ilişkilerinizde biraz daha sağduyulu olmalısınız. Ev içinde bazı eksiklikleri tespit edip bunları yaptırmak doğru bir karar olabilir. İş hayatınız yüzünden ihmal ettiğiniz ev konularınız varsa bugün bunları çözmek size iyi gelecektir.

24 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günü iyi değerlendirmek elinizde. Boş durmayabilirsiniz. Ancak bir yandan da uğraştırıcı koşullarla karşılaşabilirsiniz.

24 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz mükemmel olsanız da karşı taraf beklentilerinizi karşılayamayabilir. Bu yüzden hem ilişkinize hem de partnerinize zaman vermenizde fayda olacaktır.

24 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün inisiyatif almanın tam zamanı. Bugün sezgisel bir dürtüyle hareket edecek olabilirsiniz. Bir süredir görüşmediğiniz birisiyle sırf bir anlık bir hevesle bağlantıya geçmeye karar verebilirsiniz. Diğerlerinin belki de görmediği yolları keşfetmeye hazır olacaksınız. Bu izi takip ettiğiniz takdirde ilginç bir şeylerle karşılaşacağınız kesin.

24 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paraya yönelik zihniyetiniz ve bunun için çalışma ihtiyacınız şu anda oldukça ciddi olabilir. Sosyalleşme ve eğlenme olasılığı sizi bu ödülden uzaklaştırabilir. Arkadaşlarınızla olan bağlarınız muhtemelen, onları şu anda göremeseniz bile anlayacak kadar sıkı olsa da, önümüzdeki birkaç hafta içinde onlarla bağlantı kurmayı nasıl bir öncelik haline getireceğinizi bulmak harika bir fikir olabilir!

24 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Atılımlar için uygun bir gün. Harcamalarınız ve yatırımlar için gerekli dengeye sahip olacak ve bazı pürüzlere kesin çözüm getireceksiniz. Yaşadığınız olumsuzluklar karşısında, yaptığınız müdahaleler olumlu sonuç veriyor.

24 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

24 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Atacak olduğunuz adımları atarken daha dengeli olmanız gerektiğini unutmamalısınız. Karmaşık durumları tamamen geride bırakmanız gereken bir gündesiniz. Kendinize soracak olduğunuz sorulara cevap arayacaksınız. Belirsizliklerin bu süreç içerisinde son bulma ihtimali var. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

24 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin arada bir sergilediği hırçın davranışlar sizi teslim almış gibi. Ona duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz. Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Yoğunluğunuz bir müddet daha sürecek gibi. Çok gereksiz kişisel harcamalarınız yüzünden nakit sıkıntısı çekiyorsunuz. Günün sonunda yorgunluk ve bıkkınlık hissetmeniz normal.

24 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 15' 22" R
Ay
Başak
08° 58' 49"
Merkür
Boğa
01° 11' 15"
Venüs
Boğa
21° 08' 40"
Mars
Koç
12° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 16"
Satürn
Balık
17° 51' 41"
Uranüs
Boğa
23° 17' 36"
Neptün
Balık
29° 21' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
21° 32' 24"
Lilith
Başak
25° 09' 08"
True Node
Koç
14° 53' 12"
Son Güncelleme : 16/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>